Oruç tutarken yan yana denize girmek...

eldiven de taksın yeni moda ..üstüne de hürrem yüzüğü takıolar ..o günah değil ama eli açmak günah :9::9::9:

Hayır yani biz kafir değiliz,Allah'a inancımızda var bazıları örtünmeyle Müslümanlık olacağını sanıyor ..
Antalya'da islamlar köyünde günlük villalara 1500tl verip hasemola denize giriyorlar,janbon,sosisi götürüyorlar,na başı örtülüler gördük ayakkabı kutularında milyar dolarlar saklıyorlar :):)

param olsa bile vatanımda okuturdum çocuğumu genç değilim artık 37 yaşındayım daha milliyetçiyim herşey zor elde ediliyor biliyorum...hatta devlet okuluna gönderirdim..elin beğenmediğim gavur amerikasında değil...

olay başka boyutta evet Müslümanlıkta seç beğen yapıyoruz..farz ve sünnetlerde..:52::52::52:

ben ciddi bişi söylüyorum sen dalgamı geçiyorsun anlamadımki
tamam cevabını ver hoşlanmadıysan ama bu kadar uzatmanın alemi varmı sence?

Benm bi arkadasim var kapri giyiyor heryeri acik yarm kol giyiyor bas kapali banada diyorki artk istersen sende kapan (:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya böyleleri çok .. bana diolardı annen açık mı
ulan sen benim annemin tırnağı olamazsın ki kadın bası açık diye açık gezmğiyor tek kafası açık.. o kızlar önce örtündü lisede. unide hobaaa ikiside açıldı
nerdeler şu an acaba burda akıl verenlerden farkları yok :16::16:

bak arkadaşım :) sünnet farz değil isteyen yapar istemeyen yapmaz,sünnet nafile bir ibadettir
yahu nasıl dine başörtüye geldi konu helal olsun valla
her defasında bunu yapıyosunuz,ne güzel şurda iki kelam edip sohbet ediyorduk
yapmayın ya!

blmeyen kafalar karışsın bilen kurnazlar malı götürsün ne ala....:52::52::52::52:

Aynen oyle dun metrodaym 2 tane carsafli kiz yuzu acik tamamen makyajli birde dudak buzerek resim cektiriyorlar snra dindarliktan bahsediyorlar

Her koyun kendi bacağından asılır,gülüp gçecen buna boşver..

Hayır yani biz kafir değiliz,Allah'a inancımızda var bazıları örtünmeyle Müslümanlık olacağını sanıyor ..
Antalya'da islamlar köyünde günlük villalara 1500tl verip hasemola denize giriyorlar,janbon,sosisi götürüyorlar,na başı örtülüler gördük ayakkabı kutularında milyar dolarlar saklıyorlar :):)

range rover bir yandan land rover bir yandan cübbe üstünde sakal araba camına sıkışıyo :9::9::9:

Yok zaten o derecede degilsin:))
Ama carpitmaya calisanlarinda karsisinda herzaman biri olacak, alisin:)))

geçen sene tesettürlü bı genç kızımız denizdeydı..bı gençle kucak kucağa..

düşündüm bıkınısı mı yok? öyle neden gırdı üsütcek çıkınca..

düşündüm neden orayı sectı kucağa çıkmak için?

dedım fazla dusunmıyım..vardır bununda bı sevabı..
Başörtüsünün altında pardon Deniz'in altında fantazisini yapıyor :):) oda insan :):)

ben bunda 20 yıl önce mihrabat ormanına gittim çıktığım kişi ile 20 yıl diyorum yahu el ele bile tutuşmuyorduk bir baktım yemin ederim ben utandım tesettürlü kız adam elini heryerde gezdiriyor yahu..baş örtüsü namuslu olmanın ifadesi değildir..bizi annemiz öyle yetiştirme di şükürler olsun..

Neden herkes kendini birileriyle ya da inançla/inançsızla kıyaslıyor ki?
Herkes bildiği gibi yaşar..neden başlarınının inanç seviyesine göre kendinize pay çıkarıyorsunuz? Herkes toplu intihar etse edecek misiniz?

Nihat hatipoglu program basina 400 milyar alicakmiss sizce muslumanlik bumu ? Dini parayla anlatmak mii ??

dini bilgilerinide parayla sunacak ne hale geldik biraz daha soframızda et olsun çocuklarımız elin amerikasında okusun diye yav:27::27:

ya bırakın bu tartışmaLarı. o bunun doğru olduğuna inanır ,bir başkası yanlış der.
önemli olan içimiz temiz olsun. kalbimiz, ruhumuz pırıl pırıl olsun. kırmayalım birbirimizi.

Son düzenleme:
Neden herkes kendini birileriyle ya da inançla/inançsızla kıyaslıyor ki?
Herkes bildiği gibi yaşar..neden başlarınının inanç seviyesine göre kendinize pay çıkarıyorsunuz? Herkes toplu intihar etse edecek misiniz?

Dayatma var resmen ,arkadaş alışın dyor da ondan..

Back