- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Öylesine oruç olur demiş müftü beyde,yasak dememiş ama kadın ve erkek yanyana denize girmeyin demiş..
Normalde bile açken neler hissediyoruz,hemen yemek yesekte karnımız doysun diyoruz..
yıllardır aynı fetvalar. tvlerde aynı sorular.
bu sorulara cevap vermek için 600.000 lira alan din adamlaro (!).
işin tuhaf yanı yaşı 60 olan insanların kafasında her yıl aynı sorular devam ediyor.
siyasilerin sahur ve iftar şovları.
kimin orucunun oruç kimin orucunun öylesine oruç olduğunu açıklama yetkisini kendinde bulan din görevlileri.
diğer taraftan bir madende ölen böcek kadar değeri olmayan insanlar. bunun sorumlularını hiç merak etmeyip oruçken sakız çiğneme veya denize girmenin onlara getireceği sevabı merak eden insanlar.
hıı, evet hepiniz cennete gideceksiniz.
cahile laf anlatulmaz demişler hani deve hendek meselesi demi canım valla sonu gelmez hahahahah
marka anlamana gerek yok gülüm işte 300 tl lik gömlekleri olan markanın teki...
evet bazen hehe diyip geçmek lazım he haklısın teyze hekadın pazarcıya inanır sana inanmaz D: hayatında çakma diye birşey duymamış demek
Allah böyle duurma düşürmesin demi canım
Kızcağız dün gümledi başka nickle gelmiş
Botokslu dudaklamı öpüşecekti
cahile laf anlatulmaz demişler hani deve hendek meselesi demi canım valla sonu gelmez hahahahah
marka anlamana gerek yok gülüm işte 300 tl lik gömlekleri olan markanın teki...
evet bazen hehe diyip geçmek lazım he haklısın teyze hekadın pazarcıya inanır sana inanmaz D: hayatında çakma diye birşey duymamış demek
Allah böyle duurma düşürmesin demi canım
kime ne gönderme yaptıysan açıkca delikanlıca söyle anlayalım
evet herşeyde doyumsuzuz maalesef...
Neyse vazgeçtim , bakarım artık başımın çaresine
evet herşeyde doyumsuzuz maalesef...
ah ah açlık nedir ne biliriz ki biz,açmı kaldık onlar gibi
hamileliğimde gebelik şekerim çıktı
hergün günde iki defa iğne yapıyordum kendime
bide diyetisyene gittiğim halde düşmüyordu şekerim
ilk diyete başladığımda neredeyse ağlıcaktım açım diye :)
o kadar gücüme gitmiştiki,param var ama yiyemiyordum
o zaman daha iyi anladım açları.
loranın yıldızı diye bir çizgi film var..oğlum sayesinde izliyorum..küçük kız sabahtan akşama dek hiç konuşmadı evet yada hayır bile demedi..sır tutup tutamayacağını denemek için enteresan dimi
o çizgi filmi biliyorum,ama çok izlemedim
şimdilik kızımla başka çizgi filmler izliyoruz
sır tutabildimi bari?
Kendimizi düşünmekten belkide...
Yanaktan olurmu..
valla pazarda vakkonun bluzları diye tezgah açmışlar
bi markaya bakıyım dedim,arkada marka falan yok kesmişler ne iş
kan şekerim geçen ramazanda düştü o zaman şeker hastalarını anladım çok kötü bir şey ellerde titreme
Ramazan geliyor diye kapanmak yada oruc tutmak diger aylarda niye kapanamiyoruz neden açıklık giymek hosumuza gidiyor erkekleri ve kendimizi günaha giriyoruz
Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kendimizi düşünmekten belkide...
Yanaktan olurmu..
abla anayasa değil ki kimse tam doğruyu bilemez en iyi için bilir bide Allah bilir. sen rahatsız olmuyorsan insanlardan tutmanda sakınca yok ama ben farklı etki alıyorsam bunu yapmaman lazım. bence tamamen iç huzur.
benimde alt komşum kadın ne alsa bana gösterir..altın mücevher..oğlumla evde çıkamadık diyelim burada köy var kapıya gelir köye gittik gözleme yedik bir iyi geldiki sorma der
bu sene mesafeyi koydum..geliyor kapıya küçücük aralayıp oradan konuşuyorum otururduk ama yemek yapıcam diyorum
Tüh sen gel bizim pazara her marka var 2 tl ye var ayol 20 tl ye dolap doldurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?