- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Benim belimde sorun var skolyozum bende yer vermiyorum.Az önce bayağı sinirlendim otobüsle eve geliyorum uckuyular baya kalabalık oluyor 3 teyze bekliyor başımda kendi aralarında konuşmaya başladılar ay bu gençler şöyle böyle diye en son bana sardı siz de yaslanacakainiz size de böyle davranışlar filan kalkmadim en son taktım kulak ligi bu sefer bana sanki yanlışlıkla üstüme düşüyor çok sinir bozuyor ya
Bence bu durumun tek sorumlusu devlet. Öyle bir sistem getirilmeli ki ayakta kalan hiç kimse kalmamalı.
Kucağımda 14 aylık bebek, karnimda 3.5 aylık bebek var. Teyze tutturdu yer versene diye! Teyze görmüyor musun bebek var kucağımda dedim. Ay ne olmuş yani dedi. En sonunda karnimda da var, kucağımda tasiyamam dedim. Sülük gibi yapışıyorlar. Normalde hep yer veririm ama hem hamileyim hem çocukluğum hiç insafi yok bu teyzelerin..
Yaşlılar öyle ama yer varsaydın keşke banna da bir iki defa laf söylediler şimdi çok yorgun olsam da laf yememek için kalkiyorumAz önce bayağı sinirlendim otobüsle eve geliyorum uckuyular baya kalabalık oluyor 3 teyze bekliyor başımda kendi aralarında konuşmaya başladılar ay bu gençler şöyle böyle diye en son bana sardı siz de yaslanacakainiz size de böyle davranışlar filan kalkmadim en son taktım kulak ligi bu sefer bana sanki yanlışlıkla üstüme düşüyor çok sinir bozuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?