- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Ay evet ya! Öğrenciye ücretsiz olması gerekir neredeyse her gün mecburen kullanıyoruz ve gelirimiz de yok. 65 yaş üstünün zaten geliri de var. Ne büyük saçmalık.Ben 65 yas ustune bedava olmasina karsiyim. Annemlerin komsusu varyemez amca, kari koca isvicreden emekli 10 kusur evi, 3 arabasi var, isleri gucleri yok ucretsiz diye habire geziyorlar. Illa ucretsiz yapilacalsa ogrenciye, geliri belli seviyenin altinda olanlara yapilsin.
gençler öyle yoruluyor ki gercekten yazikk. kendimden biliyorum. Sabah 7 bucukta otobuse binerdim aksam 10 da binip eve geri dönerdim. Gün icinde sadece 15 dk oturarak yemek yeme hakkimiz vardi.. yaslilara bu konuyu okuduktan sonra tavrim degisti. Eger yorgunsam asla yer vermicem. Benimde dizlerim aciyo ayrica yorgun olmayI beklememe de gerek yok.. Suan yasadigim sehirde denk gelmedim ama bakalim..Keşke kimsenin kimseden beklentisi olmasa. Gençlerde yorgun veya hasta olabilirler. Bir kere metroya bindim. Hemen öndeki koltukta da iki genç oturuyordu. Sonra orta yaşlı bir kadın bindi ve gençlere resmen ders verdi kendisine yer vermeleri için. Sizden büyük insanlar binince yer vermelisiniz, saygı göstermelisiniz diye. Gençlerden biri dedi ki kusura bakmayın biz gece vardiyasindaydik sabaha kadar yoğun çalıştık çok yorgunuz kalkamadık. Sonra hemen kalktılar. Kadın da aa bilmiyodum o zaman siz oturun dedi ama gençler bir kere kalktı daha oturmadılar ve o iki koltuk bir süre boş kaldı sonrada 13 14 yaşlarında iki çocuk binip oturdu . O gençlerde başlarını cama dayayarak devam ettiler yolculuğa. Çok içim acımıştı onları öyle görünce. Sirf gereksiz bir ders almamak için yer varsa bile metroda oturmamalı tercih ediyorum.
Kv helal olsun8 aylık hamileydim karnım burnunda kv ile otobüse bindik otobüs hep erkek gencte var yaslisida bir iki bayan var sadece kimse yer vermedi kaldık ayakta kv bir bağırdı yazıklar olsun hamile kadin ayakta zor duruyorda hepiniz bakıyorsunuz diye hepsi birden ayağa kalktılar
Doğru valla oysa ki çemkirgen bir insanımdırAma sizi de ben çok hatalı buldum yanınızda eşiniz olmasa kalkacakmışsınız yani.
Kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün siz iyi olursanız o da iyi olur.
Hakkınızı savunun sesinizi cikarin lütfen bir anne olarak.
arabam var çünküBunu nasıl başarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?