Orgazm olamama

Bunu benim eşim de yapardı, sana yetişmemin şimdilik başka yolu yok, alıştıkça buna ihtiyaç kalmayacak diyerek sakinleştirebilirsin. Eşinin elini kullanarak masturbasyon yapmayı dene, sana nasıl dokunacağını anlamasını sağlar. Ben çok faydasını görmüştüm
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik bu konuda orgazmla ilgili epeyce konuşma var, içindeki linklere de bak, faydasını göreceğin bir şeyler çıkabilir.
Tamamdır göz atacağım çok teşekkür ederim çok sağ olun 🥰🥰🥰

Herkese merhaba, bu konuyu açtığım için biraz çekiniyorum fakat tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. Ben yeni evliyim evleneli daha birkaç ay oldu. Cinsel hayatımız güzel ilerliyor fakat bir sorun var, ben orgazm olamıyorum. Yani şöyle; kendi kendime klitoral orgazm oluyorum fakat eşim yapmaya çalışsa işte o an olamıyorum, kontrol bende olmuyor ya odaklanamıyorum sanırım. Eşim de kafasına takıyor o taktıkça ben daha da stres oluyorum. Onu geçtim bari vajinal orgazm olayım diye süreyi uzun tutmaya çalışıyor fakat o da olmuyor. Vajinal orgazm zaten biraz daha zor oluyormuş diye duydum, fakat sorun bu değil çünkü klitoral orgazm olabildiğim halde eşim yapmaya çalışınca olamıyorum. Kafamda şöyle bir düşünce dönüyor; zaten o yaptığı için olamayacaksın diye düşünüyorum hemen kestirip atıyorum. O an kontrol bende olmuyor ya bilmiyorum zor oluyor. Yapmaya başladığı an tamam yorma kendini diyorum sonuçtan, olmayacağından eminim yani. Eşim de çok kasıyorsun kendini az rahat ol diyor ama çok panikliyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Nasıl aştınız veya ben nasıl aşabilirim öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
.

Merhabalar ben de 10 ayllık evliyim.Öncesinde 1 yıl kadar ilişkimiz vardı .Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Eşim kendini yetersiz görmeye bile başladı benim orgazm olamadığını bildiği için.Ben de hep stres oluyorum haliyle.Rol falan da yapmıyorum.İnşallah çözebiliriz

.

Merhabalar ben de 10 ayllık evliyim.Öncesinde 1 yıl kadar ilişkimiz vardı .Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Eşim kendini yetersiz görmeye bile başladı benim orgazm olamadığını bildiği için.Ben de hep stres oluyorum haliyle.Rol falan da yapmıyorum.İnşallah çözebiliriz
Evet ya benimki de aşırı stres oluyor, o öyle yapınca ben daha fazla stres oluyorum

Kadınların üstteyken daha fazla zevk aldığını bende duymuştum fakat bi bana mı çok zevkli gelmiyor🤔eşimin üstte olmasını daha çok seviyorum sanki ben
Üstteyken onun değil kendinizin zevk aldığı şeyleri yaparsanız keyifli olur, onun yönlemdirmesine izin vermeyin. Ben de eşimin üstte olmasını tercih ediyorum ama hakim taraf olmak da kötü değil

Bende olamam hiç 10senelik evlilikte en son nezman oldum hatırlamıom bile ama niye oldugunu bilmiyorum bunu hiç dert etmedim.beraber olurken zevk alıyosanız bence zamanla oturur yerine.

X