• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta yüz germe ameliyatı

Sizin son durumunuz nasıl ben de ameliyat olmak istiyorum ammaaa çokkk da korkuyorum kötü bir sonuç olurmu diye

Yaklaşık bir hafta önce orta yüz germe ameliyatı oldum (şakak kaldırma,orta yüz germe,kantopeksi) ben 36 yaşındayım orta yüz hattım çok düştüğü için bu ameliyata karar verdim ve pandemi döneminde bu ameliyatı yapan doktorları araştırdım.7 aylık araştırma sonucu Zekeriya hocamda karar kıldım. Nedenlerine gelince instagram hesabında paylaştığı fotograflar kendisi hakkında yapılan yorumlar oldu.İstanbul da bu ameliyatı yapan tüm doktorları biliyorum artık (instagram da paylaşmayanla ilgili hiç araştırma yapmadım ) ve bu konuda en iyi onun olduğuna karar verdim.Ekim ayında ön görüşme için gittim hocamızın tavrı güleryüzüde kesin karar vermeme sebep oldu.Bana kalsa hemen olmak istiyordum ama en erken ocak 29 randevusu verildi bende kabul ettim. Bu arada hocamızın girişteki asistanlarıda gerçekten çok kibar ve güleryüzlü insanlar .Bazı yaptığım yorumları ve süreci soran olması sebebiyle ayrı bir başlık altında anlatayım dedim.

Evet ben de Zekeriya hocaya oldum. Ben de normal hayatıma döndüm evde. Dikişler haftaya çarşamba alınacak ama yüzüm o kadar değiştiki ben insan içine çıkamam şu anda . Umarım şişler iner bu şekilde yüzüm gözüm çok farklı görünüyor. İnsanların meraklı bakışlarıyla ve sorularıyla uğraşacak psikolojide değilim şuan:)
Güle güle kullanın yeni yüzunuzu ben de ameliyat olucam sizin doktorunuz kim? Şimdiki durumunuz nasıl?🌸

Bende izler icin revizyon ameliyat yapilacak lazer cok ise yaramdi arkadasim zaten revizyon oldu ablam da gecen sene revizyon olmustu ( tabiiki baska doktorlarda) ben artik pek girmiyorum foruma cünkü psikolojim cok bozulmustu ama tekrarlmak istiyorum ücümüzde zekeriya kulun maduruyuz ve hic bir sekilde hatasinin arkadinda duramayan bi Doktor. Instagramdan zekeriya kul reklami yapan arkadaslara insnmayin para düzeni hatta burda yok söyle memmunum böyle memnunum diye övenler bana özelden sikayetlerini revizyon olucaklarini anlattilar ben zekeriya kulu kesinlikle tavsiye etmiyorum!

Merhaba ben de düşünüyorum orta yüz germe. Gözlere dokundurmayacağım sadece lazolabiallerden şikayetçiyim. Aklımdaki iki isimden biri zekeriya beydi. Diğeri de ufuk askeroğlu.

Bu topiğin her sayfasında ayrı anlam karmaşası yaşadım. Yılların üyesiyim bir iki tane de farklı bölgelerden estetik sürecimi yazdım.

Bir sayfada tam diyorum tamam zekeriya hoca, diğer sayfada Allah korusun moduna giriyorum..

Doğru düzgün doktor tavsiyesi olan var mı acaba?
Bir de benim tavsiyem bir kerede 50 ayrı işlem yaptırmayın. Yavaş yavaş ilerleyin yüzünüzü bir kerede çok yapaylaştırmamış olursunuz. Belki de şikayetler bir çok başka şeyi aynı anda yaptırmak kaynaklıdır. Görenlerden ve yaptıranlardan cevap rica ediyorum🧡

Durumunuza gercekten uzuldum. Umarim kisa vakitde cozumlenir. Bende 9 Mart’da Zekeriya Kul hocama full face ameliyati oldum. Ameliyatim basarili gecti ve sol tarafimda az bir odem kaldi onun inmesini bekliyorum. Bu yazdiklarinizi daha evvelde yazmistiniz ve bunlari tam ameliyat oncesi okuyarak korku ile ameliyata devam karari vermistim. Beni rahatlatan Zekeriya hocayla hic alakasi olmayan hastanedeki gorevli bayan oldu. Eger 10 ameliyat oluyorsa 9 unu Zekeriya hocanin yaptigini ve oldukca tecrubeli oldugundan soz etti. Ama sunuda belirteyimki hocamin ameliyat oncesi yuz kemigimin ve cildiminde cok uygun oldugunu soylemeside beni rahatlatmisti. Yani herkesin yapisi bir olmayabilir. Bunlari tecrube ederken ameliyat olan baska hastalariylada tanistim. 5 hastanin icinden birisi sikayetciydi. Oda biraz sabirsiz ve sisliklerinin inmemesinden sikayetciydi. Bunlar benim tecrubelerim ve paylasmak istedim. Lutfen kimse resim istemesin cunku paylasmiyorum.
Şuan sonucunuzdan memnun musunuz? Günceller misiniz yeni yaptıracaklar için?

Back