- 25 Eylül 2018
- 1.017
- 2.928
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
Sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Ben de eşimle kaldığımda gerçekten evli olup olmadığımızı kimse sormadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çok saçma değil mi? Ülkemizde evlilik dışı ilişki yasak değil, evli olmayan çiftlerin bir arada yaşaması veya aynı odayı paylaşması yasak değil yani bu yüz kızartıcı suç ya da ahlaksızlık değil o zaman neden sorun olsun?
Bir karşı cinsle aynı odayı paylaşmak değil araştırdıkları, yüz kızartıcı suç işleyip işlemediğinizi anlamak. Yani herhangi biriyle ayda yılda bir aynı odayı paylaşmanız sorun olmaz kamuda. Ancak sık aralıklar ve farklı insanlarla aynı odayı paylaşırsanız o zaman adı fuhuş olur zaten kamudan önce polis peşinize düşer.
o sinekmi arımı içimi bi tuhaf etti
Ari:)o sinekmi arımı içimi bi tuhaf etti
katılıyorum.şuanki atamalarda tayin durumlarından tabiri caizse iğne deliğinden geçiriliniyor..ve hangi otelde kimlerle kaldığın otele kimlerle giriş yaptığın kayıtlara alınıyor.yıllar öncesinde de böyleydi gerçi.yeni bişey değil ama şimdilerde dahada arttıalt sınıf memurluklarda değil ama üst düzey denilebilecek memurluklarda maalesef bu otel mevzusu engel oluyormuş. hakimlik gibi... çok yanlış bence ama maalesef böyle.
alt sınıf memurluklarda değil ama üst düzey denilebilecek memurluklarda maalesef bu otel mevzusu engel oluyormuş. hakimlik gibi... çok yanlış bence ama maalesef böyle.
Ek olarak,gelecek plânlarınızda emniyet mensubu ya da askeri personel ile evlilik varsa o eğer isterse ve bu tür konuları sorun edecek biriyse ne zaman,nerede kiminle kaldığınızı öğrenir.Kamuyla benim veya arkadaşımın bir işi olmaz, yani o açıdan sorun olmaz ama bilgi için teşekkür ederim, dursun bu bilgi kenarda.
Min 4* hiç bir turistik otelde (Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı doğru dürüst otellerden bahsediyorum) evlilik cüzdanı sorulamaz.Hanımlar merhaba,
Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir
Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.
Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.
Teşekkürler şimdiden.
Emniyet mensubu veya askeri personel ile evlilik planım yok, daha doğrusu herhangi biriyle evlilik planım yok ama bu işler kısmet işi, belli olmaz, o yüzden hayır diyemem.Ek olarak,gelecek plânlarınızda emniyet mensubu ya da askeri personel ile evlilik varsa o eğer isterse ve bu tür konuları sorun edecek biriyse ne zaman,nerede kiminle kaldığınızı öğrenir.
Hoş o tipte bir adamla da işiniz olmaz gibime geliyor
Problem olmuyor yalnız devlete atanırsanız hakkınızda yapılacak güvenlik soruşturmasında olumsuz olabildiğini duydum
Hakimliğe tayt giyinmenin bile engel olduğunu gördük. Bu ne ki.
Görmez olaydımYazdiginiza inanamadim ve Google'da arattim. Aratmaz olaydim. Bu ukeden bir kez daha igrendim!
Evet birkaç sene öncenin haberi. Kızcağız intihar etmişti.Ne? Gerçek mi bu?