Teşekkür ederim. Başka bi konu altında sizden fotoğraf istemiştim sizden. Bana da gönderirseniz çok sevinirim.Muhtemelen olur. Yer çekimi ile birlikte yaşlanmaya devam edeceğiz. Eski yerlerine taşınan dokular zamanla düşecek. İkinci bi ameliyatta o dokular tekrar çekilecek. Afaki yazdım ama bence olabilir.
Beylem ben de resim istesem yollar mısınız acaba? Karar verme aşamasındayım da kaş ucu kaldırma ve göz kapagı düşünüyorum ama doktorlarla hic görüşmedim bu konuda. Fazla da dallandırıp budaklandırmadan kafamı bulandırmadan bir iki doktorla sınırlandırmak istiyorum cünkü iyice paralize olmaktan korkuyorumMuhtemelen olur. Yer çekimi ile birlikte yaşlanmaya devam edeceğiz. Eski yerlerine taşınan dokular zamanla düşecek. İkinci bi ameliyatta o dokular tekrar çekilecek. Afaki yazdım ama bence olabilir.
Merhaba mesajını yeni gördüm. Fotoğraflarımı gönderdim.Teşekkür ederim. Başka bi konu altında sizden fotoğraf istemiştim sizden. Bana da gönderirseniz çok sevinirim.
Oncelikle buraya surecini yazdigin icin cok tsk ederim bu cok kisinin icine su serpmek gibi oluyor aslindaHerkese merhaba, öncelikle bu başlığa yorum yapma konusunda çok düşündüm, çok kararsız kaldım ama süreçlerim konusunda Ben bu sayfadan çok bilgi aldığım için bu bilgilendirmeyi yapmayı kendime bir borç bilerek bu yazıyı yazmaya karar verdim. Ben Zekeriya hocaya 25 Ağustos’ta ameliyat oldum orta yüz, badem göz ve alt yüz germe ameliyatı. Süreç benim açımdan oldukça zorlu geçti diyebilirim. ilk başlarda çok fazla şişim, bir kaşımın diğer kaşımdan yüksekte olması, göz içinde garip bir baloncuk gibi bir topaklanma, sağ gözüme kan oturması ve sağ kulağımın tamamen hissizleşmesi gibi sorunlar yaşadım. Bu sorunlarımı ne zaman Zekeriya hocaya açsam son derece kibar ve anlayışlı idi öncelikle bu nezaketi benim ona olan güvenimi daha çok arttırdı sanırım. Açıkçası hangi şikayetimi söylesem hoca her seferinde geçici zamanla geçecek dedi ve o bunu her söylediğinde “ya hep geçecek diyor ama geçmiyor beni mi oyalıyor yoksa ” gibi kendi içimde serzenişlerim bile oldu. Şunu söyleyebilirim ki arkadaşlar en azından benim sürecimde tek bir şikayetim dışında tamamı geçti( sağ kulağım hala his problemi yaşıyor ve bu konuda da Zekeriya hoca kulaktaki uyuşmanın geç iyileşeceğini söylemişti) hocanın ben çok iyi niyetli yaklaştığını düşünüyorum (yani en azından bana öyleydi) ilk 2 ay açıkçası çok moral bozukluğu ve büyük bir pişmanlık ile geçti benim sürecim ama şuan yüzümden çok memnunum ve iyi ki diyorum yaptırmışım. Yüzümde farklılık oluştuğunu gerçekten hissediyorum yani bu farkın bariz olduğunu görüyorum keza bazı doktorların paylaşımlarına baktığımda aslında çok büyük bir fark göremiyorum ( yani bilemiyorum belki bana öyle geliyordur) ama kendimde bariz bir fark görüyorum çevremde beni tanıyanlar dolgu yaptırdığımı sandılar ve beni tanımayanlar ise yaşımı duyunca çok şaşırıyor. Açıkçası ben sürecimden şuan için memnunum. Hala ödemlerim var %30 civarı onlar geçince tekrar bir yorum yazarım. Fotoğraf isteyenlere ise özel nedenlerle üzgünüm gönderemem. Sadece sürecimi yardımcı olması açısından yazıyorum. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum…
Geçmiş olsun biraz daha detay anlatır mısınız Hasyanede kaç gün kaldınız refakatçıya ihtiyaç duydunuz mu ya da var mıydı.
