Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar uzun zamandır buradayım ama böyle bir yerin varlığının yeni farkına vardım:26:
Az çok beni tanıyanınız vardır diye umud ediyorum.
Mutfakla aram iyidir.El becerilerim de vardır çok şükür.Çocuklarım olduktan sonra mümkün mertebe doğal olana yönelmeye başladım ve bulunduğum şehirde şatış yapmakta idim.Fakat forumumuz da böyle bir yer varsa bende beden satış yapmayayım diye düşündüm.
Forumumuz dan bazı arkadaşlarıma hediye çam sakızı çoban armağanı birşeyler yolladım.Ve yaptığım ev yapımı bazı ürünlerimi uygun fiyatlarda satmaya karar verdim.
Yakın zamanda yapacaklarım arasında Erik pestili ve Konserve Domates bulunmakta.
Dileyen ve isteyen olursa Adana'dan kendi yaptığım ürünlerden yollayabilirim.Yazdıklarım dışında yaptığım şeyler varsa sipariş de verebilirsiniz.
-Yakında yapmayı planladığım ERİK PESTİLİ ÜZÜM PESTİLİ ve KONSERVE DOMATES var.Bunları siparişe göre yapcağım.Erik pestilinin Lezzetini forumumuz üyelerinden BOREAS'a sorabilirsiniz.
Bunlar dışında,
-Yufka ekmek
-Domates ve biber salçası
-Kurutulmuş biber,patlıcan,kabak,domates
-Reçellik kuru incir
-Köftelik bulgur
-Yarma (içli köftenin dağılmaması için az miktarlarda kullanıldığında dilediğiniz incelikte açmanızı sağlar)(Sarımsaklı köfte,analı kızlı gibi yemeklerde de rahatlıkla kullanılır ve haşladığınız da dağılmasını engeller)
-Aşurelik buğday(döğme)
-Mantı(Halis kıymadan yapmaktayım)
-Ev eriştesi(tutmaç)
Köyümüzden gelen halis tereyağı ve zeytin yağı da mevcut.Halis İsot,kırmızı pul biber.....
Ve aklınıza gelen şeyler.
Boreas İsot için mutfak kokuyor dediğinde çok sevinmiştim.
Birkaç resimde ekleyeyim.Bazı ürünlerin yapışlışlarınıda zamanı geldikçe ekleyeceğim.
Ürünlerin fiyatlarını soranlara yardımcı olurum.PTT Kargo ile çok daha ucuza isteklerinizi yollayabilirim.Özel kargolar çok pahalı arkadaşlar......Sevgiler.
Doğal ve organik kavramı budur !
Elinize sağlık
Oy ben mantı ile erişte istiyorum:)ama ücretini nasıl vericez
Canım hayırlı olsun
Bol satışlı bir bölüm olur inşaallah
Hepsi harika
Canım bacım, yaz bir kenara siparişleri:
Yufka 5 adet
Erişte 1 kg
İçli Köfte için yarma demişsin, ama fiyatını yazmamışsın. Ondan da yarım kg
Kurutulmuş patlıcan
Pilavlık Bulgur 1 kg
ve tabiki Erik Pestili 1 kg (Ağzım sulandı )
Erik pestili hazır olunca mesajlaşırız canım tamam mı
Ha bir de mantının da fiyatını yazmamışsın. Sen daha çok şey yapıyorsun. Bence güzel bir liste hazırla, görenin gözleri bayram etsin, hem de rahat rahat seçsin...
Senden tereyağ,salça falan da isterim ama eylülden sonra. Hem havalar da biraz serinlesin. Yoksa zor olur kargoyla gelmesi
Postaneden hesabıma havale ücretsiz yatırabilirsiniz canım.Teşekkür ederim topiğime geldiğiniz için.Çok sağolun.
Ben listeyi hazırlayıp tekrar yazacağım.Şimdi pazara gidiyorum.Konserve domates alacağım.Buradan sipariş aldım :)
organık gıbısı yoktur ellerıne sağlık canım
bende anneanem sayesınde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Şuan ıçın alıcı değılım ama yazmadan geçemedım, ellerıne sağlık bol kazançlar
Dükkanın önünü kapatmayayım ben
Sey_ren ilk mesajı düzenleme hakkın var dilersen fiyatları da oraya koyarsan soru trafiği biraz olsun azalmış olur.
Birde ben senin yerinde olsam bunların yapılışını fotoğraflar ile yemek bölümünde anlatırım ki insanlar ne kadar hijyen olduğunu, hazırlanışının ne kadar zahmetli olduğunu görsün.
Örnek veriyorum biber salçası nasıl yapılır diye konu aç burada ilk mesaja o konunun linkini ekle. Şu endişeye kimse düşmesin bak anlattım insanlar evinde yapar. Gelecek endişesi duyanlar kaybetmeye mahkumdur bu açıdan çok rahat bildiklerini paylaş... Benimle yapılan röportajlarda soruyorlar şu nasıl oldu bu nasıl oldu diye 2 gün sonra kopyamız çıkıyor ama biz 12. senedir ayaktayız diğerleri unutuldu gitti. Bu sebeple hiç çekinmeden paylaş...
tabi bu kişisel fikrim ...
Bu arada Yurtdışına yolluyormusunuz diye sormuş facebook üzerinden bir üyemiz. Dilersen PTT kargodan kiloya göre fiyatları al ve bu tür ürünlerin yollanıp yollanamayacağını da öğren. Yurt dışı çok önemli bir trafiğini oluşturacaktır.
Bir de paypal hesabı alırsan yurt dışı ödemelerde hemen hemen hiç masraf ödemeden sonuca ulaşırsın...
Hayırlı geceler arkadaşlar.2 gündür konu açtım bazı şeyleri netleştirdim ve size öyle geldim.Yalnız oğlum hala uyumadı ağlama krizlerinde 1 saattir bana bir şey yazdırmadı.Yarın sabah birçok şeyi yazmış olurum inşAllah.
Canıımm,ellerine sağlık,ellerin dert görmesin çok mutlu oldum;benim siparişim neredeyse hazır. Aslında mantı da isterim ama mesafe epey uzun; bozulur mu diye düşünüyorum açıkçası...sen ne dersin?
yaşasın! Pestilim hazır