organik şampuann lazım bana tavsiye?

Bebe şampuanına lavanta yağı karıştıranı duydum bende kantaron karıştırmıştım denemek için ama kimyası bozuluyor içime sinmedi benim.
Yaklaşık 3 aydır önce doğal zeytinyağlı kalıp sabunla yıkıyor ardından mis gibi bebe şampuanıyla yıkıyorum çok memnunum

...harika argan ve vanilyalı şampuanı var ve dahası tüm ürünler helal sertifikalı.. mis gibi kokuyor ve saçları muazzam yapıyor! bayılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hunca care diye bı marka kullanıyorum cok da memnunum 4 aydır. fiyatıda cok uygun. ayrıca ıcınde cam terebenti , papatya yagı , argan yağı , sarmasık özü falan var. uzerınmde yazıyor. cok da guzel memnunum. gecenlwerde bı arkadasım bıobellında dıye bı marka onerdı aynı amway gibi ama tek farkı turk malıymıs. bide bi uzman doktor aslında su gözumuzun altnda olusan göz altı morlukları varya onun sampuanlardan kaynaklandıgnı. doğal olan sampuanlarınsa onları giderdiğinisoylemıs. arkadasım denedı gercekten azaldı.. ya hunca ya da bıobellında önerırım .

Organik şampuanlarda , desert essence ve moms greeni de deneyebilirsiniz. Maliyet olarak Moms green uygunken memnuniyet açısından Desert Essence önerebilirim. Ben diş macununu ve şampuanını denedim. Moms greende de genelde çamaşır suyu bulaşık deterjanı wc-lavabo temizleyici ve yağ sökücü denedim. Ürünler gayet kullanışlı ve tatmin edici.

otacının organik sertifikalı argan yağlı saç serisi de var, saç maskesi, şampuan, saç bakım yağı vs var...

Organik şampuanlarda , desert essence ve moms greeni de deneyebilirsiniz. Maliyet olarak Moms green uygunken memnuniyet açısından Desert Essence önerebilirim. Ben diş macununu ve şampuanını denedim. Moms greende de genelde çamaşır suyu bulaşık deterjanı wc-lavabo temizleyici ve yağ sökücü denedim. Ürünler gayet kullanışlı ve tatmin edici.
Merhaba, Evet ben çalıştığım okulda Mom's Green ürünlerini kullandım. Mutfak organik mutfak olduğundan temizliği de ekolojik ürünlerle yapıyorduk. Green Clean de alternatifi ve çok daha uygundur. Aklınızda bulunsun. Ama benim kendi kullandığım şampuanı hepsinden önde tutarım. Tesadüf eseri bu sitede gezinirken bir yorumda okumuştum riske girip aldım. Şimdi tüm ürünlerini kullanıyorum zaten. Şampuan ve kremi organik. Markası Liquid keratin. ben arayıp görüştüm. Saçımdaki problemi anlattım beni bir kuaföre yönlendirdiler. Resmen bir kuaför de size danışmanlık yapıyor.

LR ürünleri katalogunu incelediniz mi. Tüm ürünler aloveralı bitki özlü ve organik...

hem cocugunuz hemde kendiniz için seçenekler bulabilirsiniz.Ben kullanıyorum oldukca memnunum. Baska kullananlarda vardır diye tahmin ediyorum
11.jpg

Down Under Natural's NUDE isimli şampuan kullanıyorum ben Kanada'dan ithal ve %98 bitkisel bi şampuan dökülmeyi de önlüyort.

Ben naturigin organik şampuanı kullanıyorum Ecocert sertifikasıda var. Gerçekten kaliteli bir ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer organik olsun istiyorsanız hiç şampuan kullanmayın bence. No-Poo denilen bir akım var. Karbonat, elma sirkesi yetiyor da artıyor bile. Hem saç dökülmeniz varsa onlar da azalıyor. Ama baştan söyleyeyim 1,5 ay çok zorlanıyorsunuz.

kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
Kesinlikle canim ersag urunleri sampuani harika kisiden kisiye degisebilir lakin kimyasala hayir demek icin bitkisel bir yanit benimkisi sana

X