Oruç tutarken yan yana denize girmek...

Bir insanin agzindan cikan ( bu durumda parmaklarindan cikan) sözün hükmünü bilmemesi kadar vahim bir durum yok.
ISlama inanip, iman edip Allah in kanunlari icinde yasamamak baska.
Islama iananmamak baska.
ISlama inanmayip birde islama savas acmak baska.
ISlama inaniyor gibi davranip, islami kendine uydurmaya calismak ise baskadir.

Hepsinin Allah katinda karsiligi ve görecegi karsilik baska baskadir.

Allah, Kuran-i KErimde basörtüsünü emretmis, bunu uygularsiniz uygulamazsiniz bu sizin kendi kararinizdir hesabida Allah ile sizin aranizdadir ama " arada bir kafaya hava aldirmak iyidir, kafanin hava almasi lazim" gibi seyler söylendimi sinirleniyorum.

Allah tan daha iyi mi biliyorsunuz?
O yarattiklari icin neyin iyi olup olmadigini bilmiyorda siz mi biliyorsunuz?

Inanmiyorsaniz, inanmiyorsunuzdur, inanmadiginiz birsey hakkinda ahkam kesmeyin.
Inaniyorsaniz da ahzinizdan cikan kelimelerin hükmünü iyi bir tartip öyle konusun!

Son düzenleme:
he bazılarında şöyle bi düşünce varda kapalısın lüksün olamaz
kapalı ama ıphone la geziyor diyorlar :)
yani kapalı diye bu cihazları kullanamıcakmı
gerçi benimde telim yok,note 3 istiyorum ben :)

canım burada örtünün diyecek kadar duyarlı bir Müslümansa..
Müslüman lüxe düşkün olamaz

Hz Musa'yı çağıralım denizi ortadan ikiye yarsın. Sağ tarafında kadınlar, sol tarafında erkekler yüzer :55:

iyide şimdi ne alaka,bakın o kadar konuşuldu
oruçluyken denize girebilirsin,ama o orucun faziletimi kalr ALLAH aşkına
hem ağzına kulağına su kaçmayacağı ne malum

canım burada örtünün diyecek kadar duyarlı bir Müslümansa..
Müslüman lüxe düşkün olamaz

yahu neden bi Müslüman lüks yaşayamasın,ultra lüksten bahsetmiyoruz
kapalı olmayınca yaşayabilirmi yani
yapmayın böyle şeyler lütfen

hz muhammed efendimiz çok naif ve mütevazi biriymiş..sadece temiz ve gösterişsiz giyinirmiş..
aşırılık derken her türlü aşırılık...
madem okadar Müslümansın git son kuruşuna dek yardım et afrikada ki açlara..ayıp değilmi onlar açken milyarlık telefon kullanmak Müslümanlığın ilkesine aykırı

Başörtüsü takmak sünnet değilmi .
Bir zorunluluğu yok ,takmayın kafirmi oluyor ,inanç farklı ,başı kapamak farklı ,Allah kalp temizliği versin bunlar fani dünyanın geçici şeyleri :)

Hoca denen kisilerin bile söylediklerine " bak fetvacilar fetvaya basladi, kanitin nerde kanitin" diniyor ama herkes fetva veriyor:)

Müslüman neden zengin olmasin, neden lüxü olmasin.
Müslüman mal varliginin zekatini verip infakini ettikten sonra zenginde olabilir, milyonerde olabilir.

Önce Kuran-i acip okuyun, Süleyman peygamberi bir taniyin sonra fetva verirsiniz!

yahu neden bi Müslüman lüks yaşayamasın,ultra lüksten bahsetmiyoruz
kapalı olmayınca yaşayabilirmi yani
yapmayın böyle şeyler lütfen

hayatımda hep lüx ve gösterişten kaçındım..neden olmayan özenmesin alan var alamayan var hep mütevazi yaşadım..

:)) Basörtüsü sünnet mi?

Sünnet peygamber efendimiz yasayisi, davranislari, hal ve hareketleridir.

Peygamberimiz ise bir erkek olduguna göre, basörtüsü nasil sünnet olur onu anlamadim:)

he bazılarında şöyle bi düşünce varda kapalısın lüksün olamaz
kapalı ama ıphone la geziyor diyorlar :)
yani kapalı diye bu cihazları kullanamıcakmı
gerçi benimde telim yok,note 3 istiyorum ben :)

onu ben yazdım demin ama neden yazdım biliyormusun sarık ve cübbe en son moda telefon elinde hani bilmem bu kadar zenginse insanlara yardımı dokunmuyor anca kendine yaşıyorsa lüksün fazlası haram bence bunu da düşünmeli dini tam yaşamalı
bu sadece benim düşüncem
saygı duyarım...

Başörtüsü takmak sünnet değilmi .
Bir zorunluluğu yok ,takmayın kafirmi oluyor ,inanç farklı ,başı kapamak farklı ,Allah kalp temizliği versin bunlar fani dünyanın geçici şeyleri :)

Nûr, 31. Ayet: Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü'minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kızkardeşim anlattı çok mütevazi bir ortam kuran okunucak en az 20 milyarlık bilezik takmış çarşaflı hoca gelir kuran okur herkez bakar altınlarına özenir..kızkardeşimde bahsetti..çok enteresan bir hocaymış dedim..

Ne ilginç ya sahurla iftar arasını yemeksiz, susuz geçirince oruç mu olmuş oluyor bir insan? Kendini açlıkla cezalandıran insandan farkı ne bu durumda?
Gerçekten ne yaptığımızın farkında değiliz.
Bunlar da kendi kendine fetva verip duruyorlar.

Sen Allah'in emrini sacmami buluyorsun ? Sen ondan dahami iyi biliyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu ben yazdım demin ama neden yazdım biliyormusun sarık ve cübbe en son moda telefon elinde hani bilmem bu kadar zenginse insanlara yardımı dokunmuyor anca kendine yaşıyorsa lüksün fazlası haram bence bunu da düşünmeli dini tam yaşamalı
bu sadece benim düşüncem
saygı duyarım...

iyi bir Müslüman dünya nimetlerinin derdine düşmez gözünüde gönlünüde sakınır

Nûr, 31. Ayet: Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü'minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sen git telefonunu sat çok Müslümansan parasını bir aça ver..bizim başörtümüz senin üstüne vazifemi:ssz::ssz:

kızkardeşim anlattı çok mütevazi bir ortam kuran okunucak en az 20 milyarlık bilezik takmış çarşaflı hoca gelir kuran okur herkez bakar altınlarına özenir..kızkardeşimde bahsetti..çok enteresan bir hocaymış dedim..

fakir hoca görmedim ben parasız dua okumuyorlar mevlüd için bisürü para :1:

Back