Canım benim Allah razı olsun.PAYPAL'I devreye sokacağım inşAllah yapabilirsem.
Yurt dışı içinde şu an için en iyi kargo PTT gözüküyor.Normalde bugün verilen kargo şehirler arası ertesi gün öğleye ulaşmış oluyor.
Fiyatlarına gelince kilo başına 3,5 dan başlıyormuş.Bugün ben 3,600 gr İstanbul'a kargo yolladım.10 TL kargo ücreti çıktı.Yani verdikleri fiyatın bazen kutular için desi hesabı yapınca beklediklerinin altında kargo ücretleri çıkıyor.Şehir içi isteyenlere ben PTT ile yollayacağım.Yok illa istedikleri bir kargo şirketi varsa onunla da yollayabilirim.
Ben zaten yaptıklarımı hani derler ya çok fazla kar amacı gütmeden yapıyorum.Amacım karşımdaki insanında kargoya çok fazla ücret ödememesini istiyorum ki aldığı şeylere verdiği para değsin.
MANTI olayına gelince normalde kuzu ve dana eti yiyebiliyorsan tercihim kuzu etinden yana.Ama normaldede kuzu eti yiyemiyorum dersen dana yapayım ki risk olmasın. Yurt dışından sipariş olursa öncelik bulundukları ülkeye yollayacağım yada istedikleri ürünlerin giriş çıkışlarında sorun olmasın.Onu öğrenirlerse ben seve seve yollarım.