organik şampuann lazım bana tavsiye?

kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
live clean ve otacının argan yağlısı benim kullanıp memnun kaldıklarım:KK39: saçların çok kuruysa live clean argan yağlı saç bakım maskesini deneyebilirsin üzerinde %96 bitkisel içerik yazıyo tabi ne kadar dogrudur bilemem :KK64:

Ben organın şampuana başlayalı 4 gun oldu acayip şekilde dökülmede azalma var sertifikali ve Alman malı logona kafein ve gojjıberry Özlü şampuan 55 lira kargo dahil 67 tl ödedim ama değdi bende hormon bozukluğu var en buyuk sebebimde dökülmede hormonların ama ben bu kadar faydalı olacağını düşünmemiştim çok çok iyi önümüzdeki hafta diğer ürünlerini de alacağım

Kayınvalidem yıllardır Organicum kullanıyor, ben de bir iki kere denedim ve satın alayım diyorum, yarın alacağım izlenimlerimi yazarım tekrar. Kendi sitelerinde şöyle yazıyor:

"Ülkemizde yetişen organik bitkilerin saf enerjisini Organicum'da bir araya getirdim. Kullandığım bitkiler Toroslar'ın 400-1000 m yükseklikteki organik sertifikalı alanlarından özenle seçiliyor ve tek tek elle taze olarak toplanıyor.

Organicum'un içeriğini oluşturan Organik Hidrosol (bitki özsuyu ve esansiyel yağları) ancak hiçbir kimyasal işleme maruz kalmadan damıtıldığında vitamin ve minerallerinin gücü korunabiliyor.

Ürünlerimizde erken yaşlanmaya, saçlı deri sorunlarına, astım ve alerjilere, hatta kansere yol açabilen hiçbir renklendirici, sentetik ekstrakt, Silikon, SLS, SLES, Paraben ve Lanolin kullanılmıyor."​

Yerli yabancı birçok organik markayı denedim özellikle köpürme konusunda bir çare bulamadım. Organik şampuanların çoğu köpürmüyor ama Organicum köpürmüştü bu nedenle bu şampuana bir kere şans vermeye karar verdim.

Bir de yabancıların çok denediği no shampoo (no-poo method) var. Saçını karbonatlı su ile yıkayıp elma sirkeli suyu da saç kremi olarak kullanıyorsun. Kışın denediğimde saçıma iyi gelmişti ama yazın yağlanma sorunumu çözmedi. Eğer saçların çok yağlanmıyorsa bunu da tavsiye ederim.

hamilelikte saclarım çok kötü oldu tiftik gibi bir sürü sampuan denedim faydası yok.saçlarım röfleli birde bana acil yardım lazım güzel bir sampuan lütfen

Dün Organicum'un yağlı şampuanını aldım ve bugün denedim, gerçekten denediğim organik şampuanlar arasında en iyisi, ki dediğim gibi yerli yabancı bir sürü denedim. Köpürdü ve 1-2 dk. bekledikten sonra duruladım saçlarımı, tek yıkama yetti. Bunun dışında bir de Beemy Honey güzel dediğim bir şampuandı. Ama köpürmüyor ve formülü çok sıvık olduğu için banyoda farketmeden gereğinden fazla döküp ziyan edebiliyorsunuz.

hamilelikte saclarım çok kötü oldu tiftik gibi bir sürü sampuan denedim faydası yok.saçlarım röfleli birde bana acil yardım lazım güzel bir sampuan lütfen
canım evzanelerde organics var argan yağlısı güzel onu dene derim güzel... biz normalde gep onu kuşlanıyoruz ama ben tam organik için sordum farklı şampuanda deniyim diye.. bu arada bana malu mağzada 42 tl ye procsin sattılar berbat bi şampuanmışl kızlarrr aklınızda bulunsun gören saçlarına nolmuş diyo o derece :KK43:

Dün Organicum'un yağlı şampuanını aldım ve bugün denedim, gerçekten denediğim organik şampuanlar arasında en iyisi, ki dediğim gibi yerli yabancı bir sürü denedim. Köpürdü ve 1-2 dk. bekledikten sonra duruladım saçlarımı, tek yıkama yetti. Bunun dışında bir de Beemy Honey güzel dediğim bir şampuandı. Ama köpürmüyor ve formülü çok sıvık olduğu için banyoda farketmeden gereğinden fazla döküp ziyan edebiliyorsunuz.
canım organicium tam organik diilki hatta organik diil hiç bi sertifikası yok ama iyi gelenler duydum iyi geldiyse kullanmaya dewam..
ben hiç denemedim onu ama diğer kızlar organik önermiş mutlaka onları deniycem saol yinede...

