-
- Konu Sahibi seymikkkkk
Bende namaza baslayacam gercekten biz ne yapiyoruzki diyorum bazen hani dinin gerekleri acisindan benim adagimda var normal konustugunda kurban kestirecem insallahAynrn bende ilgilencem bu arada 61 kere ya muid ismini cekip ufluyosun bilmiyorum ama kizimin konusmasi bu duadan sonra cok artti
Insallah 4 yasa kalmaz.nette bazi yazilarda artik erkek kiz farketmiyor diyorCanim erkek cocugu seninki 4 yasa kadar normal der dr lar seninki cok cik iyi hem gec konusmada oluyo sahsen ben 4 yasinda baslamisim
Evet bende basliyorum birakiyorum.kildigim zamanlar daha huzurlu hissediyorum kendimiNamaz kilmak cok guzel bisey zor evet devam ettirmk ama guvende hissederim hep
Keske hic bahsetmeseydin bu arada oglum anne isik yak diyor ben yeni kesfettim ama bayadir diyor :) mesela anne utu vay dedi yani var demek istiyor iyi gidiyorz sanirimKizlar mesela camasir katladim az once bu kimin baba bu kimin anne diyo yani annenin demk istiyo esofmani lastikliydi pacasi bak teyze diyo kreste olsa anlamsz konusuyo derler teyze var bi tane pacasi lastikli pijama giyiyo onu kast ediyo kreseten boyle seuler icin korkuyorum acikcasi tani almak bisey degil ama iyi yaptigi seuleride gormeyip cocugu damgalamkta dogru degil
Basta söylediğin icin hata yapmissin neyse mülkiyet bildiren seyler bunlar cok guzel benim kizim da babasinin esofman altina babanin donu diuorKizlar mesela camasir katladim az once bu kimin baba bu kimin anne diyo yani annenin demk istiyo esofmani lastikliydi pacasi bak teyze diyo kreste olsa anlamsz konusuyo derler teyze var bi tane pacasi lastikli pijama giyiyo onu kast ediyo kreseten boyle seuler icin korkuyorum acikcasi tani almak bisey degil ama iyi yaptigi seuleride gormeyip cocugu damgalamkta dogru degil
Cok tatlilar ya masallahBasta söylediğin icin hata yapmissin neyse mülkiyet bildiren seyler bunlar cok guzel benim kizim da babasinin esofman altina babanin donu diuorannenin kazagi diyor mesela
25 aylik bir bebek icin iyi degil süper gidiyorsunuz icini farah tut bizimkileri geçecek sanirimKeske hic bahsetmeseydin bu arada oglum anne isik yak diyor ben yeni kesfettim ama bayadir diyor :) mesela anne utu vay dedi yani var demek istiyor iyi gidiyorz sanirim
Evet bizde de anne bak baba bak diye basliyorİsik acildi kapandi diyo benim kizda genelde cumleleri bak araba bak inek gibi bakla basliyo cogu cunku ben encok onu kullaniyorum bideelindeki nesneyi aaa bak diye gosteriyo bszen ama sznkiler benmkinden iyi ama kiziminkide geri degil cok sukur bizde gec konusma butun sulalede var kizimla iki tane yasit var akraba 3 yasinda kiz ayni kizim gibi daha yani ben gec konusr demistim iyi yine
Insallah hepimizinki bi anda acilir.bu arada keske ayni yerlerde otursaydik gorusurduk cok guzel olurdu hem cocuklar icin hem de bizim icin25 aylik bir bebek icin iyi degil süper gidiyorsunuz icini farah tut bizimkileri geçecek sanirim
Keşke gonuller bir olsun❤Insallah hepimizinki bi anda acilir.bu arada keske ayni yerlerde otursaydik gorusurduk cok guzel olurdu hem cocuklar icin hem de bizim icin
AynenKeşke gonuller bir olsun❤
Aynen cunku baskalariyla gorusunce aman bi anormallik gorurlermi diye odun kopuyorAynenn cok iyi olurdu ya otizm suphesi olunva hepimizde rahat rahat otururduk
Ya bence kizin cok iyi durumda mesela benim oglum ekleri soyleyemiyor mesela anne agga giy diyor yani anne ayakkabimi giydir demek istiyorAy aynen canim sen cok yasa ayni dusuncedeyim :) az once kizdim kizima babanesine sikqyet ediyo dudaklari bukmus bak anne kizdi diyo. Arkadaslar ben bunlari anlatiyorum sacma gelmesin olduki ilerde biseyle karsilasrsak bu yaslarda neler yapabildikleri bize yardimci olur en azindan yanlis tani almayiz veya bi gerileme hissederiz diye onun icin yaxiyorum bolbol yaptiklarini yapamadiklarini