- 16 Nisan 2017
- 1.782
- 1.543
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Kimlik ile kayıt yapıldığı için ordan görünür evli olmadığınız.benim bildiğim iki ayrı oda veriyor o durumda.kayıtlarda öyle geçiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere otelde evlilik cüzdanını ds vereyim mi demiştim. Kadın bozarcasına biz o zamanları aştık. Geri kafalı değiliz demişti resepsiyondaki kadın. Sinirlendim. O zaman herkes ileri kafalı olamıyor sizin gibi. Bazı yerlerde de soruyorlar dedim. İkimiz de sustuk :) yerine göre değişiyor. 3 yıldız 5 yıldız farketmiyorHanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Yok artık İyi aynı şehirde barındırmış siziValla adam bizi aynı otelde ayrı odalarda bile kaldırtmamıştı. Ona neyse
Soru bu mu, bakayım, yoo değil?sevgilim değilse neden aynı odada kalayım heleki bu bir tatilse
Bilgi bilgidir, teşekkürler :)alakasız ama Müslüm Gürses ve Muhterem Nur bunun için evlenmişler biliomusunuz, turnelerde aynı odada kalamıyolarmış anadoluda.
Siz illa gösterseydiniz, "nolur bak Allah adı verdim bir bakın" diye. Şaka bir yana otel için iyi ama tersler gibi söylemesi kötü olmuş.Bir kere otelde evlilik cüzdanını ds vereyim mi demiştim. Kadın bozarcasına biz o zamanları aştık. Geri kafalı değiliz demişti resepsiyondaki kadın. Sinirlendim. O zaman herkes ileri kafalı olamıyor sizin gibi. Bazı yerlerde de soruyorlar dedim. İkimiz de sustuk :) yerine göre değişiyor. 3 yıldız 5 yıldız farketmiyor
herekese açık bir alanda açılan bir konuya yorum hakkımı kullandım.bakayım konuya yorum yasakmı. baktım yoo değil?Yok artık İyi aynı şehirde barındırmış sizi
Soru bu mu, bakayım, yoo değil?
Bilgi bilgidir, teşekkürler :)
Siz illa gösterseydiniz, "nolur bak Allah adı verdim bir bakın" diye. Şaka bir yana otel için iyi ama tersler gibi söylemesi kötü olmuş.
Kamuyla benim veya arkadaşımın bir işi olmaz, yani o açıdan sorun olmaz ama bilgi için teşekkür ederim, dursun bu bilgi kenarda.Aynı otelda kalacaksınız ben size başka bi açıdan şöyle söyleyim belki sorun etmezler kalırsınız ancak bu otel kayıtları emniyet birimlerine düşer ve ilerde atıyorum kamuda bir işe gireceksiniz sizin ahlaki durumunuza kadar detaylı bir araştırmada bir otelde eşiniz olmayan bir erkekle konakladığınız bilgisine rahatlıkla ulaşılır bilmem anlatabildimmi.
Biz balayına gitmiştik sormuşlardı hem kimlik hem evlilik cüzdanı sormayan da varmış büyük ihtimalle otelden otele değişiyor
Cinsiyeti erkek olan bir arkadaş
Erkek arkadaşım değil.
Aynı otelda kalacaksınız ben size başka bi açıdan şöyle söyleyim belki sorun etmezler kalırsınız ancak bu otel kayıtları emniyet birimlerine düşer ve ilerde atıyorum kamuda bir işe gireceksiniz sizin ahlaki durumunuza kadar detaylı bir araştırmada bir otelde eşiniz olmayan bir erkekle konakladığınız bilgisine rahatlıkla ulaşılır bilmem anlatabildimmi.
Daha bu yaz kaldık otelde. Evlilik cuzdanimizi görmek istediler .
Ayol bizden balayı çifti değil olsa olsa ayı çifti olur ahahaBalayı çiftleri evlilik cüzdanı göstererek yeni evli oduklarını ispatlarlar ki balayı odası, balayı organizasyonu vb. imkanlardan yararlanabilsinler diye. Diğer türlü otel nasıl bilecek balayı çifti olduğunuzu? Yani evli olup olmadığınızı öğrenmek için değil, balayı çifti olup olmadığınızı öğrenmek için sorarlar.
Zaten beraber gidiyoruz, yakınız, aynı evde kalmaya da alışığız diye beraber kalırız diye düşündük. İstediğimiz oteller sorun çıkaran otellerse ona göre karar veririz tekrar, şart değil beraber kalmak zaten.ozaman neden aynı oda hem böyle bir otele denk gelirseniz farklı odalar olursa sorun yaşamazsınız, daha uygun olur diyeyse bilemem