- 17 Mayıs 2011
- 1.072
- 4.026
- 333
Ne üzücü ki, burada ilerleyen yıllarda pek çok konunuzu okuma ihtimalimizin çok yüksek olduğunu, çünkü düzeltirim, önlem alırım, eşimi eğitirim, yapamazlar, ama o beni seviyor, ele güne karşı bu saatten sonra ayrılınır mı, daha iyisi mi var, yok yok ben dik dururum, nişanlıma tek tek anlattım anladı, bu konuda rest çektik tamam dediler v.s, v.s.. gerekçelerle, bu yaşanana rağmen yine de evlenme ihtimalinizin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Oturduğum yerde tüylerim ürperdi yaşıyor olduğunuz ve yaşamaya davet edildiğiniz hayatlar arasındaki farkı görünce. Umarım siz de istisnalardan olursunuz, siz de görmeyi başarırsınız, durumun ciddiyetinin farkında olursunuz. Gerçekten en çok buna üzülüyorum, göre göre gidiliyor. Kandırılma yok, kimse bir şey saklamıyor. Allah önüne çıkarıyor insanların, haşa, neredeyse gözlerine sokuluyor, ama yine de gidiliyor... Yaşım annenizden bile büyüktür muhtemelen, kız evlat annnesiyim size evladım gibi öğüt vermek isterim, bilin ki, kendi ana-baba evinizde konuşmak gibi olmayacak, dedikleri gibi yaşayacaksınız, yaşamazsanız mutsuz edecekler. Öyle yaşarsanız da siz mutsuz olacaksınız. Ve en kötüsü, 5-10 yıl sonra bir gün kendinizi alışmış bulacaksınız, yadırgamıyor olacaksınız. Gördüğünü öğrenen bir kız evlat yetiştirecek olma ihtimaliniz de cabası. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlı olanı bulmanızı sağlasın.