Ayrıca aktif bir sayfa değil burası. Chanel in sayfasında yazınız bence..
Size çok teşekkür ederim. Sabırla sorularıma cevap verdiğiniz içinOncelikle buraya surecini yazdigin icin cok tsk ederim bu cok kisinin icine su serpmek gibi oluyor aslinda
Soyledikleriniz cok kiymetli.Evet basta bizi oyaliyor gibi geliyor zekeriya bey ama gercekten de artik alismis bu sorulara ve gececegini biliyor cunki bizim yazilarimizdan artik tercrube edinmis surekli basinin etkni yiyoruz onun da
Bende iyiki oldum ve yine soyluyorum IYIKI olmusum bu ameliyati az once esim yandan bana bakti ve her bakmasinda Cok guzel yapmis diyor
Esim izlere takintili onun icin hep kontrol ediyor bakiyor ve o bile begeniyor.
Benim kulaklardaki uyusuklar gecmeye basladi kafa ustunde de var daha
Cok sukur en azindan bir yerimiz felc kalmadi ufak tefek seylere takilmiyorum ben sahsen daha beterlerini okudugum icin yabanci sayfalarda ..
ve evet hem dogal hem herkese benzemiyoruz bu ameliyatla
Bazi doktorlar varki herkese mesela ayni burunu yada ayni yuzu yapar zekeriya hica herkesin kendi yuzune yakisani yapiyor ve gercekten cok iyi kalpli cokBurda ovmek reklam gibi olsada kusura bakmasin kimse ben yuzumu reklam icin asla emanet etmem
Oyle dusune ler lutfen gidin ucretsiz ameliyat olun kolaysa arkamdan konusanlari da duymuyor degilim
Selametle
K Kazen bakarmisin lutfen yine bir estetik yolculugu gelmis bi bitmedilerBütün mesajları okudum. Bende estetik yolculuğu saufası sahibinin ameliyat sonucuna göre gidip ameliyat oldum. Benden sonra ablam ve arkadaşlarımda oldular. Hepsi aşırı memnun. İndirim kodu falan demişsiniz. Seda sayanda estetik yaptırıp reklam yapıyor. Veya esra ceyda
Burda yapamazsin reklam yetmiyormu baska yerlerde reklam yapiyor zaten burda uzak durunBütün mesajları okudum. Bende estetik yolculuğu saufası sahibinin ameliyat sonucuna göre gidip ameliyat oldum. Benden sonra ablam ve arkadaşlarımda oldular. Hepsi aşırı memnun. İndirim kodu falan demişsiniz. Seda sayanda estetik yaptırıp reklam yapıyor. Veya esra ceyda
Faydali olsuysam sevindim keske buraya gelip surecinde yazsaydin o anda belki icini dokup rahatlatdinSüreçte sizide çok soru yağmuruna tutmuştum bu nedenle size de teşekkür ederim. Ben açıkçası süreci sakin kalmaya çalışarak geçirdim ama bir o kadarda pişmandım çünkü yüzüme her baktığımda başka birini görüyordum ve yüzümle ilgili bir sürü şikayetim vardı. Ama benim şikayetlerim büyük oranda geçti, inşallah tamamı geçer ve sürecin sonunda tamamen memnun kalırım
Madem o sayfanin sahibinine sonucuna gore guvenip gittin burda ne isin var ???Bütün mesajları okudum. Bende estetik yolculuğu saufası sahibinin ameliyat sonucuna göre gidip ameliyat oldum. Benden sonra ablam ve arkadaşlarımda oldular. Hepsi aşırı memnun. İndirim kodu falan demişsiniz. Seda sayanda estetik yaptırıp reklam yapıyor. Veya esra ceyda
Evet sizinle bu konuyu da konuşmuştuk ama karakter diyelimFaydali olsuysam sevindim keske buraya gelip surecinde yazsaydin o anda belki icini dokup rahatlatdin
Neyse olmus bitmis artik memmun olmana szvindim ve umarim cok uzun sure memmun kaliriz
Rica etsem benimle paylasir misiniz fotoBu arada ben de 4 ay önce Zekeriya hoca ya orta yüz ve şakak germe oldum. Dilerseniz size özelden fotoğraf atabilirim. Sonucumun ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz.