- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
sevgilim değilse neden aynı odada kalayım heleki bu bir tatilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte hep garantiye alayım derken daha beter ediyorum. Şu an uçak biletlerini falan iptal edip evimde oturma raddesine geldim ahaha
o sinekmi arımı içimi bi tuhaf etti60li 70 li yillarda zina sayiliyordu kanunda vardi. O yuzden nisanlisiyla kalan hanimlar bile kotu muamele goruyordu ama su andaki kanunda evlilik disi birliktelik suc degil o yuzden iciniz rahat olsun. Ayrica otellerdeki o taramalar daha cok aranan kisiler ve asker kacaklari icin yapiliyor. Kimse kalkip Hilton a baskin yapmaz.
Alakasız değil ayrıca güzel bilgi, teşekkürler :)alakasız ama Müslüm Gürses ve Muhterem Nur bunun için evlenmişler biliomusunuz, turnelerde aynı odada kalamıyolarmış anadoluda.
Alakasız değil ayrıca güzel bilgi, teşekkürler :)
merhaba canım , merak etme sorun çıkmıyor. bizde şehir içi ve dışı bir çok kez otelde kaldık. hatta bazı oteller rezervasyon yapanın kimliği ile işlem yapıyo.Hanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.