organik şampuann lazım bana tavsiye?

aslında markasını bilmiyorum:) çünkü ben bitkisel bütün ürünlerimi yıllardır çok güvendiğim ve orjinal ürünler olduğuna inandığım bir yerden alıyorum.orda cam kavanozlarda duruyordu. başka birkaç yağ ile karıştırıp şişeleyerek verdi.
Nerde oturuyorsun pekii:KK53: :KK70:

merhabalar Bitkisel içerikli Ersağ ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim ŞAMPUANLARI mükemmel helal sertifikalı ürünler Türkiye'de ve Avrupa'da geçerliliği olan sertifikalara sahip ürünler Ersağ danışmanıyım yardımcı olabilirim isterseniz

aslinda sampuanin organigini bulmak cok zor...en asgari kopurtucu kimyasallar veya parfum eklendiginde bile insan vucuduna zararlari cok fazla....
en.iyisi zeytinyagli sabun kullanmak bence :KK66:

merhabalar Bitkisel içerikli Ersağ ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim ŞAMPUANLARI mükemmel helal sertifikalı ürünler Türkiye'de ve Avrupa'da geçerliliği olan sertifikalara sahip ürünler Ersağ danışmanıyım yardımcı olabilirim isterseniz
Ben de kullanıyorum ama neye göre organik diyorsunuz. içindekiler bölümünde kullanılan kimyasallar bir kere var. benim bildiğim minimum düzeyde kullanması organik falan değil. Yanlışsam düzeltin lütfen...

arkadaşlar organik şampuanlar saçı çok sertleştşriyor, saçı sertleştirmeyen zararsız bir marka biliyor musunuz? benim saç kaç defa röfle yedi bu nedenle zaten yıpranmış bir de organikler iyice mahvedecek açıkçaıs

kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))

Sertifikalı organik anne ve bebek ürünlerinden kullandığım, bu konuda benzeri bulunmayan tek bir marka var. Rahatlıkla tavsiye ederim çünkü birden fazla sertifikaya sahip ve dünyada kabul görüyor.

Earth mama angel baby http://www.unnado.com/angel-baby-bebek-kokusuz-vucut-sac-sampuani-160ml-2/earth-mama-angel-baby tüm aile için kullanılabilen ürünlere sahip.

Anne adayı olduktan sonra bu konuda aşırı hassas oldum, bu ürünlerle tanışmasaydım hiç bir şey kullanmamayı düşünürken şimdi kendimi şanslı hissediyorum.

kızlar bio balance diye bi şampuan aldım :) bakalım deneyip görücez :)

image.jpg

arkadaşlar organik şampuanlar saçı çok sertleştşriyor, saçı sertleştirmeyen zararsız bir marka biliyor musunuz? benim saç kaç defa röfle yedi bu nedenle zaten yıpranmış bir de organikler iyice mahvedecek açıkçaıs
canım organix'in ürünlerini dene kendi saç tipine göre hiç bişi olmaz ben çok kullandım sıkıldım ondan başkaca deneyeyim dedim :)
onun saç açmak için yağıda var onunlar kullanırsın hiç bişi olmaz..
ama eczanelerden al bence orda daha çok çeşidi var organixin..

canım organix'in ürünlerini dene kendi saç tipine göre hiç bişi olmaz ben çok kullandım sıkıldım ondan başkaca deneyeyim dedim :)
onun saç açmak için yağıda var onunlar kullanırsın hiç bişi olmaz..
ama eczanelerden al bence orda daha çok çeşidi var organixin..
organix çok pahalı yaa bana en fazla 18 20 tl falan ollsun. saçlarım belime kadar yetiştiremem ki her ay 40 tl veremem valla..:KK43:

ee o zaman bebek şampuanı kullan..
bide açıcı kullan yağ açıcılar var onlardan halledersin..
bebek şampuanı da saçı iyi temizlemiyo diyorlar. bir de hayvanlar üzerinde deney yapan markaları kullanmamaya çalışıyorum canım.. en iyisi aktardan doğala yakın birşeyler bulmak. 4-5 kutu urban care kullandım ama çok memnun kalmadım onlarda tavşan logosu var hayvanlara zarar vermeden üreitliyor. en son mecitefendi aldım urban care son kutu bitince onu kullanıcam daha iyisini bulana kdr bakalım

BENCE ERSAĞ PROBOLİS ŞAMPUAN KULLANMALISINIZ... ERSAĞIN TEMIZLIK VE KOZMATIK ÜRÜNLERI ORGANIK ÇÜNKÜ... FOSFAT YOK KIMYASAL YOK....

Organicum saç dökülmesini durdurduğu gıbı kepeği de bitiriyor kremide hem uygun fiyata hemde diplere de uygulanıyor praben silikon yok sıkıntı heryerde yok eczanelerden alabiliyorum

Ben de organix kullanıyorum, saçlarımda hiçbir sorun yaratmadı. İçerisinde paraben sls gibi kimyasallar yok. Bazı arkadaşlar fiyatının yüksek olduğunu söylemiş. Watsons gibi dükkanlarda zaman zaman indirimler oluyor ben bir tanesini 23tl ye almıştım iki üç ay önce. Indirimde yakalarsanız deneyin derim

X