Illa cezai bir sorumluluk mu olması gerekiyor can güvenliği için. 14 saat yolculuk yaptım 6 aylık kızımla oto koltuğu dışında asla kucağıma almadım. 1 kerecik rahat etmesin ama can güvenliği yerinde olsunNe alaka canim ben buyuk sehirde yasiyorum hic ceza yemedim sizde yanina oturun diyorum arkaya daga rahat eder yavrucak
oto koltugu rahat degıldır belkıValla ben çok yanlış bişey yapıyorum ama mecburum kızım asla oto koltuğuna binmiyor asla asla asla...aklı ermezken bile binmedi.şimdi hiç binmiyor.daha doğrusu oturmuyor bile.Oyüzden hiç bir yere gidemiyoruz.zorunlu olunca mecburen arkaya ona yer yapıyorım yastığını koyuyorum evdeki gibi yatıyor ama en fszla bu şekilde 2 saatlik yola mecbur kalırsak gidiyoruz oda 70le..zorluyoruz her seferinde ama nafile....kimse yapmasın tabi ama mecbur kalınca...
Canım 2tane oto koltuğu değiştirdik.oto koltugu rahat degıldır belkı
ya da korkmustur
kendısı secsın eglencelı bır alısverıs yapın ozaman oturur
Bu nasil bir yonlendirmedir? 50 ile giderken allah korusun bir kaza yapsaniz o cocugu nerelerden toplarsiniz haberiniz varmi sizin? Sart degil ki ne demek?Oto koltugu sart degil skmayin cocugu arkaya uzansin sizde yaninda oturun oglum 1 yasinda kesinlikle kulanmiyorum sart degilki oto koltugu
Oto koltugu sart degil skmayin cocugu arkaya uzansin sizde yaninda oturun oglum 1 yasinda kesinlikle kulanmiyorum sart degilki oto koltugu
Yani oto koltuğuna yatırmasanız.. arka koltuğa çarşaf,yastık,örtü fln ayarlasanız. konforlu bi ortam oluştursanız... sizde yanına oturursunuz yada uzanırsınız.. biz öyle yaptık istanbuldan akdenize :)) şükür sıkıntı olmadı..
İşkence derken? 6 saat misal olarak verdim uyku saatini baz aldım 5,6 saat uyursa misal durmayız diyor şeklinde.. Uzun yolculuğumuz sırasında 4_5 saat aralıksız uyurken nasıl bir işkence yaşıyorsunuz ki?
Ha ama o henüz cok kücük kemik yapısı vs buna uygun değil derseniz ben de aynı fikirdeyim zaten uyanınca aşırı sinirli ve ağlayan bir bebek olduğu için çözüm arıyorum yoksa eşimde inatla otursun ben süreyim demiyor ki millet neler yapmış onu öğrenmek istedim mesela gece değil gündüz cık daha iyi ya da yinede uyandır gezdir geri dalar merak etme vs gibi teşekkürler yorumunuz için
Oto koltuğu farklı bacım puset 8 ayına kdr kullanıyor gene daha sonr aktı koltuğuKızlar bu oto koltuğu puset olayını bir türlü anlamıyorum ben
Anakucağına yükseltici alıp arabaya takmıyor muyuz?
Yoksa oto koltuğu farklı mı olacak
Bebeğim 3 aylık
Ciddi misiniz?Oto koltugu sart degil skmayin cocugu arkaya uzansin sizde yaninda oturun oglum 1 yasinda kesinlikle kulanmiyorum sart degilki oto koltugu
Evet ben de okudum onu. Umarım ciddi değildirAz once oto koltugunun sart olmadigini mi okudum ben ?!?!
Yok artik ya yok. Insta kullaniyorsaniz hekimanne sayfasinda 1 2 hafta once paylasilan gorsele bakin. Yapilan arastirmalar ve uygulamalar da kaza aninda anne veya bebegi tutan kisi once kendisini koruyor.Yani oto koltuğuna yatırmasanız.. arka koltuğa çarşaf,yastık,örtü fln ayarlasanız. konforlu bi ortam oluştursanız... sizde yanına oturursunuz yada uzanırsınız.. biz öyle yaptık istanbuldan akdenize :)) şükür sıkıntı olmadı..
Uzun yolculukta oto koltuğunu çıkarıyorum ince bi döşek ve yastık alıyorum misMerhaba güzel hanımlar, tecrübelerinize ihtiyacım var! Zira bu konu bizim için dert oldu..
Yakın zamanda 2 yaşına girmek üzere olan bebeğimiz ile İstanbuldan Akdenize yolculuk yapacağız.. Kendi aracımız ile.. Gece yola cıkacağız, bildiğim kadarı ile 2,3 saatte bir mola verip bebeği yürütmemiz gerekli oto koltuğunda olacak... Buraya kadar sorun yok yalnız Kağan gece güzel uyuyor ve uykusu bölünürse çokk
Sinirli ve ağlayan bir bebek oluyor
Eşim, o uyanana kadar yani belki 5,6 saat ediyor hiç durmadan süreyim uyanınca mola vermeye başlayalım dedi. Ama ben kalça kemiklerine beline vs o kadar uzun süre baskı olmasının zarar vermesinden endişe ediyorum. Ama dediğim gibi. Uyandırılırsa aşırı asabi oluyor siz değerli annelere sormak istiyorum. Siz ne yaptınız,? Tecrübelerinize güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?