- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 470
-
- Konu Sahibi sensational
düşünmeyerek.Herkese merhaba, bu konuyu açtığım için biraz çekiniyorum fakat tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. Ben yeni evliyim evleneli daha birkaç ay oldu. Cinsel hayatımız güzel ilerliyor fakat bir sorun var, ben orgazm olamıyorum. Yani şöyle; kendi kendime klitoral orgazm oluyorum fakat eşim yapmaya çalışsa işte o an olamıyorum, kontrol bende olmuyor ya odaklanamıyorum sanırım. Eşim de kafasına takıyor o taktıkça ben daha da stres oluyorum. Onu geçtim bari vajinal orgazm olayım diye süreyi uzun tutmaya çalışıyor fakat o da olmuyor. Vajinal orgazm zaten biraz daha zor oluyormuş diye duydum, fakat sorun bu değil çünkü klitoral orgazm olabildiğim halde eşim yapmaya çalışınca olamıyorum. Kafamda şöyle bir düşünce dönüyor; zaten o yaptığı için olamayacaksın diye düşünüyorum hemen kestirip atıyorum. O an kontrol bende olmuyor ya bilmiyorum zor oluyor. Yapmaya başladığı an tamam yorma kendini diyorum sonuçtan, olmayacağından eminim yani. Eşim de çok kasıyorsun kendini az rahat ol diyor ama çok panikliyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl aştınız veya ben nasıl aşabilirim öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Ben düşünmesem eşim dile getiriyor, neden olmuyorsun diye sürekli beni orgazm etmenin peşinde. Bende geriliyorum haliyle. Kaç defa söyledim kadınlar o kadar kolay olamaz, az sabır illaki olur diyorum ama yokdüşünmeyerek.
Evet bir defa denedim. Normalin aksine klitoral olarak tatmin olmam 5 dakika falan geç oldu oda yarım yamalak. Eşimden mi çekiniyorum anlamadım ki. Kaç yıldır birlikteyiz çekineceğimi de sanmıyorum ne bileyim hiç cinsel ilişki sebebiyle ondan utandığım zamanlar da olmadı aksine onun yanında üstümü rahatça değiştiririm, rahat takılırım yani. Anlamadım neden böyle olduğunueşiniz penetrasyon yaparken sizde kendinizi klitoral tatmin edebilirsiniz, denediniz mi hiç?
EvetCinsel hayatınız evlilikle mi başladı?
ya orgazm olman ıcın ugrasmayan tıpler daha kotu. bırak ugrassın. kendındekınden daha gec bıle orgazm olsan olur. senın nerden zevk aldıgını kendın bılıyorsun. o tam bılmıyor halıyle zamanla oturur :))Ben düşünmesem eşim dile getiriyor, neden olmuyorsun diye sürekli beni orgazm etmenin peşinde. Bende geriliyorum haliyle. Kaç defa söyledim kadınlar o kadar kolay olamaz, az sabır illaki olur diyorum ama yok
Evet haklısınız ama böyle üsteleyince de ben geriliyorum zaten panik bir kişiliğim var. Dediğiniz gibi umarım zamanla oturur çok teşekkür ederim :)ya orgazm olman ıcın ugrasmayan tıpler daha kotu. bırak ugrassın. kendındekınden daha gec bıle orgazm olsan olur. senın nerden zevk aldıgını kendın bılıyorsun. o tam bılmıyor halıyle zamanla oturur :))
Anlıyorum. O zaman henüz normal olduğunu düşünüyorum. Bu bir süreç aslında. Bir süre insan adapte olmaya çalışıyor. Hatta penis bir süre baskı ve ağrımsı bir his veriyor en başlarda. Zamanla hem partnere tamamen alışma, yatakta pozisyonlara daha rahat girip kendini psikolojik olarak da özgür bırakınca, akışa uyunca kendiliğinden oluyor. Partnerin emeği de göz ardı edilemez.
