Evet o haberi ben de görmüştüm2 bucuk yasında bır cocugun mola vermeden uzun surelı yolculuk sonrası oto koltugunda öldugu haberını arıyorum buldugunda lınkını atıcam pıhtı atmıstı cocukta
oyuzden 2-3 saatde bır 10 dakıka mola sart demıstı haberlerde ızledım
siz bılırsınız
ben 10 dk ıcın cocugumu rıske atmazdım ne olursa olsun altı ustu 10 dk
İşkence derken? 6 saat misal olarak verdim uyku saatini baz aldım 5,6 saat uyursa misal durmayız diyor şeklinde.. Uzun yolculuğumuz sırasında 4_5 saat aralıksız uyurken nasıl bir işkence yaşıyorsunuz ki?6 saat ben dayanamaz iken çocuğuma bu işkenceyi yapmazdım açıkcası
Yo şart hatta cezası var kaldı ki kendime emniyet kemeri ile korumaya alırken bebeğimi korumasız bırakmayı aklımdan bile geçirmem.Oto koltugu sart degil skmayin cocugu arkaya uzansin sizde yaninda oturun oglum 1 yasinda kesinlikle kulanmiyorum sart degilki oto koltugu
Ne alaka canim ben buyuk sehirde yasiyorum hic ceza yemedim sizde yanina oturun diyorum arkaya daga rahat eder yavrucakYo şart hatta cezası var kaldı ki kendime emniyet kemeri ile korumaya alırken bebeğimi korumasız bırakmayı aklımdan bile geçirmem.
İşte bu nokta da bir üyenin yazdığı haber gözümün önüne geliyor.. Bir de ben bu yaşımda sabit kalamam bacak bacak üstüne atarım. Hafif kalkar otururum kalcak ağrır yani e bu bebek içinde geçerli değil mi?2 yildir oto koltugu kullanıyoruz neden kendinizi mola vermeye sartladiniz anlamadim cocuk uyuyorsa ve rahatsa bölmeyin uykusunu. biz 8 9 saat durmadan geldik hem de 2.5 yasindaydi. sofor icin sıkıntı yoksa ihtiyaciniz yoksa uyuyan cocugu uyandirip yurutecek misiniz????? o cocuk huzursuz olup aglasin mi saatlerce?
http://habertrafik.com/araclarda-cocuk-koltugu-bulundurma-zorunlulugu/Ne alaka canim ben buyuk sehirde yasiyorum hic ceza yemedim sizde yanina oturun diyorum arkaya daga rahat eder yavrucak
Allah kaza bela vermesin diyelim o zaman.Oto koltugu sart degil skmayin cocugu arkaya uzansin sizde yaninda oturun oglum 1 yasinda kesinlikle kulanmiyorum sart degilki oto koltugu
Çocuk ( bebek ) koltuğu kulundurmamanın ve kullanmamanın cezası nedir ?Ne alaka canim ben buyuk sehirde yasiyorum hic ceza yemedim sizde yanina oturun diyorum arkaya daga rahat eder yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?