- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
-
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Yani nasıl eşleriniz var anlamıyorum
Böyle kadınsal meselelere dahil olan
Ben evvela kendimi bildiğimden hayatta anlatmam!
Ola ki anlattım eşim bana bir bakış atar valla yerin dibine geçerim bir daha da çıkamam
Erkeğin erkek haliyle bayan dedikodusuna karışması sizce de çok iğrenç değil mi ama ya...
bosver bir bahane ile engellemisler sizi..es kaza engeli kaldirirsa sen engelle bence..gorusme işte en temizi olmus. missss
Bizde de vardı böyle bir "mikser" hatta bir tartışmada muhasebecimiz "bu kız mikser gibi ortalığı karıştırmaya pek meyilli" demişti. :) takma engellemeleri işine gelmiş işte.
Merhaba merhaba.Takmıyorum ki bundan sonra nasıl davranacağım onu bilmiyorum :)
Haklısın wallaMerhaba merhaba.
Eğer merhabana karşılık vermezlerse bir daha onu bile söyleme. Yüzsüzlerle ne muhattap oluyorsun.
Eşinizin yaptığı çok daha saçma sapan!!!Amaç dedikodu falan değil sadece ne sorununuz varsa yüz lesin çözülsün diye yapmış eşimi tanımadan saçma sapan yorumlar yapmayın
Esinizle geziyorsunuz diye ne gibi bir dedikodu yapabilir ki? Neyi sizi bu kadar kizdirdi anlamadim. Abartmissiniz.
Eşinizin yaptığı çok daha saçma sapan!!!
Bir erkek utanmadan iki bayanı yan yana getirip hadi dedikodunuzu yapın mı dedi yani
Siz de mest oldunuz muhtemelen
Ayrıca yüzleşmek nedir ne çirkin bir kelimedir
Siz kendinize nasıl yakıştırdınız ki “yüzleşmeyi ?”
Bu nasıl bir tarz istediğim konuya yorum yapma özgürlüğüm var değil mi?Buraya her şeyi yazamıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız keşke..
Lütfen postumdan çıkın. Yorumlarınız size kalsın
Buraya her şeyi yazamıyorum bilip bilmeden yorum yapmasanız keşke..
Dayının eşiyle nasıl evlendin ki nikah düşüyor mu?
Keske boyle olmasaymis,ama sadece anlattiklariniz degil sanirim baska baska seyler de olunca dolmussunuz.illaki tartisma olacakmis.
Bence siz hicbirsey olmamis gibi davranin.yani ben olsam oyle yapardim.sadece hastalik ,saglik ,bayramlarda gorusurdum.
Yada barismayi deneyin.Buyukluk sizde kalsin.ben buna cok kirildim diyin.Onlar da ozur diler ve barisirsaniz daha huzurlu hissedeceksiniz.Ama tabi yine az gorusursunuz.ayni hakaret dedikodu devam ederse "ben uzerime duseni yaptim onlar hala ayni tavri surduruyor "dersiniz ve hic gorusmezsiniz.esinizin gözünde de hakli ve caba gosteren siz olursunuz.
Önce doğru oku sonra ahkam kes. Çıkışlar sağdan.Görme duyma takma sanki kolunuzdan tutup hayıııır gezemezsiniz diye engel oluyorlar yaparlarsa yapsınlar dedikodunuzu neyiniz eksilirdi kulak ardı edip aman boşver deseydiniz. Sizin derdiniz başka ama, evde huzur filan değil bence. Öyle olsa görümcenize laf sokmazdınız internet üzerinden kadın haklı olarak bana mı dedin deyince de kıvırmışsınız yarası olan gocunur diye, en sevmediğim şey kavgaya kışkırt sonra haza hanımefendi pozlarında kenara çekil. Eşiniz de resmen ruh eşinizmiş kocaman adam dedikodu yüzleştirmedi filan nedir yav. Benim eşim anlatsam dinlemez ben ona bu lafı dedim o da bana şunu dedi diye