Opu'da az yumurta toplanip blast evresine gelenler

Embriyolariniz kacinci gune kadar gitti?(kacinci gun donduruldu)

• Ankete Katılan
    30
Cnm bnm pcos um hafif duzeyde zaten.bizim asil soruumuz esimin ileri hareket problemi.insallah dogal yolla gelir bebegim teşekkür ederim iyi dileklerin icin.allah sana da gonlundekini nasip etsin insallah
Canim esinin ileri hareketi kac milyon benim esim de de morfoloji sorunu var yuzde bir normal morfoloji

Hay allah ne kadar zor bir surec bu ya. Sadece toplamakla da bitmiyor ki. Bende de cikolata kisti vat muhtemelen benimde kalitesiz yumurtalarm olur
Canim ilk tüp bebekte bende de kalitesiz çıkmıştı ama ultr long prtokol uygulaniyor cikolata kistlerine bu sefer bana oyle uygulandi bilmiyorum sanki doktor cok emin ki dondurma yapacağız bunda dedi hem ohssden dolayi hem de sanki emin gibi yoksa ilkinde hic dondurmadan felan bahsetmemisti

Hala agrim var cnm kasiklarimda.yasadiim yerdeki kadin dogumcum 3 ayda anca kendine gelirsin,6 aydan once yeni tup bebek deneme dedi.
Canim sana ohss den dolayi serum da takilmadi mi bana gunde 2-3 tane serum takildi kan sulandirici vuruldu doktorun nasil boyle ihmalkarlik yapar kizdim o doktora benim doktorum devlette yani hani özel hastanede degil bana bu sefer de ohss olacaksin ama.biz önlemimizi alacagiz dedi

ultra uzun tedavi de neler yapılıyordu canm

ultra uzun tedavi de neler yapılıyordu canm
Canim ilk once lucrin iğne vurulup geçici menopaza sokuyor ben iki kere vurgundum yaklaşık 2.5-3 ay adet olmuyorsun daha sonra adet olduktan sonra yasmin hap verdi 12 gun kullandıktan sonra gonapeptyl iğnesini 7 gun boyunca gunde bir kere göbekten vurulup hem de kalan yasmin haplarini kullandim ve bir daha adet oldum ondan sonra gonal f ve yarim gonapeptyl vurdum canim

doktorun kimdi hangi merkez. Umarım bu sefer kucağında görürüsn bebişini canm

Ilk denememde 4 yumurtam toplandi 2 si dollendi 3. Gun embiryosuyla transfer oldum we dun hamile oldugumu ogrendim umudunuzu kaybetmeyin
Suan sizinle aynı durumdayım 4 yumurta toplandı dün 2 si döllendi dediler amh degerim düşük benim yasım 28 cok üzülüyorum ya olmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…