- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yinebirben
-
düşkün yaşlı ise yer veririm hasta ise yaşına bakmam yer veririm çocuklu ise hamile ise yer veririm. yoksa günden gelen nenelere teyzelere yer felan vermem . gücü kuvveti yerinde kımseye yer vermem bende yoruluyorum onların canı canda bizimki patlıcan mıAz önce bayağı sinirlendim otobüsle eve geliyorum uckuyular baya kalabalık oluyor 3 teyze bekliyor başımda kendi aralarında konuşmaya başladılar ay bu gençler şöyle böyle diye en son bana sardı siz de yaslanacakainiz size de böyle davranışlar filan kalkmadim en son taktım kulak ligi bu sefer bana sanki yanlışlıkla üstüme düşüyor çok sinir bozuyor ya
İşin saçmalığı şurada .gençler para veriyor ama ayakta gitmesi bekleniyor ,yaşlılar bedava gidiyor ama gençlerı kaldırmak için baskı yapıyorlar.
Ben beklentisiz biriyim rahatım o yuzdenO kalabalıkta siz genç olarak ayakta durabilirsiniz ama onlar daha zor dururlar yok çok kalabalıkmış yok üzerine düşeceklermiş ne yapsınlar o kalabalıkta. En sinir olduğum şeyde kuılaklık takıp uyuyor numarası yapanlar sizin gibi. Evet doğru demiş siz bu halinizle kalacağınızı mı düşünüyorsunuz sizde yaşlanacaksınız ve inanın daha da beterini o zamanki gençler yapacak sizin evladınızda sizin gibi olacak o zaman sizde hiç evden çıkmaz oturursunuz dört duvar izlersiniz yazık gerçekten
Hayır ama gençlere karşı çok saygısızlar ve gençlerin bedava ulaşıma daha çok ihtiyacı var ve yaşlılara ulaşımın belirli zamanlar içinde ücretsiz olması taraftarıyım.sonra gezmeye gitmek için işe giden ya da dönen insanları kaldırıyorlar .gezmeye enerjisi olan insanlarin en hikmetse ayakta durmaya enerjisi olmuyor.bu son mesajım lütfen polemik yaratmaya çalışmayın .siz kendi fikrinizi söylediniz ben de kendi fikrimiPardon da bu para meselesi mi gerçekten ya para vermedi oturamaz gerçekten mantığınız bu mu pes yani. O insanlar yaşlılıktan dolayı bedava biniyorlar o insan ayakta da gitse gideceği yere yine bir araçla gidiyor olacak ee iyi yaşlılar yürüsün o zaman bu zihniyetinizi anlamakta güçlük çekiyorum para vermiyor oturmasın ileride sizde yaşlanacaksınız ücretsiz bineceksiniz size de öyle diyecekler. O Genç ayakta rahatlıkla gidebilir ama ayrıca her para veren de koltukta yer bulamıyor ne olacak şimdi herkes birbirini yemeli o zaman para verdim ben oturucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?