Oruç tutarken yan yana denize girmek...

hüloğğğğğğğğ arkadaşım uğur dündardan daha araştırmacı ama biryandan da fesat ruhunu tedavi edip dini vecibelerini yerine getirmeni tavsiy ederim....

tebrikler..amacımızda bu zaten kimin ne olduğunu rabbimiz bilir..özgür irade..kolay kavuşmadık buna kolayda kimsenin eline bırakmayız..

konuda dindar olmayan, bende dahil sadece bir kaç kişinin yorumu var, onun dışındakiler zaten oruç tuttuklarını beyan ettikleri halde yani konuya göre aynı safta oldukları halde konu nasıl buraya geldi anlamadım

bu açıklamayı gayet yerinde buldum açıkcası...
özellikle şu kısmı
Bu durumda, ister oruc tut ama ciplak denize gir, ister erkeklerle birlikte denize gir, ister oruc tutarken Allah in SINIRLARINI cigne...
Bu Allah-u Teala nin kanunlarini degistirmez.
Sadece yapilan o ibadetin kisiye rahmet olarak dönüp dönmemesini etkiler.

konuda dindar olmayan, bende dahil sadece bir kaç kişinin yorumu var, onun dışındakiler zaten oruç tuttuklarını beyan ettikleri halde yani konuya göre aynı safta oldukları halde konu nasıl buraya geldi anlamadım

çok güzel bi tespit olmuş

bende anlamadım valla..bizler şaşkınlıkla izliyoruz uzaktan konuyu.

aynen bende şaşkınım,iş nerelere geldi o kadar alakasız yerlere

.))) Elli türlü yerden giriyorum kk ya pc tel

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cumhuriyetçi dindar olamazmı..ben inançlıyım ama Atatürk ilkelerinin izindeyim..olamazmı :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…