Son düzenleme:
kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
onu bunu bilmem ama arap sabunu iyi derler ha cercilerde hatay sabunu var hakikisi o en etkili.sabunlar iste nenelermzden bilyorz bzde .d.d

Ben organın şampuana başlayalı 4 gun oldu acayip şekilde dökülmede azalma var sertifikali ve Alman malı logona kafein ve gojjıberry Özlü şampuan 55 lira kargo dahil 67 tl ödedim ama değdi bende hormon bozukluğu var en buyuk sebebimde dökülmede hormonların ama ben bu kadar faydalı olacağını düşünmemiştim çok çok iyi önümüzdeki hafta diğer ürünlerini de alacağım
canımm bendr çok araştırdım hatta ikisinin arasında kaldım cryenemi logonamı yoksa diğerlerimi diye walla sen böyle söyleyince logonada karar kıldım saol canım.. insan denemeden bilemiyo mecbur tavsiye almak zorundayız ucuZda değil saol cicim..

mihri markasını da denemenizi öneririm. organik olduğunu iddia etmiyor ama helal ürün. "helal şampuan da neymiş" demeyin, araştırın, aslında organik değil de; helal ürünler kullanmanın çok daha sağlıklı olduğunu farkedeceksiniz..

kızlar procsin kuşlandım ben..
organik şampuan araken mağazaya gittim ordaki temsilci bir anlattı öyle böyle diye bi kadında oğluna aldı bende kendime aldım walla gitti 42 milyon param çöpe atmış gibi oldum öyle fena bi şampuan saçımı saman gibi yaptı ayrıca kepekten öte bişi oldu kafa derim kabul bağladı inat ettim düZekir belki saçımın alışma sürecidir diye ama berbatttttt ötesi çok üzüldüm ya inanın 5 tl etmez... :KK43:((
paramda gitti saman gibi saçlarla boşada dolaşmış oldum pehhh...

kızlar procsin kuşlandım ben..
organik şampuan araken mağazaya gittim ordaki temsilci bir anlattı öyle böyle diye bi kadında oğluna aldı bende kendime aldım walla gitti 42 milyon param çöpe atmış gibi oldum öyle fena bi şampuan saçımı saman gibi yaptı ayrıca kepekten öte bişi oldu kafa derim kabul bağladı inat ettim düZekir belki saçımın alışma sürecidir diye ama berbatttttt ötesi çok üzüldüm ya inanın 5 tl etmez... :KK43:((
paramda gitti saman gibi saçlarla boşada dolaşmış oldum pehhh...

o değilde bana maltepe de yıllar önce bir aktar karışım hazırlamıştı maske saçta bekletiyordun bir süre falan ama gizli formüldü artık arkada neyi neye katıyorsa araba yağı falan :)) o değilde eminim portakal yağı vardı vallahi keskin keskin portakal kokuyordu neyse velhasıl kelam kullandım bir dönem iyi geldiydi :KK51:

evet var t-med veya revox atkuruğu,revox kapalı saçlar için,revox saçınıza uynun olanı,bu fırmanın ürünlerinden memnün kalacağından eminim.ben at kuyruğu şampuanını kullanıyorum.eğer istersen bula bileceğin yer adresini mesaj atabilirim

canım zaten %100 organik bir şampuan bulamazsın ki, raf ömrü olmaz öyle ürünlerin, bozulur ve seri üretim gerektirir. Ben bugün bir ürün sipariş ettim Carrot Care organiğe çok yakın, doğal yağlar ve vitaminler içeriyormuş. Henüz denemediğim için bir şey yazamıyorum tam ama daha sonra yazacağım.

X