- 29 Ocak 2010
- 158
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.701
arkadaşlar merhabalar :) ben daha yeni üye oldum oriflame temsilciliği için ve hiç birşey bilmiyorum.lütfen beni tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin.bir kaç sorum olacak.şimdiden teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar oriflame nin tüy azaltıcı kremni aldım
biraz soruşturdum hiç kullanan olmamış
aranızda nasıl kullanıldığı hakkıda bilgisi olan varmı
yada kullanmış olan
Arkadaşlar oriflame ın şu parfümleri hala satılıyor mu bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Volare Spring Flower
Elvie
evt canım hala var
İkiside var mı? Volare spring flower mor bir şişedeydi galiba. Peki nasıl alabilirim?
arkadaşlar soruma cevap verecek yokmu?
pendikte oturan satış yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
moru bir defa satışa sundular satışda değil artık diğer seridekilerinin kokusu morla aynı değil ama elvie var ve bu ay indirimde etrafında satış yapan birileri varsa al yoksa üye ol üyelikde indirimde istediğin ürünü indirimli al hemde ücreti son ödeme tarihine kadar istediğin vakitte öde
krem harika temizledikten sonra hergün naormal krem kullanır gibi sürüyorsun tüylü olan bölgelere roll-on u da tavsiye ederim kokusuda güzel onun da özel bir kullanımı yok normal roll-on yerine onu kullanacaksın
kızlar bana acilen 10. katoloğun ücret sıfırlama ürünün kodu lazım ya
ürün ne acaba
katolog elime ulaşmmadı da daha bi sipariş vermem lazım
canım cevabın için teşekkür edrim uzun bi süre bekledim
bazı markalarda ilk on gün tüylü yerlerin yıkanmaması gerektiğini söyleyenler var
bu krem için geçerli değil değilmi?
yoksa insan küflenir on gün suya girmeden duramam ben