- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
herkes gizli ben neden kabak gibi ortadayım
Gizliolsan kabak gibi gözükmessin
ağzı olan konuşuyor
Heeeeeeee heeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes gizli ben neden kabak gibi ortadayım
ağzı olan konuşuyor
Neden herkes kendini birileriyle ya da inançla/inançsızla kıyaslıyor ki?
Herkes bildiği gibi yaşar..neden başlarınının inanç seviyesine göre kendinize pay çıkarıyorsunuz? Herkes toplu intihar etse edecek misiniz?
Boşverin kızlar bu havada limonata iyi gider
Dondurma isteyen varmı el kaldırsın
kakaolu çilekli alıyım ben hanım ablaDondurma isteyen varmı el kaldırsın
range rover bir yandan land rover bir yandan cübbe üstünde sakal araba camına sıkışıyo
rejimdeyimDondurma isteyen varmı el kaldırsın
kakaolu çilekli alıyım ben hanım abla
kız bir işçi nesi var nesi yok satsa arabanın kapısını alamaz..
yaminle midem bulandı bi kaç sayfa okudum...oruçla ilgili sayfa ama ne çarşaflılar kalmış ne tesettürlüler ne makyajları.....isteyen oruçluyken denize girsin istemeyene girmesin...az çok millet neyin ne olduğunu biliyor....ortaya bişey atıyorlar haydaaaaaaaaaa bizde atlıyoruz hemen...girilirmi girilmezmi açın ilmihali okuyun ..olmadı hadislere bakın olmadı sünnetlerde araştırma yapın kafanız karışıksa bu nedir yaaa....
sen git telefonunu sat çok Müslümansan parasını bir aça ver..bizim başörtümüz senin üstüne vazifemi
biri soru sormuş başörtüsü farzmı diye,oda ayetle cevap vermiş
senin verdiğin cevaba bak,o zaman soru sormasın o şahısta
hem soru sor hem cevap beğenme
banada demişki başörtü takmayan günahkarmı oluyor,başörtü takıp içi fesat olan nasıldır falan diye
evet ikiside günahkardır,yani ne duymak istiyosunuz,yok başörtülü günahkar olamazmı dicez tövbe tövbe
ama konuşmayı nasıl oraya getirdi onada pes valla
sğrekli başörtüsü gündeme geliyor,yok kapalılar böyle yok şöyle
haktan bahsediyorsunuz,peki burda kapalı olanlar bu cümlelere kırılmıcakmı,hakkına girmedinizmi?
şu sözleri söylemesek ne güzel olurdu
Hemen geliyor
başörtüsüne saygı duyuyorum ben ama olay o değil canım
namusun dinin ahlakın kafası açıkı kapalısı olmaz tek mesele bu
Erkekleri tahrik ediyordu demi yalayarak yemek hemde caiz değildi.ama külahta olmasın, yalayarak yemeyin lütfen
:131::131::131: