Oruç tutarken yan yana denize girmek...

istanbulda dolu ..ben hiç pazara gitmem millet sevio pzar ben bunalıyorum klastrofobiskdkdfmmm var sanırım :D

senin dediğin pazar neresi,çarşambada çok güzel şeyler oluyor
ama 2 lira falan dedin,bu kadar ucuzunu görmedim
gitsemmiki :)

discovery cihazından tapatalk yapmak günah değil mi kız :1::1::1::1:
evet tv ve net gibi şeylerde günaha girmeye sebebiyet verebilir en az örtü kadar riskli ama millet kendince yaşıyor dinini işte:27:

kimse din yaratmadı bu çirkin bir tabir sen kime atarlardın anlamadın ama saygı duymayı bilmek ayrıca okuduğunu cımbızlamadan anlaman lazım...
kimse bilemez çünkü şu yüzden
o devirle bu devir bir değil canım
o zaman olmayan bir şey şu an avr o yüzden günah mı bilemeyiz emsalini bile bulamayız çünkü
mühendisle din alimini bir tutamazsın fizik kanunud eğil bu ? birine göre günah diğerine göre farklı
en doğrusunu sende yapamazsın bende çünkü çağ o çağ değil
nerak etme ben en doprusu ne biliyorum birkadının eşinden ayrı seyahat etmesi bile günah. ee bunu bilen çarsaflı bayan iett de yanına erkek oturdu diye kovmasına ne demeli ??
herkesin inancı kendine
başını kapatıp dar kotla topuklu giymek te emredilmedi ama yapıp sonra açıkları ayıplayan cahil sürüsü çok
iphonela gezip sonra dindar geçinen gibi
o da günah
kuranda yazmıyor diye mi günah ? :1::1::1: israfın günah olduğu ayan beyan belli lüks de israftır
örnekler çok fazla ama sen dediğimi anlamamışsın baya yazmışsın
o devri ile bu devri ayrı derken şunu atlıyorsunuz. İslam dini sadece o devri için mi gönderildi? Emaslini bulmak için din adamlarının ictihad diye bi kavram kullandığını bilmiyorsunuz sanırım. Çok komik kusura bakma ama yani Allah sadece o zamana göre haramı helali belirledi sonrasına başınızın çarisene bakın, göüşürüz falan mı dedi: )))
birine göre günah olan diğerine göre nasıl olmuyo onuda anlamadım. içki haram. bu belli. ama adam içiyo, bu onun haram olması hükmünü kaldırmıyo ortadan. ancak bir insanın hayatı nın dakikası dakikasına biz bilemeyiz. burda içer eve gider tövbe eder. ama bu içkinin haram olduğu gerçeğini değiştirmez. en doğrusunu yapmak ayrı bir şey yapmaya uğraşmak ayrı bir şey. elbette bizler melek değiliz. ama en doğrusunu yapma gayreti içnde olmalıyız. herkesin inancı muhakkak kendine. o halde kimseyi başını kapatıp dar pantolan giymiş diye aşağılayamayız.

arkadaşım yemek bile yemedim daha sen hazırsın tartışmaya..
günah olan o kadar çok şey varki komşun açken tok yatmakta günah..
dedikodu yapmakta..
teşhirci olmayacaksın sadece okadar biz çok şükür teşhir etmiyoruz..hem arada başını havalandırmak iyidir insana:31::31::27:

:) :) :) son zamanlarda bunu duymaya başladım basi açmak saglik açısından iyidir hee cok iyi rabbimin ayetleri ortunun yok sayın

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

$10359541_771969489513922_4407184813659472497_n.jpg ..........................

Hz Musa'yı çağıralım denizi ortadan ikiye yarsın. Sağ tarafında kadınlar, sol tarafında erkekler yüzer :55:

Son düzenleme:
o devri ile bu devri ayrı derken şunu atlıyorsunuz. İslam dini sadece o devri için mi gönderildi? Emaslini bulmak için din adamlarının ictihad diye bi kavram kullandığını bilmiyorsunuz sanırım. Çok komik kusura bakma ama yani Allah sadece o zamana göre haramı helali belirledi sonrasına başınızın çarisene bakın, göüşürüz falan mı dedi: )))
birine göre günah olan diğerine göre nasıl olmuyo onuda anlamadım. içki haram. bu belli. ama adam içiyo, bu onun haram olması hükmünü kaldırmıyo ortadan. ancak bir insanın hayatı nın dakikası dakikasına biz bilemeyiz. burda içer eve gider tövbe eder. ama bu içkinin haram olduğu gerçeğini değiştirmez. en doğrusunu yapmak ayrı bir şey yapmaya uğraşmak ayrı bir şey. elbette bizler melek değiliz. ama en doğrusunu yapma gayreti içnde olmalıyız. herkesin inancı muhakkak kendine. o halde kimseyi başını kapatıp dar pantolan giymiş diye aşağılayamayız.

din adamı dediğin yaşar nuri mi cübbeli mi hatipoğlu mu elmalılı hamdi yazır mı kim mesela tezat kişiler var..
sana önerim cübbeli ahmet hocanın travesti anısı adlı sohbeti dinle

hoca bile travesti dahi olsa kimseyi hakir görmemek gerektiğinden bahsediyor . ki ne sana ne bana düşer inanç sorgulamak buna hemfikiriz .komik olan birşey söylemedim asla .. ben dinin sömürülmesini sırf iyi bir imaj çizmek için başı kapatılmasına karşıyım inancı gereği yapan arkadaşımvar kapalıdabn daha kapalı başı açık olduğu halde.. gözleri kaşları boya küpüne çevirince baş kapayınca benden daha mı inançlı _? asla asla asla mini etekten birden feraceye geçişte ki şey rüyasında vahiy gelmesi değil ya .. bazıları çok rezil yapmacık Allah böyle münafıklardan korusun inşallah iki yüzlü böyle sahtekarlardan..

Son düzenleme:
espri:1::1: cihazı görsem tanımam ki :1::1::1: benim telefon dandik :1::1:

he bazılarında şöyle bi düşünce varda kapalısın lüksün olamaz
kapalı ama ıphone la geziyor diyorlar :)
yani kapalı diye bu cihazları kullanamıcakmı
gerçi benimde telim yok,note 3 istiyorum ben :)

:) :) :) son zamanlarda bunu duymaya başladım basi açmak saglik açısından iyidir hee cok iyi rabbimin ayetleri ortunun yok sayın

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sen fakir fukaraya yardım ediyormusun,arada bir klo et götürüp kapısına bırakıyomusun onu söyle:4:

Back