- 19 Aralık 2007
- 45
- 4
- 47
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.741
tabi elinde olan birileri varsa çok memnun olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde netten sipariş verdiğimzde, şu sürpriz hediye paketi diye çıkıyo ufak bir ücrete içinde 3-4ürün oluyo,onlar genelde neyi içeriyo acaba alan varsa bilgi verebilirmi
birde netten sipariş verdiğimzde, şu sürpriz hediye paketi diye çıkıyo ufak bir ücrete içinde 3-4ürün oluyo,onlar genelde neyi içeriyo acaba alan varsa bilgi verebilirmi
Merhabalar. Bu ayin katalogunda benim uzun zamandir almak istedigim fairness serisi var. Cevremde kimse oriflame satmiyor herkes avoncu. Izmirdeyim. Acaba buralarda Oriflame subesi falan var midir? Yardimci olursaniz sevinirim. a.s.
bende almıştım önceki ay.
makyaj çantası, duş jeli ve krem çıktı.
çantayı beğendim. tavsiye ederim. zaten rakamda düşük.
Merhabalar. Bu ayin katalogunda benim uzun zamandir almak istedigim fairness serisi var. Cevremde kimse oriflame satmiyor herkes avoncu. Izmirdeyim. Acaba buralarda Oriflame subesi falan var midir? Yardimci olursaniz sevinirim. a.s.
kargom geldi.3 ürün süpriz paketten 2 tane erkek deosu 1 tanede eclipse bayan parfümü çıktı:) napacaksam ben 2 tane erkek deosunu,ev zaten deo doldu.daha doru dürüst bişe gönderememişler:)hıı bide lıft expert toparlayıcı gündüz kremi samplesini gndermişler:)gttii 9 ytlm:)
koko meraba sen oriflame temsilcisimisiniz acaba
etrafımda oriflame yapan kimse yok ve ben bi ürün almak istiyorum ama baktım bu ayın katalogunda yok bana biri bu ürünü göndere bilirmi sin elinde varsa ve neden yok acaba kaldırıldımı yoksa öbür ay gene olurmu
Visions V* Freaking Amazing Mascara hani şu gümüşi renkte olanı
ben batmanda oturuyorum şu anda sen nerdesin bilmiyorum ama bu ürünü kaldırdılarmı kaldırmadılarmı emin değilim aradım ama bi insan evladıyla konuşamadım hep telesekreter konuştu. eğer önümüzdeki ay olur diyorsan biraz daha araştırabilirim temsilci birini. nediyorsun önümüzdeki ay olurmu yada bunu öğrene bileceğim bi numara biliyormusun.ayrıca ilgilendiğin için saol sen nerde oturuyorsun
kodu nedir ve nekadar acaba yazabilirmisin eğer birini bulabilirsem ona sipariş veriyim bulamazsam senden yardım isterim olurmu