Sen gulmeye devam et..tovbe tovbe..inanmiyorsan saygi duy bari.adamlar ilim sahibi senin gibi klavye sovalyeligi yapmiyorlar.dogruyu yanlisi soyluyolar dinimize gore.ne yapsnlar keyfinz kacmasn diye harama helal mi desinler.isteyen uyar isteyen uymaz bu kisinin insiyatifi onlar soylemkle mukellef.siz dalga gecin gulun diye degil!
hepsi boş bu adamların.
çok tatlısın kuzum ya..senden başka varmıdır acaba...sen böyle yazınca bizede eğlence doğuyor bi nevii..kıyamam sana oyyyy
11 ay boyunca giriliyo madem 1 ay girmesem ne olacak
Zaten su yutmak kaçınılmaz, bu bile orucu bozar
Zaruri bir şey değil 1 ay denize girilmese de olur nasıl 1 ay akşam ezanını bekliyorsak iftar için..
Misk valla böyle Google dan tek kelimelik arama yapanlara çok takıyorum. Google olmasa ne olurdu ki halleri??
Çek olay girmek veya girmemek değil.
Bölücülük çıkarmak ve insanların aklını karıştırmak.
11 ay boyunca giriliyo madem 1 ay girmesem ne olacak
Zaten su yutmak kaçınılmaz, bu bile orucu bozar
Zaruri bir şey değil 1 ay denize girilmese de olur nasıl 1 ay akşam ezanını bekliyorsak iftar için..
konu öyle bi hal almışki tuhafıma gitti. tartışan iki taraf ve iki tarafta oruç tuttuğunu iddia ediyor
Bilmiyorum benim görüşüm bu oruçluyken su içmiyosam su içinde de yüzemem
Ama başkası ben yüzecem arkadaş der ona da saygı duyarım
Herkesin inancı ve uygulaması kendine..
bir bit yeniği var
hepsi boş bu adamların.
Bence illa yüzeceğim diyen sabahtan akşama kadar aç kalmak dışında bir şey yapmıyorlar bana göre.
Ramazanın ayrı bir havası var, ben kendimce o havayı seviyorum..
Aslında aynen neden oruç olduğunu bilsek, bu da boşuna baş kapatmak gibi. Babası istiyor diye kapanan insanlar, yine aileden öyle gördükleri için oruç tutuyor. .
Bence illa yüzeceğim diyen sabahtan akşama kadar aç kalmak dışında bir şey yapmıyorlar bana göre.
Ramazanın ayrı bir havası var, ben kendimce o havayı seviyorum..
Aslında aynen neden oruç olduğunu bilsek, bu da boşuna baş kapatmak gibi. Babası istiyor diye kapanan insanlar, yine aileden öyle gördükleri için oruç tutuyor. .
Bilmiyorum İpek
Herkesin bakışı farklı olabiliyor
Tamam İslam bir tane ama yorumlara göre değiştiriyo insanlar
Şu cümlene girersem mesela olay dallanır budaklanır
Namaz farz ona bakılırsa namaz kılmadan oruç ta tutuyoruz e bu da sadece aç kalmak gibi olmuyor mu, işte dört dörtlük yapmıyoruz ki hiç bişeyi
Mervecik sen kendi bildiğin şekilde bir anlatır mısın İslamı? Her şeyi komik buluyorsun, her şey hurafe?
Doğru okudukların neler?
ramazan öncesi zaten böyle kafa karıştırıcı sorular hep çıkıyor...efendim sakız bozarmı...denize girmek bozarmı...diş fırçalasam olarmı gibi...bir sürü soru...adam bunu açıyor teli tvdeki proflara soruyor....aslında gerçekten bilmeyen insanlarda var..vallaa kolay kolay kimsede orucunu tehlikeye atmaz die düşünüyorum...onca saat bişey yemeden içmeden duruyorsun o açlıkla kimse denize girmez yani şahsen ben giremem zaten sünüp kalıyorum..artı bide bunun deniz suyu içme durumu var...hayda ondan sonra sorgula kendi kendini acaba orucum riske girdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?