• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket otobüs beklerseniz gelmez beklemezseniz gelir

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm kızlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum otobüs durağında gideceğiniz yerin otobüsünü beklerken uzun süre gelmediği oldumu mesala evinizin otobüsünü bekliyorsunuz dakikalarca gelmiyor ama diyelim başka yere gideceksiniz bu sefer evinize giden otobüs 3 5 kez geçerken gideceğiniz yerin otobüsü gelmiyor benim başıma çok geldide bi sorayım sizlere dedim:))

bu hep oluyor evet
birisinin aramasini beklersin aramaz ama ta ki tuvalaete girersin arar veya gelir :))

defalarca başıma gelen birşey bu.. her defasındada 'beklesem gelmezdi' diye söylenirim içimdena.s

murphy kanunları " bir işin ters gitme ihtimali varsa mutlaka ters gider " kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım defalarca yaşadım ve yaşıyorum......şükrediyorum ki ıstanbul Ankara gibi kalabalık şehirlerde yaşamıyorum.Nadir kullanıyorum ulaşım araçlarını, çünkü birçok yere yürüyerek gidiyorum.Antalyam her yönden cennet ..........

samsunda saatlidir otobüs saatleri.
temmuzdan itibaren bende arabamızı sattığımız için otobüsü çok kullanmaya başladım.iki dolmuşla gideceğim yere tek otobüsle gidiyorum rahat oluyorum böylelikle.
her 10 dakikada bir otobüs geçiyor gideceğin heryere.o yüzden çok bekleme gibi bir duurmum olmadı:)

Back