Opu'da az yumurta toplanip blast evresine gelenler

Embriyolariniz kacinci gune kadar gitti?(kacinci gun donduruldu)

• Ankete Katılan
    30
amh değerin kaçtı.. kistlerin kaç cm tek yumurtalık mı, nezamandır var.... dr ne dedi bu duruma. keşke baştan baskılasaydınız deseydin sende, sanki deneme tahtasıyız biz.. çok mu soru sordum :)
Yok canim estağfurullah amh en son 4.60 ti kistlerim iki.yumurtalik ta da var sag da 4.5cm solda 2cm 2015 de ogrendim.cikolata kistimin olduğunu 2016 da hamile kaldim asilama ile fakat kalbi durdu kurtaj oldum daha sonra bir kimyasal.gebelik geçirdim sonra deneyip olmayınca tüp bebege gectim ilk tüp bebek denemem oyle sonuclandi simdi baskılayip devam ediyoruz valla bilmiyorum ki niye oyle yapti ilk olarak peki seninki nasil ayni sorularimi ben sana sormus olayim:)

benim amh 0,8, bende de iki taraflı kistler var hiç hamilelik olmadı 2 yıldır, aşılama da tutmayınca tüp bebek deneyelim dedik. Bir merkez ile görüştüm ama öncesinde baskılamak için ilaç vermedi direk başlayalım dedi regl olunca gelirsin e2 ve fsh sonucun ile dedi bende gitmedim henüz kafam karıştı çünkü çoğu kişi kist ile tüp bebek yaptırılınca negatif sonuç aldığını yazmış. en azından boyuları küçültülmesi lazım gibime geliyor

Canim boyutlar kuculmuyor sadece kistlerin hormon salgılayıp yumurta kalitesini etkilemesini engelluyorlar canim

Ben kahramanmaras tıp fakültesinde tedavi oldum canim ikinciye de oraya gidiyorum bu sefer ultra long protokol uygulandi daha iyi duruyor dedi ama tabi opu pazartesi
Herhangi bi saglik sorunun var mu cnm? Pcos vs.ultra long kac ay oluyor?

Canım ne oldu anlayamadım
Embriyo lar öldü mü? Kacıncı gunde oldu bu
Nerede tedavi oluyorsun
Cnm ist fulyadaki bahcecide doc remzi abalida oldu.pcos um.14 15 yumurtan var dedi.karin boslugumda asiri sivi birikmis.ancak 6 yumurta toplanabildi.otekiler bozulmus sanirim o sividan.5 i doluydu.3u dollendi.1.gece ölmüşler.laboratuvardan oyle soylediler.transferim de iptal oldu haliyle..

Hay allah ne kadar zor bir surec bu ya. Sadece toplamakla da bitmiyor ki. Bende de cikolata kisti vat muhtemelen benimde kalitesiz yumurtalarm olur

Hay allah ne kadar zor bir surec bu ya. Sadece toplamakla da bitmiyor ki. Bende de cikolata kisti vat muhtemelen benimde kalitesiz yumurtalarm olur
Cnm sn bursada tedavi oluyosun diye hatırlıyorum,dogru mu? Gercekten zor bi surec.hayal kirikligimi da gectim.esim yeni tedaviyi kabul etmiyor.bi erkegi bu psikolojiye sokmak bile hakka girmektir..takviyelere başladım.bi daha tedavi olursak ise yarasin diye.snn opu ne zmn?

Bu ay gidemedm dr yurtdisindaymis. Benm esimde cok sicak dgl tup bebek olayina

Anladım cnm. Cok geçmiş olsun üzüldüm. Nasipten otesi yok böylesi hayırlıymıs diye düşün daha vakti gelmemiş. İnş bir sonraki denemende belki de hiç gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın.
Benim pcoslu arkadasım var dogal yolla iki. Cocugu oldu. 90 kilolarda agır pcoslu hemde. Allah ol dediği zaman oluyor. İnancını hiç yitirme. Seninde güzel haberler vereceğin birgün gelecek inşallah.

Cnm bnm pcos um hafif duzeyde zaten.bizim asil soruumuz esimin ileri hareket problemi.insallah dogal yolla gelir bebegim teşekkür ederim iyi dileklerin icin.allah sana da gonlundekini nasip etsin insallah

Cnm bnm pcos um hafif duzeyde zaten.bizim asil soruumuz esimin ileri hareket problemi.insallah dogal yolla gelir bebegim teşekkür ederim iyi dileklerin icin.allah sana da gonlundekini nasip etsin insallah
Amin cümlemize inş. İleri hız için havuç kürü öneriliyor. Bir arastır istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…