Orgazm olamama

Tamamdır göz atacağım çok teşekkür ederim çok sağ olun

.

Merhabalar ben de 10 ayllık evliyim.Öncesinde 1 yıl kadar ilişkimiz vardı .Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Eşim kendini yetersiz görmeye bile başladı benim orgazm olamadığını bildiği için.Ben de hep stres oluyorum haliyle.Rol falan da yapmıyorum.İnşallah çözebiliriz

Evet ya benimki de aşırı stres oluyor, o öyle yapınca ben daha fazla stres oluyorum

Kadınların üstteyken daha fazla zevk aldığını bende duymuştum fakat bi bana mı çok zevkli gelmiyoreşimin üstte olmasını daha çok seviyorum sanki ben
Üstteyken onun değil kendinizin zevk aldığı şeyleri yaparsanız keyifli olur, onun yönlemdirmesine izin vermeyin. Ben de eşimin üstte olmasını tercih ediyorum ama hakim taraf olmak da kötü değil

Bende olamam hiç 10senelik evlilikte en son nezman oldum hatırlamıom bile ama niye oldugunu bilmiyorum bunu hiç dert etmedim.beraber olurken zevk alıyosanız bence zamanla oturur yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…