Evet dediğiniz gibi başlarda eşim penetrasyon yaparken sadece baskı hissettim 1-2 ay. Hiç zevk almıyordum hatta belki de benim vajinam geniştir diye düşündüm çünkü ilk ilişkimiz bile çok kolay oldu hiç zorlanmadım, ağrı duymadım yarım saate oldu diyebilirim. O nedenle vajinamın geniş olduğunu düşündüm. Daha yeni yeni zevk almaya başlıyorum oda üst düzeyde beklediğim gibi bir zevk değil belki zamanla daha da düzelir.Anlıyorum. O zaman henüz normal olduğunu düşünüyorum. Bu bir süreç aslında. Bir süre insan adapte olmaya çalışıyor. Hatta penis bir süre baskı ve ağrımsı bir his veriyor en başlarda. Zamanla hem partnere tamamen alışma, yatakta pozisyonlara daha rahat girip kendini psikolojik olarak da özgür bırakınca, akışa uyunca kendiliğinden oluyor. Partnerin emeği de göz ardı edilemez.
Benim bir 8 9 ayımı almıştı vajinal orgazm olmam. Ki benim önceden uzun bir sevişme deneyimim olmasına rağmen bir sene almış neredeyse. Ben de başlarda partnerim okşasa da klitoral bile olamazdım ama kendi kendimeyken rahatlıkla olabiliyordum. Şimdi ben istiyorum onu yönlendiriyorum, kendimi ona bırakıp yön veriyorum sadece. Hem klitoral hem vajinal olabiliyorum.
Partneriniz bakımından şanslısınız, ona takıntı yapmamasını, yetersiz hissetmemesini söyleyin. Bir şekilde olacak diyip akışa zamana bırakıp sevişin, bu orgazm konusunu ille de olacak diye takıntı yapmayın. Siz partnerinize bırakıp penetrasyon esnasında kendinizi uyarın. İlk orgazmım o şekilde olmuştu ve şiddetliydi.
Bence tek sıkıntı eşinin senin orgazm olmanı senden çok istemesi ve dile getirmesi. Dillendirmesi sıkıntı yok zamanla olır dese senin bilinç altı da rahat olacakHerkese merhaba, bu konuyu açtığım için biraz çekiniyorum fakat tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. Ben yeni evliyim evleneli daha birkaç ay oldu. Cinsel hayatımız güzel ilerliyor fakat bir sorun var, ben orgazm olamıyorum. Yani şöyle; kendi kendime klitoral orgazm oluyorum fakat eşim yapmaya çalışsa işte o an olamıyorum, kontrol bende olmuyor ya odaklanamıyorum sanırım. Eşim de kafasına takıyor o taktıkça ben daha da stres oluyorum. Onu geçtim bari vajinal orgazm olayım diye süreyi uzun tutmaya çalışıyor fakat o da olmuyor. Vajinal orgazm zaten biraz daha zor oluyormuş diye duydum, fakat sorun bu değil çünkü klitoral orgazm olabildiğim halde eşim yapmaya çalışınca olamıyorum. Kafamda şöyle bir düşünce dönüyor; zaten o yaptığı için olamayacaksın diye düşünüyorum hemen kestirip atıyorum. O an kontrol bende olmuyor ya bilmiyorum zor oluyor. Yapmaya başladığı an tamam yorma kendini diyorum sonuçtan, olmayacağından eminim yani. Eşim de çok kasıyorsun kendini az rahat ol diyor ama çok panikliyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl aştınız veya ben nasıl aşabilirim öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Haklısınız teşekkür ederim. Bir ara acaba ciddi bir sorun mu diye düşünmüştüm ama buradaki yorumlar beni rahatlattıBence bu çok doğal bir şey. Kendi zevk noktalarımızı iyi tanıyoruz ve rahat oluyoruz. Ama partnerimiz bizi tatmin etmeye çalıştığında zevk noktalarımızı bilmediği için ve o sırada bizim aklımızdan bir ton düşünce geçtiği için odaklanamıyoruz. Bence eşinizle bu konuda konuşmalısınız hangi noktalardan zevk alıyorsunuz, ne yapması hoşunuza gider vs açık bir dille onunla paylaşmalısınız. Hatta sizin orgazm olmanızı sağlamaya çalışırken yönlendirmelisiniz de onu. Zamanla olur diye düşünüyorum biraz sabır gerektiriyor ve zaman ayırmak gerekiyor buna
Kendin yap, eşin de seni izlesinHerkese merhaba, bu konuyu açtığım için biraz çekiniyorum fakat tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. Ben yeni evliyim evleneli daha birkaç ay oldu. Cinsel hayatımız güzel ilerliyor fakat bir sorun var, ben orgazm olamıyorum. Yani şöyle; kendi kendime klitoral orgazm oluyorum fakat eşim yapmaya çalışsa işte o an olamıyorum, kontrol bende olmuyor ya odaklanamıyorum sanırım. Eşim de kafasına takıyor o taktıkça ben daha da stres oluyorum. Onu geçtim bari vajinal orgazm olayım diye süreyi uzun tutmaya çalışıyor fakat o da olmuyor. Vajinal orgazm zaten biraz daha zor oluyormuş diye duydum, fakat sorun bu değil çünkü klitoral orgazm olabildiğim halde eşim yapmaya çalışınca olamıyorum. Kafamda şöyle bir düşünce dönüyor; zaten o yaptığı için olamayacaksın diye düşünüyorum hemen kestirip atıyorum. O an kontrol bende olmuyor ya bilmiyorum zor oluyor. Yapmaya başladığı an tamam yorma kendini diyorum sonuçtan, olmayacağından eminim yani. Eşim de çok kasıyorsun kendini az rahat ol diyor ama çok panikliyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl aştınız veya ben nasıl aşabilirim öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Haklısınız belki çok farkı yok ha klitoral ha vajinal ama genelde vajinal orgazmın daha iyi olduğunu duymuştum. Ama şu anda eşim tarafından klitoral olsam bile yeter. Ben el attığımda kendisi müdahale ediyor sanki illaki onun müdahalesi gerekiyormuş hissine kapılıyor sanırım anlamadım.Sizinle aynı sorunu yaşıyoruz. Mastürbasyonla çok kolay orgazm olabiliyorum ama partnerle olmuyor. Gerçi hiçbiri beni tatmin etmek için uğraşmadı. Siz o yönden çok şanslısınız ama eşinizin orgazm olmamanıza kafayı takması da engel. Tam orgazm olmaya yaklaşmışken partnerim şu kapıyı kilitleyebilir misin demişti ve tabi bende orgazm morgazm kalmamıştıKlitorisi uyarabilirsiniz. Vajinalmiş klitoralmiş bunlara takılmak da yanlış ben sadece bir kere olabildim vajinal orgazm.
Eşinizin öyle yapması yanlış stresinizi daha da arttırıyordur. Ben bir kere yaşadım ama onu bile kendi başıma yaşadım. Evet daha zevkli ama her zaman olmuyor. Affedersiniz ama 10 yıldır mastürbasyon yapıyorum 5 yıl önce de ilk birlikteliğimi yaşadım hala yaşayamadım. Türk erkeklerinin de tek amacının boşalmak olduğunu düşünüyorum. Siz yine şanslısınız tekrar söylüyorum bende müdahale etmiştim dediği de ben yetmiyor muyum sana olmuştuHaklısınız belki çok farkı yok ha klitoral ha vajinal ama genelde vajinal orgazmın daha iyi olduğunu duymuştum. Ama şu anda eşim tarafından klitoral olsam bile yeter. Ben el attığımda kendisi müdahale ediyor sanki illaki onun müdahalesi gerekiyormuş hissine kapılıyor sanırım anlamadım.
Bunu benim eşim de yapardı, sana yetişmemin şimdilik başka yolu yok, alıştıkça buna ihtiyaç kalmayacak diyerek sakinleştirebilirsin. Eşinin elini kullanarak masturbasyon yapmayı dene, sana nasıl dokunacağını anlamasını sağlar. Ben çok faydasını görmüştümHaklısınız belki çok farkı yok ha klitoral ha vajinal ama genelde vajinal orgazmın daha iyi olduğunu duymuştum. Ama şu anda eşim tarafından klitoral olsam bile yeter. Ben el attığımda kendisi müdahale ediyor sanki illaki onun müdahalesi gerekiyormuş hissine kapılıyor sanırım anlamadım.