- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
eczanelerde var ya boğazın şiştiğinde alıyorsun. Çok iyi geliyor...
O pastil. aşkolsun kazen valla bilmiyorum ne olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eczanelerde var ya boğazın şiştiğinde alıyorsun. Çok iyi geliyor...
Dağ(adaçayı)çayı hakkında bir bilgi vereyim.
Aktarlara gidip ada çayı istediğinizde size acı bir bitki veriyor. Tamam o da güzelde bu yörenin ada çayı bizim buralarda bildiğimiz ada çayından değil. Önceki çalıştığım yerde aydıncıklı bir abim getiriyordu bana ve onu bir daha da bulamadım. Şimdi gelince ilk ona baktım ada çayı nasıl diye işte budur. 2 dalını sıcak suya koyup karıştırın önce rengine sonra kokusuna en sonda tadına bakın....
daha da bir şey demiyorum
inanın süper şu anda kahvaltı modundayım... of of offff
yahu bu bölümü neden daha önce hareketlendirmedik ki ?
sen şimdi hiç hafif ekşi bir pestil yemedin mi hayatında ?
dur bak bendekilerin fotosunu koyayım...
Dağ(adaçayı)çayı hakkında bir bilgi vereyim.
Aktarlara gidip ada çayı istediğinizde size acı bir bitki veriyor. Tamam o da güzelde bu yörenin ada çayı bizim buralarda bildiğimiz ada çayından değil. Önceki çalıştığım yerde aydıncıklı bir abim getiriyordu bana ve onu bir daha da bulamadım. Şimdi gelince ilk ona baktım ada çayı nasıl diye işte budur. 2 dalını sıcak suya koyup karıştırın önce rengine sonra kokusuna en sonda tadına bakın....
daha da bir şey demiyorum
Bak böyle muhteşem birşey ....
Anamur adaçayı mı kastettiğin , bana da anamur'dan arkadaşım gönderiyo , sarı renkli oluyo suyu ...strese birebir
grimsi olanı ben de içemiyorum
evet yaaaa onun adı anamur adaçayı mı ?
varya aylar yıllar arıyorum adını. Budur yahu dediğiniz gibi sinirlerim alınmış gibi oluyor onla... Miğdem süper
daha ne olsun
Sizi temin ederim, bu pestil lastik gibi değil. Ben burada pestilin lezzet tarifini yapmıştım, okuyun isterseniz, yoksa o lastiklerden ben de nefret ederimben de yemedim bir kere tadına bakmıştım lastik gibi geliyor bana. ama ekşili birşeyse hayır diyemem
Sizi temin ederim, bu pestil lastik gibi değil. Ben burada pestilin lezzet tarifini yapmıştım, okuyun isterseniz, yoksa o lastiklerden ben de nefret ederim