Çok teşekkür ederim :) atacağım sonraMaşallah canım İnşallah çok mutlu olacagın sonuçlar alırsın. İyi olmuş konu açman, sürecini buradan takip ederiz, bizde bilgileniriz Öncesi sonrası degişimi görmek için sabırsızlanıyorum
Geçmiş olsun. Ben de çok yeni ameliyat oldum. Alt yüz ve şakak germe bir de dudak kaldırma. Aynı süreçlerden geçtim. 1 hafta kadar oldu. Doktorumun yaklaşımından memnunum. Fakat benim yüzüm genel anlamda çok şiş. Koca kafa dolaşıyorum ve gözlerim de şu anda çok çekik duruyor. İfadem tamamen değişti. Umarım bu şişler bir an önce inerkucuk bir dikiş var gibi duruyor ama elimi atınca bi acaip oluyorum o yüzden detaylı inceleyemedim :) alnım gerilmedi ortayüz göz ve kaş
Benim göz kenarında değil ama gözlerin altında dikiş var çok çekiklik var ama inecekmiş bu kadar kalmayacak.Benimde yüzümde ödemler var ve sanki saçımı çok sıkı bağlamış gibi gergin.8. Günündeyim ağrı kesici kullanmıyorum normal hayatıma döndüm fakat sosyal hayatıma daha dönmedim daha çünkü gözüm çok çekik ve dışardan belli ama yuzumde morarma filan olmadı sadece ödem var. Öğretmenim geçen hafta özel dersimi iptal ettim ama bu hafta yapmaya başlıyorum.Sizde Zekeriya hocaya mı oldunuz ?Geçmiş olsun. Ben de çok yeni ameliyat oldum. Alt yüz ve şakak germe bir de dudak kaldırma. Aynı süreçlerden geçtim. 1 hafta kadar oldu. Doktorumun yaklaşımından memnunum. Fakat benim yüzüm genel anlamda çok şiş. Koca kafa dolaşıyorum ve gözlerim de şu anda çok çekik duruyor. İfadem tamamen değişti. Umarım bu şişler bir an önce inerSizin gözlerin altında ve kenarlarda da dikiş var mı ve çok çekik mi duruyor?
Geçmiş olsun ikinizede .bende 6 gun sonra sakak germe ve orta yüz olucam zekeriya hocaya. Çok heyecanliyim
Geçmiş olsun ikinizede .bende 6 gun sonra sakak germe ve orta yüz olucam zekeriya hocaya. Çok heyecanliyim
Evet ben de Zekeriya hocaya oldum. Ben de normal hayatıma döndüm evde. Dikişler haftaya çarşamba alınacak ama yüzüm o kadar değiştiki ben insan içine çıkamam şu anda . Umarım şişler iner bu şekilde yüzüm gözüm çok farklı görünüyor. İnsanların meraklı bakışlarıyla ve sorularıyla uğraşacak psikolojide değilim şuan:)Benim göz kenarında değil ama gözlerin altında dikiş var çok çekiklik var ama inecekmiş bu kadar kalmayacak.Benimde yüzümde ödemler var ve sanki saçımı çok sıkı bağlamış gibi gergin.8. Günündeyim ağrı kesici kullanmıyorum normal hayatıma döndüm fakat sosyal hayatıma daha dönmedim daha çünkü gözüm çok çekik ve dışardan belli ama yuzumde morarma filan olmadı sadece ödem var. Öğretmenim geçen hafta özel dersimi iptal ettim ama bu hafta yapmaya başlıyorum.Sizde Zekeriya hocaya mı oldunuz ?
İşallah sizinde güzel ve kolay geçer süreciniz ki öyle geçeceğini düşünüyorum
Aynı sekılde bende kontrole gittiğimde 1 kadın gördüm çok iyi görünüyordu bence doktordan kaynaklı benımde eriyen dikiş ama ben dikiş kısmına ne bakabiliyorum ne dokunabiliyorum elimi değdirdiğimde içim değişik oluyor ama ağrı acıma filan yok sadece saçımı topuz yapmış gibi gerginlik hissi içiniz rahat olsun gerçekten ben 1 hafta aglarım sonra gecer dedim hiç ağlamadım ağrım oldu tabi ama zor geçmediFazla heyecanliyim.sira beklerken karşımda bir hanım vardı 1 hafta önce sakak germe ve göz kapağı olmuştu.gayet iyi görünüyordu.kapak dikisleri olmasa anlaşılamazdı.1 haftalık işlemde ödem çok azdı.Ama saçlı yerdeki dikisler alinmiyormus kendinden eriyen dikisler dedi.sizde de oylemi.ve yara izleriniz nasıl buarada
Ben ailemin yanına geldim göz kapağımı aldırdım küçük bir işlem dedim inandılar (pek estetik işlerini bilmezler) dışardan belli yüzümde bir işlem olduğu ama iple askı yaptırdığımı sanan var ( iple asma işi tam bir dolandırıcılık onuda söyleyeyim)Tek korkum çok belli olur mu operasyon olduğumuz
Benimde göz kapağını kimse anlamıyor.gizli yaptırmıştım.
Bu arada zekeriya beyin yaptığı sonuçta ameliyat kalıcı ok ama çevremde bikac gündür bu işlem uzun kalmıyor düşüyor diyenler var de bunun için bir sey dedi mi
Şöyle düşünün bu işlem bizi 5/6 yıl öncesine götürüyor ve yaşlanma süreci ordan devam ediyor işlem kalıcı ama 5 yıl sonrada aynı kalsın diye beklerseniz böyle bir şey yok çünkü yaşlanmaya devam ediyoruzBenimde göz kapağını kimse anlamıyor.gizli yaptırmıştım.
Bu arada zekeriya beyin yaptığı sonuçta ameliyat kalıcı ok ama çevremde bikac gündür bu işlem uzun kalmıyor düşüyor diyenler var de bunun için bir sey dedi mi size