- 22 Haziran 2009
- 158
- 4
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.681
kızlar bende temsilci olmak istiyorum biri beni üye yapabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar rica etsem katalogu olan biri bu ayki ücret sırılama ürününün ne olduğunu söyleyebilir mi? :kedi: bilmiyorumkismile
kızlar bende temsilci olmak istiyorum biri beni üye yapabilirmi
canım illaki 14-15 sayfalardaki kremlerden alacaksan sayfa 66 daki parfümü al hem krem hem parfüm sahibi ol bana daha karlı gibi eldi Deliht kokusunu da seviyorum diye ben aldım bi tane aklinialirimsmile
slm kızlar bir şey soracağım
eylül ayı kataloğunda sayfa 65 te sıkıştırılmış pudra var.almayı düşünüyorum da kullananlar varsa bilgi verebilirler mi acaba?öneriri misiniz yani?
kızlar divine parfüm almıştım katoloğun sonunda ki 30 mlliklerden internette kalıcı demişlerdi sıktığımla kokunun uçması bir oluyoo yaa mafoldumben
misage mi cnm.eger oysa ,çok agır bir kokusu var..kışa yönelik .ben çok begenmedim açıkcası.baharatlımsı bir şey .yeni çıkan parfümden alan varmıııı??
misage mi cnm.eger oysa ,çok agır bir kokusu var..kışa yönelik .ben çok begenmedim açıkcası.baharatlımsı bir şey .
digerlerine göre daha kalıcı.agır kokusu oldugu için.avonun püsküllü agır kokulu bir parfümü vardı ya far away miydi onun gibi