- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Ehhh İstanbul kalabalık, her kesimden insan var. Haliyle çok maruz kaldım zamanında.sanki mecbursunuz ne sacma yuzsuz insanlar ya bana hic denk gelmedi. Ortalama 750 bin nufuslu bir sehirdeyim demek ki buranin insanlari düsünceli.
Evet ondan. Ve insanlar herseyi gore gore daha da duyarsizlasiyorlar. Bizim buralar oyle degil. 22 yastaydim kilom 80 filandi o zaman gobekte vardi biraz saklasamda :) hamile zannedip yer vermek isteyenler oluyrdu. Yo yoo ben iyiyim deyip reddediyrdum o göbek diyemiyordum ayricaEhhh İstanbul kalabalık, her kesimden insan var. Haliyle çok maruz kaldım zamanında.
Evet ondan. Ve insanlar herseyi gore gore daha da duyarsizlasiyorlar. Bizim buralar oyle degil. 22 yastaydim kilom 80 filandi o zaman gobekte vardi biraz saklasamda :) hamile zannedip yer vermek isteyenler oluyrdu. Yo yoo ben iyiyim deyip reddediyrdum o göbek diyemiyordum ayrica
Ayyyy allah sizin iyiliginizi versin ay hiç gulcegim yoktuya yeminlen.... beni nasıl guldürdunn allah razi olsun :)Ay ben ögrenciyken hastaydim bak, baya yüzümün rengi atmis okula gidiyorum iste derslerden geri kalmiyim diye ama durumum hic iyi degil yatsam yeridir. Oturdugum yerden bir teyze geldi beni öyle bir kaldirdi ki hicbirsey anlamadan kendimi ayakta buldum. Resmen beni tuttu kaldirdi bir baktim ayaktayim, hastayim da kafam da yerinde degil.
Sen gencsin yavriiim kalk sen gibi birsey dedi. Fakat dipdiri bir kadin, tayze iste yasli olsa zaten beni o sekil kaldiramazdi galiba.
Hala düsünürüm tutup mu kaldirdi, nasil kaldirdi ben nasil oturdugum yerden kalktim hic bilmiyorum. Ayakta oldugumu biliyorum. minyonum da.
Hakkim helal degil sana teyze ben o gün ayakta zor duruyordum.
Kadinin dügmeli bir sügeteri vardi üzerinde bir onu hatirliyorum nasil kaldirdin beni ya..
Sonrasinda acillik oldum fazla dayanamadim o hastaliga da.
Her genc olan senden iyi olacak bir durum yok deyzee, elim yakanda öteki tarafta. Evet cok kinciyim.
Ne münasebet kalkıp birine bu yüzden yer veriyorsun kendilerini haklı goruyorlarYaşlılar öyle ama yer varsaydın keşke banna da bir iki defa laf söylediler şimdi çok yorgun olsam da laf yememek için kalkiyorum
Gençlere yazık değilmi .bikere şahit oldum otobuste hastaneden gelirken (karı koca"yaslı") adam kolunda serum bantları var zavallı ayakta duramıyo karısıda oturdu adam ayakta kaldı .Sırf genlerin yer vereceğini bildikleri için bunu fırsata çevirenlerde var .Kadın sapa saglam oturdu kocasıda ayakta duracak halı yok oylece kaldi adam sonra bı genç yer verdi
Yuh ya. Sanki koltuklar sadece yaşlılar için. Gaziler, hamile ve bebekli kadınlar, yaşlılar denir hep. Bu ne yüzsüzlükKucağımda 14 aylık bebek, karnimda 3.5 aylık bebek var. Teyze tutturdu yer versene diye! Teyze görmüyor musun bebek var kucağımda dedim. Ay ne olmuş yani dedi. En sonunda karnimda da var, kucağımda tasiyamam dedim. Sülük gibi yapışıyorlar. Normalde hep yer veririm ama hem hamileyim hem çocukluğum hiç insafi yok bu teyzelerin..
Geçen ben de 3 yaşında 2 oğlumla bindim dolmuşa. 2 yer vardı boş. Zorlukla çocukları bacaklarımın önünde tutup ücreti ödedim sonra oturcaktım. Yaşlı sayılabilecek bi adamla karısı bindi. Adam benim yöneldiğimi ferkedince önümdeki koltuğa elini koydu eşini oturttu. Uzaktakine de gitti kendi oturdu. Ben kaldım iki çocukla ayakta. Burdan o amcaya sesleniyorum: zaten sana yer verirler be adam. Vermeseler de onların ayıbı sen benim çocuklarımdan ne istedin?( Not sonra başkası bize yer verdi. )
Napayım birtane laf soyedi senin dediğin gibiNe münasebet kalkıp birine bu yüzden yer veriyorsun kendilerini haklı goruyorlar
ben de ne olursa olsun yaşlılara yer veren birisiyim.içim rahat etmez onlar ayaktayken oturuyor olmak.Birgün bir amcaya yer verdim sonra yanındaki inince yanına oturdum.Yer verdiğim amca bana yaklaştı kulağıma müsaitsen inince bi çay içelimmi dedi :) ogünden sonra ilk gördüğüm teyzeye yer verir amcalardan kaçar oldum valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?