- 12 Aralık 2009
- 302
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.721
Morun kokusu gerçekten çok hoştu. Peki bu indirimde olan elvie nin fiyatı nedir?Yardımcı olduğun için teşekkürler bu arada.
29.90 rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morun kokusu gerçekten çok hoştu. Peki bu indirimde olan elvie nin fiyatı nedir?Yardımcı olduğun için teşekkürler bu arada.
merhaba arkadaslar,sız orıflame temsilcilerıne bazı urunlerle ılgılı soru sormak ıstıyorum.bu aynın katalogundakı saç bakım urunlerınden durulanmayan hacım veren sıvı sac spreyı,ve pure nature urunlerı nasıldır? ılk defa bu urunlerı denemek ıstıyorumvereliniortak
kızlar oriflame yı cok sewıorum ama benım temsılcı mı aksatıyor yoksa gercekten gec mı gelıyor anlamadım.mesela ben bu hafta sıparıs verıcem ortalama nezmn gelmesı gerekır?
tsk ederım canım benım:hulya:
arkadaşlar ben de üç ürün hakkında kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum.
1.SOL GOLDEN GÜNEŞSİZ BRONZLAŞTIRICI VÜCUT SPREYİ
2.ANTİOKSİDAN SAÇ KREMİ ÜZÜM & EKİNEZYA ÖZLÜ
3.DANCING LADY VÜCUT KREMİ
merhaba arkadaslar,sız orıflame temsilcilerıne bazı urunlerle ılgılı soru sormak ıstıyorum.bu aynın katalogundakı saç bakım urunlerınden durulanmayan hacım veren sıvı sac spreyı,ve pure nature urunlerı nasıldır? ılk defa bu urunlerı denemek ıstıyorumvereliniortak
ben yeni üye oldum.bana biraz yardımcı olur musunuz peki.bir kaç sorum olacak?
birde netten sipariş verdiğimzde, şu sürpriz hediye paketi diye çıkıyo ufak bir ücrete içinde 3-4ürün oluyo,onlar genelde neyi içeriyo acaba alan varsa bilgi verebilirmi