organik şampuann lazım bana tavsiye?

kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
Naturalive kullandım gerçekten tüpü yeşil barkotlu yani tamamen doğal. Sitesinden araştırın. Bana yaramadı ama zaten Yağlı olan saçlar iyice yağlandı. Aktarlarda satılanlardan da kullandım o doğal diye satılanların içindekiler kısmını okuyun da bi görün ne kimyasallar var! Şimdilik organicum la idare ediyorum. Yüzde yüz doğal değil ama çok Zararlı kimyasallar da yok diğerleri kadar.

Naturalive kullandım gerçekten tüpü yeşil barkotlu yani tamamen doğal. Sitesinden araştırın. Bana yaramadı ama zaten Yağlı olan saçlar iyice yağlandı. Aktarlarda satılanlardan da kullandım o doğal diye satılanların içindekiler kısmını okuyun da bi görün ne kimyasallar var! Şimdilik organicum la idare ediyorum. Yüzde yüz doğal değil ama çok Zararlı kimyasallar da yok diğerleri kadar.
Bana da organicum yaramamıştı:KK14:

mihri markasını da denemenizi öneririm. organik olduğunu iddia etmiyor ama helal ürün. "helal şampuan da neymiş" demeyin, araştırın, aslında organik değil de; helal ürünler kullanmanın çok daha sağlıklı olduğunu farkedeceksiniz..
Helal urunmu :)) yaw nasil saticagini sasirmislar guluyorum boyle seyler gorunce :KK70:

Ben sampuan ve sayre kullanmaya calisyorum. Bir haber gördum nerde bir kadin 3 sene sampuan kullanmadi ve saclar cok guzel olmus. Simdi 1 ay falan ben sadece 2 kere kullandim sampuan, Forever living'nin Aloe-jojoba'la.
Ik zamanda kafan cok kotuydu ama simdi daha rahat hissetiyorum ve sampuansiz hayatima devam etmeye dusunuyorum. :KK70:

Ben sampuan ve sayre kullanmaya calisyorum. Bir haber gördum nerde bir kadin 3 sene sampuan kullanmadi ve saclar cok guzel olmus. Simdi 1 ay falan ben sadece 2 kere kullandim sampuan, Forever living'nin Aloe-jojoba'la.
Ik zamanda kafan cok kotuydu ama simdi daha rahat hissetiyorum ve sampuansiz hayatima devam etmeye dusunuyorum. :KK70:
izlediğin haberi bilmiyorum ama şöyle bir akım vardı yurtdışında,hala var mı bilmiyorum ,no poo diye,bana onu hatırlattı.saçlarını bir süre karbonat ve sirkeyle yıkıyorsun.karbonat şampuan niyetine,sirke krem.bir süre sonra sadece suyla yıkıyorsun.ben 2 sene önce uygulamıştım.karbonat ve sirkeyi.sonra bıraktım.

kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
sanırım logona da kara kılmışsın, logona gerçekten iyi, cyrene de de çok olmasa da kimyasal var.. bir de en iyisi sabun diyen arkadaşlar var, hala eski sabunlardan bulabilirsek güzel ama şimdi aktarlardan aldığımız o talia macit efendi vs sabunların hepsinde tetra sodium edta maddesi var, hatta ibrahim saraçoğlunun sabunlarında bile var.. ürün alırken sadece sertifikalarına değil içindekiler kısmına özellikle ilk 3,4 maddesine bakmak gerekiyor.. çünkü ilk sırada olanlar içinde en çok kullanılanlar..

tetra sodium edta: Ağır metallerdeki izleri ve kirleri temizlemeyi kolaylaştırmak için kullanılır.EDTA biyolojik olarak kolayca ayrışmaz bu nedenle ortama girdiğinde zehirli ağır metalleri çözümekte ve onların besin zincirine girmesine sebep olmaktadır. Ağır metaller insan sağlığına zararlıdır ve davranışsal, psikolojik ve bilişsel sistemleri olumsuz olarak etkiler. Gözde ve deride tahrişe sebep olur

köyden aktardan zeytinyağlı kalıp sabun
yumuşatıcı olarakta aktardan doğal sirke, yarı yarıya su karıştırıp fısfıslı şişeye koyun. sabun sonrası pıslatın tüm saça durulamayın.
kuruttuktan sonrada gliserinli su pıspıslayın,

Ben bi ara daphne nin defne özlü şampuanını kullandım. Bu zamana kadar değiştirmediğim şampuan kalmamıştı. Saçlarım üzüntüden stresten top top dökülmüştü.O şampuan o kadar iyi geldi ki. Hem de saçlarım dolaşmadı. 7 lira gibi uygn bi fiyatı var. İki haftaya bir de saçlarıma bimden aldğm saç bakım yağını sürdm.bi saat sonra yıkadım. İkisi çok iyi gidiyor. İnş faydalı olmuşumdur. :KK8:Hoppa

Ben CHI marka kullanmaya başladım. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor, paraben vs yok. Doğal mı bilmiyorum açıkçası ama hayvanlar üzerinden test edilmiyor oluşu olabilir diye düşündürdü bana. Üzerinde organik vs yazmıyor yalnız.

Organik midir bilemem ama Nude diye Down Under Natural's markasınınşampuanları ve saç kremleri var, üzerlerinde %98 doğal oldukları yazıyor. Kullanıyorum bir süredir ve kokusu olsun verdiği hissiyat olsun çok memnunum:KK16:

Organik midir bilemem ama Nude diye Down Under Natural's markasınınşampuanları ve saç kremleri var, üzerlerinde %98 doğal oldukları yazıyor. Kullanıyorum bir süredir ve kokusu olsun verdiği hissiyat olsun çok memnunum:KK16:
Kullandım be bu markayı, kremini de almıştım. Bir süre sonra keçelenme yaptı bende. 7-8 ay sonra.

Vegan,Gluten Free,EcoCert,MayaCert,BDHI sertifikalı markalardan bazıları Aubrey,Lafes,Nonique ve MasticSpa'dır.

Bence en güzeli zeytinyağından yapılan sabunlar. 10 yaşımdan beri kullanıyorum. Tabi saç tipine göre değişiyor. Belki sende aynı etkiyi göstermeyebilir.

organik mi bilmiyorum ama habipoğlunun argan şampuanını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.saçlarım zamanında çok işlem gördüğü için yıpranmıştı. bir de gerçek hindistancevizi yağı ile saç masajı yapıyorum. saçlarım parlıyor ve yumuşacık:)

organik mi bilmiyorum ama habipoğlunun argan şampuanını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum.saçlarım zamanında çok işlem gördüğü için yıpranmıştı. bir de gerçek hindistancevizi yağı ile saç masajı yapıyorum. saçlarım parlıyor ve yumuşacık:)
Kullandığın hindistan cevizi yağınin fotosunu çekip buraya koyar mısın?nerden aldın?

Kullandığın hindistan cevizi yağınin fotosunu çekip buraya koyar mısın?nerden aldın?
aslında markasını bilmiyorum:) çünkü ben bitkisel bütün ürünlerimi yıllardır çok güvendiğim ve orjinal ürünler olduğuna inandığım bir yerden alıyorum.orda cam kavanozlarda duruyordu. başka birkaç yağ ile karıştırıp şişeleyerek verdi.

X