Ben girmeden once agladim.hatta sinir krizi gecirdim.esim sakinlestirdiBen hıçkıra hıçkıra ağlıyordum gözümü açtığımda anestezi etkisinden.
Öyle zor süreçler ki. Ben hala negatif olunca sonuç nasıl ağlamadım ona şaşıyorum.Ben girmeden once agladim.hatta sinir krizi gecirdim.esim sakinlestirdi
O durumlar icin ben şunu soyluyorum "gozyaslarim icime akti" sende de durum oyle olmustur cnm..Öyle zor süreçler ki. Ben hala negatif olunca sonuç nasıl ağlamadım ona şaşıyorum.
Cnm her folikul ün içi dolu olmuyor boş cıkabiliyor yani 13 tane toplanmıştır ama 6 tanesi dolu oldugu için işleme alınmıştır. Benim iki denemem de 4-5 folikul boş cıktı. Size sadece işleme alınmıs sayıyı soylemişlerdirZaten ben de ona ona takiliyorum.12 13 yumurta gozukup nasil 6 tane toplanabiliyor anlayamiyorum.bana catlatma ignesi de vermedi.karin boslugundaki siviya kdr cektim falan dedi.nereye gittiyse geriye kalan 6 yumurta..bnm ilk tedavimden 3 tane blast oldu.a kalite 2si transfer ama yine de negatifti.bilmiyorum yaa cok umutsuz kaldim cnm
Yok cnm oyle degil cunku toplanan 6nin da 5i isleme alindiCnm her folikul ün içi dolu olmuyor boş cıkabiliyor yani 13 tane toplanmıştır ama 6 tanesi dolu oldugu için işleme alınmıştır. Benim iki denemem de 4-5 folikul boş cıktı. Size sadece işleme alınmıs sayıyı soylemişlerdir
Çok haklisiniz6 yumurta toplandı hepsi döllendi ve 5. Güne geldi... 2 kez transfer oldum ikiside negatif ile sonuçlandı...
Bu işler nasip....
Merhaba benim de cikolata kistlerim var ve bir tane basarisiz tüp denemem var simdi ikinci tedavideyim pazartesi ipu yapılacak sizin protokol uzun muyduEvet ilk olacak. Cikolata kistlerim var. Aslinda kararsizim tam bilemiyorm cok zor. Siz gorustunz mu hic baska merkezler hakkinda fikriniz var mi
Daha baslayamadm ben e2 yuksek cikti. Eger olursa nasil olacak bilmiyorm. Sizin ilk transferiniz kistler varken mi yapildi yoksa baskilandiktan sonra mi. Acaba kistler yuzunden mi tutmuyorMerhaba benim de cikolata kistlerim var ve bir tane basarisiz tüp denemem var simdi ikinci tedavideyim pazartesi ipu yapılacak sizin protokol uzun muydu
Hayirli olsun.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinIlk denememde 4 yumurtam toplandi 2 si dollendi 3. Gun embiryosuyla transfer oldum we dun hamile oldugumu ogrendimumudunuzu kaybetmeyin
Canım benim 14 yumurtadan 4 tane kalıp 3u dollenup tranfer günü 2 tane kaldı şu an ikizlerim için gün sayıyorum allah nasip etsin yeterki herşey oluyor lütfen sitres yapma duani et ve sabırla bekleKizlar merhaba,ikinci kez tedavi oldum.dun opu oldum.6 yumurtam toplandi.5i isleme alinmis.bugun aradilar.3u dollenmis.bu sekilde az yumurta toplanıp blast evresine embriyosu kalan yada 3.gun embriyosuyla bile olsa hamile kalan oldu mu?
Ne guzel sekilde sonlanmis tedavinizCanım benim 14 yumurtadan 4 tane kalıp 3u dollenup tranfer günü 2 tane kaldı şu an ikizlerim için gün sayıyorum allah nasip etsin yeterki herşey oluyor lütfen sitres yapma duani et ve sabırla bekle
Teşekkürler canım bu arada ilk deneme ve 3cu gün embriyisu gönlünü ferah tut allah çok aratmasin sizede insNe guzel sekilde sonlanmis tedavinizallah bana da nasip eder insallah siz de insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Transfer yapılamadı yumurtalar kalitesizdi o yuzden bu sefer baskıladi doktorum ama.daha yumurtalar toplanmadıDaha baslayamadm ben e2 yuksek cikti. Eger olursa nasil olacak bilmiyorm. Sizin ilk transferiniz kistler varken mi yapildi yoksa baskilandiktan sonra mi. Acaba kistler yuzunden mi tutmuyor
tüp bebek ilaçlarına başlamadan mı baskılandı buseferTransfer yapılamadı yumurtalar kalitesizdi o yuzden bu sefer baskıladi doktorum ama.daha yumurtalar toplanmadı
Evet canim pyle yapildi hatta ilaçları kullanırken de baskilama yapilditüp bebek ilaçlarına başlamadan mı baskılandı busefer
umarım busefer güzel sonuçlar alırsın. Demekki kist ile yumurta büyütüp transfer olunca kaliteyi etkiledi.. bende öyle yapayım ozaman önce ilaç sonra tüp bebek iğneleriEvet canim pyle yapildi hatta ilaçları kullanırken de baskilama yapildi
Benim transfer bile olamadi 3.gun durdu gelisimleri kalitesi cok kötü ciktiumarım busefer güzel sonuçlar alırsın. Demekki kist ile yumurta büyütüp transfer olunca kaliteyi etkiledi.. bende öyle yapayım ozaman önce ilaç sonra tüp bebek iğneleri