• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Benm eşmn annesi de öyle tabi bunu bz blmyorduk.. 😏😏 kendi evimdeki giyim şeklme ble laf yapyor. Ama ben istediğim saate kalkyorm falan.. Annem evlenmeden önce biz onu hç skmadk ne izterse öyle yaptı demşti.. Babam da haklı olduğun yerde kendni ezdrme hakszsan özür dlemesni bl dedi bende öyle yapmaya çalşyorm.. Gerçekten eski hayatı sürdüren insanlarla zor oluyor senin doğrularna uymadığı için bir süre sonra karşlık vermeye başlyorsun.. Eşin seni taşyabilecekse devam et bu yolda.. Konuş nşanlnla bz bir aileyz bzm evimiz hayatmz farklı buraya başkalarnı karştıracaksak hç girmeyelim biz bu evlilik içine de..

Nisanliniza kirada oturacaginizi ve is temizlik yemek konusunda sadece kendi eviminkini yapacaginizi keskin bir dille soyleyin.(kabul etmezse ayrilin) Suan ayak uydur diyen bir nisanli evlendiginde mecbursun der cunku onu yetistiren anne oyle yetistirmis. ALLAH yardimciniz olsun zor bir kaynanaya denk gelmissiniz

sakin bu adamla evlenme. Daha simdiden ayak uydurursun diyor olmaz korkma diyemiyor simdiden. Sakin sakin sakin. Ana kuzusu bir adam kaynana belli. Istersen aksama kadar yatarsin temizlik yapmazsin ev senin kime ne. Zaten dikkatini cekerim kaynanan bana temizlige geleceksin diyor kendi evinden bahsetmiyor. KAC KAC KAC

Valla daha da nasıl göstersinler evlenince başınıza gelecekleri. Ben okurken bunaldım. Siz ben bu hayatı yaşarım diyorsanız evlenin. Bence koşarak uzaklaşmalı. Nişanlınız da arkanızda görünmüyor zaten.

Benimde başıma geldi böylesi. Bu tarz anneler oğluna da düşkün oluyor. Hayatı sana zehir eder, mutlaka ayrıl.
Verdiğin bu kararın ne kadar mantıklı olduğunu ileride anlayacaksın.

aslinda bundan sonra ne yapacaginiz belli,
nisanliniz yokken baska baska, onun yaninda baska oluyorsa bundan sonra nisanliniz yaninda degilken kabul etmeyeceksiniz gorusmeyi, telefonla bile olsa, boyle boyle de herkese soyleyeceksiniz, yalanci konumuna dusmek istemiyorum artik diye.

Hayir ozgur yetismis bir birey olarak, o kayinvalideyi o gun o evden kovmak da bir secenekmis aslinda da ayip diye ogrettiler hep bize degil mi. Halbuki kimin ne haddine benim evime gelip beni bu sekilde hor gormek, ama iste...

Ha bence bi düşün istersen bunları sana daha şimdiden söylüyorsa daha sonra neler olur bilemiyorum yani daha yolun basında utanmadan sıkılmadan bu şekilde konuşup saçma sapan konuşmuşlar nisanlında onay vermiş gibi hem düğünü de baya uzatmışlar bilmiyorum acaba gerçekten düğünü yapmaya niyetleri varmıdır acaba yine de hayırlısı olsun

Bide yememiş içmemiş oğluna yalanlarla olayı anlatmış, evlendikten sonra herşeyi yalan yanlış eşine anlatıp dolduracak evlilik bu insanlarla zor boşver at şu nişanı

Evlendikten sonra da sorunlar tartışmalar devam eder kv ile. O zaman eşiniz bir süre idare eder sonra kavgalardan bıkar ve sizi suçlar. Yazdıklarınızdan bu mesajı aldım ben. Sizde bu şekilde evliliği devam ettirmek zorunda kalırsınız. Çocuk da olursa sıkıntınız daha çok artar. Ha güzel mutlu gününüz olmaz mı olur tabi ki ama bu kv faktörü varken hep tadı damağınızda kalır. O yüzden eğer evleneceksen iyi bir strateji takip et. Nişanlının bu konulardaki düşüncelerini değiştirmesinde etkili olmaya çalış. Bunu başarırsan sorunlarla tek başına değil eşinle beraber mücadele edersin

Eee kadın daha ne desin daha ne yapsın. Yine aciksozluymus evlenene kadar melek evlendikten sonra böyle boyle dememiş. Eee esinde annesine destek çıkmış. Seni bekleyen şeyler bunlar. Niye kendin gibi biriyle evlilik kurmak varken bambaşka hayatlara atiliyorsunuz. Anneniz ne güzel cevap vermiş size dmeiyor mu kızım gözünü aç diye

Sadece konuyu okudum, yorumlara hic bakmadim. Simdi su an nisani at yoksa kafani duvarlara vurursun benden soylemesi.

Kendime hizmetçimi arıyormuş. Annen iyi söylemiş sende annenin söylediklerinin arkasında dur kendinden taviz verme. Bu ne saçma düşünce tabiki gittiğinde yardım edersin ama kadının istediği herhalde uyanır uyanmaz ona gidip kahvaltısından başlayıp diğer işlerini de yapıp bir tek akşam yatmaya evine gıdersın. Bıde izin alacakmışsın saçmalığa bak kendini ne sanıyor.

Back