- Konu Sahibi benimdeneyimim22
Türk olmadığıma göre türkcede uslubumda mükemmel olmaya bilir ,anlayışlı olursanız sevinirim.Kimse ırkcı degil dimi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk olmadığıma göre türkcede uslubumda mükemmel olmaya bilir ,anlayışlı olursanız sevinirim.Kimse ırkcı degil dimi ?Sitede ara ara uyarı yaparız, üslubumuza dikkat edersek sevinirim.
Yabancıyım buraya Türk külturunu tanıya bilmek ve türkcemi geliştirmek için katıldım .Sitede ara ara uyarı yaparız, üslubumuza dikkat edersek sevinirim.
Biz zaten anlayışlıyız ama sizinde site kurallarına uymanız gerekiyor, mevzunun ırkçılıkla ne alakası var? Lütfen siz uyarıları dikkate alın.Türk olmadığıma göre türkcede uslubumda mükemmel olmaya bilir ,anlayışlı olursanız sevinirim.Kimse ırkcı degil dimi ?
Cyrene organik sertifikalı değil. Bebek şampuani istiyorsan ecowell veya Eco cosmetics i öneririm ben bebeğime kullanıyorum. Kendine istiyorsan doctor organic Hindistan cevizi olan iyi ama mutlaka krem ile kullanman lazım yoksa keçe keçe olur saçlarınkızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
Ben o markaları kullandım hiç de beğenmedim açıkçası. Ama cidden çok uygun fiyatları 5 TL'ye şampuani var organic shop rusyanin bodyshop i gibi zaten.Ben Organic Shop .Natura Siberica.Siberian Health. Planeta organica kullaniyorum çok harikalar. Türkiyede olup olmadığını bilmiyorum .Rusyadan sipariş ediyorum .İsteyen arkadaşlar olursa yardımcı ola bilirim
En organik sampuanlar bebe sampuanlaridir. Birde az kopuren sampuan iyi sampuandir. Johhnson bebe sampuanini oneririm. Icindeki maddelere bakin formaldehid az olani veya hic olmayani tercih edin .kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
kızlar şimdi baktımda kesinlikle sertifikalı olması lazım organik olması in tamam ama karar veremedim logonamı cyrene mi yoksa başka önerenilceğiniz başka organik şampuan varmı haydi yardım :))
rica ediyorum insanları yanlış yönlendirmeyin artık!!!! bilinçli yapmıyorsanızda ben sizi bilgilendiriyim. eşiniz dostunuzun size para kazanmak için doğal, organik, bitkisel diye sattığı amway ürünlerinin içeriği diğer kozmetik ürünlerinden farklı değildir. örnek vermek gerekirse şampuanın içeriisnde SLS ve silikon gibi yabancı kimyasallar vardır. laf ile organik demekle olmuyor. organik diye satılan her üründe muhakkak kutu üzerinde uluslararası organik sertifikasyon kuruluşlarının logolarını arayın yoksa organik değildir demektir.Amway in şampuanları Zararlı kimyasallar içermiyormuş.bende çocuklara kullanıyorum.her saç tipi içinde var.bi araştırın isterseniz.