Otelde beraber kalma prosedürü hk

Yaaa vallaaa bak gelecegini riske atmaa. Hayat bu ilerde bi askere polise aşık olursun. Soruşturma geçirecek olursun, o topa hiçç girme. Herkes ödesin odasının parasını boşver.

Bakkk gamlı baykuş gibi oldum ama:) iyi düşün. :eek:
Aaa o polise askere aşık olma olayını hiç düşünmedim, ben hep kendi açımdan baktım nasılsa öyle bir işim yok diye ama... ay bilemedim valla, şu an aklım fikrim fuhuş baskınına gitti :KK70:

Eski erkek arkadaşım Tarlabaşında bir otelde gece resepsiyonistiydi. Neredeyse hep aynı tür insanlar olurdu. 'aaa ne merkezi bir yer,havaalani arabasına da yakin' diyen genç kızlar, saf turistler :)
GünduZ otele yerleşip gezmeye çıkıp akşam korkudan sokaga giremeyen,resepsiyonu arayıp çocuğu çağıran insanlar falan :))
Ben de salak gibi daha fazla zaman geçirelim diye çocuğu oteline bırakır, saat 11den sonra döner, otobüsle eve giderdim. Köşe başında iş bekleyen bir travesti vardı. Gide gele onla selamlaşir olmuştum :)
Hala tatlı bir yeri vardır bence tarlabaşinin. Aslında ruhu olan bir sokak^^
Kabus gibi bir yerdi yengeç
Yusuf Yusuf falandım yani
Halen İyi insanlar gerçekten var bu hayatta
Korku o panik öldüm öldüm dirildim
Sonra farkettim ki
Ben 18 yaşından taki evlenene kadar yalnız yaşayan
Şehir şehir ülke ülke gezen cesaretli biriyken
Böylesine korkak olmaya nezaman başlamışım anlamadım

Aaa o polise askere aşık olma olayını hiç düşünmedim, ben hep kendi açımdan baktım nasılsa öyle bir işim yok diye ama... ay bilemedim valla, şu an aklım fikrim fuhuş baskınına gitti :KK70:
Valla bak şans ya işte senin gittigin günü bulurlar baskın için. O utancı yaşamaya değmez. Ama yalnız kalırsan, paşa paşa kapını açarsın polislere ne ses yapıyosunuz diye cırlarsın:halay:

Ayrıca aşk kısmınıda düşün derim. Hayat bu hiç belli olmaz.

Sonra farkettim ki
özgecan dan sonra kimse de o cesaret kalmadı ki...
En güvenilir semtte de olsak tedirgin oluyoruz. Taksi otobüs dolmuş bunlar hep ürkütücü geliyor.
Sadece kim bilir ne kdr ağladı bagırdı sesini duyurmak için ne kdr acı çekti diye düşünmekten bile aklını yitirebilir insan.

Sonra farkettim ki
O korkma kısmı çok ilginç.

Tek başıma bir sürü ülke, onlarca şehir gezdim. Hostellerde tanımadığım 10-12 kişiyle aynı odada kaldım. Türkiye'de hostelde kalmam mesela. İlginç, kendi ülkemiz olunca daha mı cesaretimiz kırılıyor bilemedim.

bizede tuyo ver bacim nerelere bakiyor tam olarak :)))

Lambayi sokuyor mesela oraya bakiyor. Butun dolaplari cekmeceleri ariyor. Tv.nin her tarafina bakiyor. Ama oyle bastan savma degil baya baya cm cm ariyor. Sigacak her delige bakiyor kisaca :KK48:Sonra Banyoya geciyor. Ayna dolaplar dusa kabin her yerine bakiyor. Anlatilmaz izlemeniz lazim :KK70::KK70:

Lambayi sokuyor mesela oraya bakiyor. Butun dolaplari cekmeceleri ariyor. Tv.nin her tarafina bakiyor. Ama oyle bastan savma degil baya baya cm cm ariyor. Sigacak her delige bakiyor kisaca :KK48:Sonra Banyoya geciyor. Ayna dolaplar dusa kabin her yerine bakiyor. Anlatilmaz izlemeniz lazim :KK70::KK70:
hahaha sizin otele yerlesmeniz saatler aliyor desene :)))

Dolmuşta yalnız kalınca taciz edilen hatta öldürülen parçalanan yakılan özgecan dan sonra kimse de o cesaret kalmadı ki...
En güvenilir semtte de olsak tedirgin oluyoruz. Taksi otobüs dolmuş bunlar hep ürkütücü geliyor.
Sadece kim bilir ne kdr ağladı bagırdı sesini duyurmak için ne kdr acı çekti diye düşünmekten bile aklını yitirebilir insan.
Ve bu Özgecan olayı benim memleketim deoldu
Utanıyorum içim acıyor aklıma geldikçe
Evet yaşadığımız dünya kötü oldu
Sanki Biri bir delik açtı da,sanki durmadan ordan bir delikten çıkıp çıkıp etrafımızı sarıyor gibi geliyor bu kötü insanlar
Büyük bşr çivi bir de koca bir çekiç lazım
Dünyanın çivisi çıktı diyorlar ya
Alıp çakabilsem keşke

Hanımlar merhaba,

Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir :deli:

Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.

Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.

Teşekkürler şimdiden.

Bitli pansiyondan lüküs otellere kadar çeşit çeşit yerde kaldım erkek arkadaşlarımla hiç evlilik cüzdanı sorana denk gelmedim.

Devletin öyle bir tarama yaptığını da duymadım. Zira polisinden doktoruna türlü çeşitli arkadaşım var devlet memuru olup da erkek arkadaşıyla kalan, kalmış olan. Baskın dahi yapılsa evli değilsiniz diye hakkınızda işlem yapılamaz ki zaten. Sen yine de düzgün bir otel bul, gerisini kafaya takma. Eğlenmene bak.

Bu zamana kadar hiç bakmadım otellerde aaa. Günlük kiralanan evlerde bakılmasını anlarım da 5 yıldızlı bilindik otellerde kamera falan konulabileceğini hiç düşünmemiştim. Suç ayol, otelde öyle bir şey ortaya çıksa rezalet yani.

Bitli pansiyondan lüküs otellere kadar çeşit çeşit yerde kaldım erkek arkadaşlarımla hiç evlilik cüzdanı sorana denk gelmedim.

Devletin öyle bir tarama yaptığını da duymadım. Zira polisinden doktoruna türlü çeşitli arkadaşım var devlet memuru olup da erkek arkadaşıyla kalan, kalmış olan. Baskın dahi yapılsa evli değilsiniz diye hakkınızda işlem yapılamaz ki zaten. Sen yine de düzgün bir otel bul, gerisini kafaya takma. Eğlenmene bak.
/

Yanlış bilgi olmasın düzeltelim. Polis ve askerler evlenirken eşleri soruşturmadan geçiyor. Bu kişiler mesleğe seçilirken de soruşturma yapılıyor.
Yüz kızartıcı suç, terör bağlantısı vb konular inceleniyor.

Sorun olmasa da huzursuzluk yaratacak bi durum.

Son düzenleme:
/

Yanlış bilgi olmasın düzeltelim. Polis ve askerler evlenirken eşleri soruşturmadan geçiyor. Bu kişiler mesleğe alınırkende daha ayrıntılı soruşturuluyor.
Herhangi bi terör bağlantısı var mı diye yapılıyor bu araştırma. Ama yüzkızartıcı suçlar denilen suçlarada bakılıyor. Yani bi şanssızlık yaşayıp fuhuş baskınına denk gelen bi insan bu meslekleri seçemiyor.
Yüzkızartıcı suçlar; hırsızlık devlet malına zarar fuhuş vb konularla ilgili herhangi bi dosyanın olması.

Yani biriyle otelde kalıp kalmadıgı soruşturulmuyor ama gerekli durumlarda en ince ayrıntıya iniliyor.
Bütün soruşturma ihtimallerini bi yere bırakalım düşük seviyeli otellerden her türlü hastalık virüs bulaşır. Eğleniym derken ilerde üzülebilecegi bişey yaşamasın iyi seçsin.
Bu gibi ortamlardan dolayı virüs mağduru olan bi sürü insan var.

Ne virüsünden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama cinsel yolla bulaşan hastalıkların ortamdan bulaşma ihtimali milyonda bir falandır.

Fuhuş baskını yapılacak oteller bellidir bu bir, ikincisi de fuhuş baskınında odanız basılsa dahi -yine ihtimal çok düşük- fuhuş yaptığınız ispatlanmadan yüz kızartıcı suç olarak sicile işlenmez. Nikahı olmayan iki insan aynı otel odasında kalıyor diye fuhuş olmaz adı, polis de bunu böyle işleyemez zaten. Felaket tellallığı olmuş biraz sizinki.

Bence de düzgün bir otelde kalsın ama illa öyle beş yıldızlı geceliği bilmemkaç yüz liralık otele de gerek yok yani. Sıradan temiz bir şehir oteli iş görür.

Ne virüsünden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama cinsel yolla bulaşan hastalıkların ortamdan bulaşma ihtimali milyonda bir falandır.

Fuhuş baskını yapılacak oteller bellidir bu bir, ikincisi de fuhuş baskınında odanız basılsa dahi -yine ihtimal çok düşük- fuhuş yaptığınız ispatlanmadan yüz kızartıcı suç olarak sicile işlenmez. Nikahı olmayan iki insan aynı otel odasında kalıyor diye fuhuş olmaz adı, polis de bunu böyle işleyemez zaten. Felaket tellallığı olmuş biraz sizinki.

Bence de düzgün bir otelde kalsın ama illa öyle beş yıldızlı geceliği bilmemkaç yüz liralık otele de gerek yok yani. Sıradan temiz bir şehir oteli iş görür.
Ya manyağa bağladım zaten şu an biliyorsun kafamdan geçenleri :KK70:

X