- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Otel ve gideceğiniz yere göre değişiyor.oteliniz belliyse sormakta fayda var tatil beldelerinde sorun olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir büyük otel sormuyor içiniz rahat olsun :)Hanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
kuzen de olabilirdiniz, ispat mi isteyecekler. ben de hic denk gelmedim, belki küçük şehirlerde vardir bilemiyorumHanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Bizim oralarda bir laf vardırOtelden otele degisir.. ama iki bekar insan nedenbi arada kalamasin?
Onu ben biliyorumda:)) nikahsiz sex yapmak yasak degilki ulkede:)))Bizim oralarda bir laf vardır
Ateşle barut ah,
Yan yana durmaz.
Gönül dilinden
Anla biraz.
Bir dokunursan,
Ah dokunursan,
Ellerin mızrap olur,
Bedenim saz.
yorumun hoşuma gitti onu yazasim geldi bende kocamla evlenmeden önce otellerde az kalmadim kimlik dışında birşey soran da olmadiOnu ben biliyorumda:)) nikahsiz sex yapmak yasak degilki ulkede:)))
Eleştirmek gibi olmasın ama, bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben samimi bir erkek arkadaşımla aynı odada kaldım. İkimizin de aklından en ufak bir kötü niyet geçmedi.Bizim oralarda bir laf vardır
Ateşle barut ah,
Yan yana durmaz.
Gönül dilinden
Anla biraz.
Bir dokunursan,
Ah dokunursan,
Ellerin mızrap olur,
Bedenim saz.
sefan olsun kiz :)yorumun hoşuma gitti onu yazasim geldi bende kocamla evlenmeden önce otellerde az kalmadim kimlik dışında birşey soran da olmadi
dogrudur ama ben yakin arkadasimda olsa erkekse ozellikle arkadascada kalmak istemezdim. biri digerine saldiracak diye degil. ne bilim uyurken biri gaz cikarir filan..istemem buna sahit olmak :)))Eleştirmek gibi olmasın ama, bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben samimi bir erkek arkadaşımla aynı odada kaldım. İkimizin de aklından en ufak bir kötü niyet geçmedi.
Sadece polislere veriliyor,hangi semtte kalıyorsan o semtin polis merkezine yollanıyor kayıtlar,kontrol amaçlı.Aaa ciddi misiniz? Peki bu oda kaydı polise veriliyor mu, yoksa sadece otelin kayıtlarında mı kalıyor?