Bence yumurta sayınız hiç de az değil..hele ki benle aynı gün opu olup hiç yumurtası çıkmayan bayanı gördükten sonra..3'ü de döllenmiş..bu da gayet güzel..zira hiç döllenmeyebilirdi de..2.gün embriyosu ile bebeğine kavuşanları da çok okuduk..benim 5.gün embriyosu transfer edilip de hiç tutmayan denemelerim de oldu..o yüzden rakamlara çok takılmayın derim..bir tane olsun ama sizin olsun..Kizlar merhaba,ikinci kez tedavi oldum.dun opu oldum.6 yumurtam toplandi.5i isleme alinmis.bugun aradilar.3u dollenmis.bu sekilde az yumurta toplanıp blast evresine embriyosu kalan yada 3.gun embriyosuyla bile olsa hamile kalan oldu mu?
Kizlar merhaba,ikinci kez tedavi oldum.dun opu oldum.6 yumurtam toplandi.5i isleme alinmis.bugun aradilar.3u dollenmis.bu sekilde az yumurta toplanıp blast evresine embriyosu kalan yada 3.gun embriyosuyla bile olsa hamile kalan oldu mu?
3.gun embriyosunu begenemiyor ya doktorlar bi turlu.ptesi dondurulsa da icime sinmicekti o yuzden ama sizin bu msjiniz umut oldu bana,sag olunTutacak olduktan sonra 3 5 farketmiyor bence . Benim ilk denemeden 3. gün embriyosu bir oğlum var şükür
Zaten ben de ona ona takiliyorum.12 13 yumurta gozukup nasil 6 tane toplanabiliyor anlayamiyorum.bana catlatma ignesi de vermedi.karin boslugundaki siviya kdr cektim falan dedi.nereye gittiyse geriye kalan 6 yumurta..Bende 14 yumurta gözüktü. Ne olduysa 9 yumurta toplanmış. İçerde kalanlar için çatlatma iğnesi yapıldı hatta opu sonrası. Hepsine mikroenjeksiyon yapılmış. 7 tanesi döllendi. Hepsi gitti 5.güne. 2 tanesinin gelişimi geriden geliyodu 5 tanesi blastokist dediler. Çok umutluydu doktor ama gel gelelim sonuç negatif. Sayıya çok takılmayın. Çok umutsuz olunan 3.gün embriyosu bile tutabiliyo.
Benim de opu öncesi 10-11 yumurta gözüküyordu..8 tanesi toplandı..iki tanesi 5.günde donduruldu..kasımda transfer olacağım nasipse..her yumurta toplama işleminde toplanan yumurta sayım gittikçe düşüyor..ilk opumda 15 idi..ama o zaman doktorum 9 mm likleri bile topladım demişti..ikinci opuda 11 yumurtam toplandı..Şimdi üçüncüde de 8 yumurtam toplandı..yeterince gelişmeyenleri yada çok büyük olanları toplamıyorlar bence..hem bazı foliküllerin içi boş çıkabiliyor..gibi nedenlerle sayı tutmuyor olabilir..vardır muhakkak doktorlarca mantıklı bir açıklaması..siz yüreğinizi ferah tutun..olumlu olmaya bakın ki sonucunuz da olumlu olsun..Teselliniz icin tsk ederim ama ultrasona girdigimde 12 13 yumurta gozukup de opu dan 6 yumurta cikinca asiri hayal kirikligi oldu.sizin kac yumurta toplandi,hamile misiniz?
Yasiniz kac? Ben pcos um.yumurtam var ama ne hikmetse bu tedavide az yumurta olduAmh degerleriniz kacti kizlar. Bende tedavi icin regl bekliyorm ama yumurtam azmis
35 amh 0.7Yasiniz kac? Ben pcos um.yumurtam var ama ne hikmetse bu tedavide az yumurta oldu
Anladim,nerde tedavi olacaksınız.karar verdiniz mi35 amh 0.7
Siz bilirsiniz ama ben daha ordan hic pozitif alani duymadim bu forumda.bu arada bn de bursada yasiyorum.ilk tedaviniz miAcibadem dusunuyorum Bursa
Evet ilk olacak. Cikolata kistlerim var. Aslinda kararsizim tam bilemiyorm cok zor. Siz gorustunz mu hic baska merkezler hakkinda fikriniz var miSiz bilirsiniz ama ben daha ordan hic pozitif alani duymadim bu forumda.bu arada bn de bursada yasiyorum.ilk tedaviniz mi
Ben neden 9 yumurta toplanmış dedim cevap alamadım. Transferde opuyu yapan doktor nasıl güzel seçmişim hepsi olgun çıkmış dedi mesela. Benim opuda nabzım çok hızlanmış. Paniklemiş sanırım yapan doktor. İçerde kalanlar çatlasın diye çatlatma iğnesi yapıldı. Kimseye yapıldığını duymadım daha önce opu sonrası çatlatma iğnesinin.Zaten ben de ona ona takiliyorum.12 13 yumurta gozukup nasil 6 tane toplanabiliyor anlayamiyorum.bana catlatma ignesi de vermedi.karin boslugundaki siviya kdr cektim falan dedi.nereye gittiyse geriye kalan 6 yumurta..bnm ilk tedavimden 3 tane blast oldu.a kalite 2si transfer ama yine de negatifti.bilmiyorum yaa cok umutsuz kaldim cnm
Canim her doktor hastanin durumuna gore tedavi belirliyor sanirim mesela bende opudan sonra cetrodite kullanan duymadimBen neden 9 yumurta toplanmış dedim cevap alamadım. Transferde opuyu yapan doktor nasıl güzel seçmişim hepsi olgun çıkmış dedi mesela. Benim opuda nabzım çok hızlanmış. Paniklemiş sanırım yapan doktor. İçerde kalanlar çatlasın diye çatlatma iğnesi yapıldı. Kimseye yapıldığını duymadım daha önce opu sonrası çatlatma iğnesinin.
Acikcasi gidip gorusmedim ama netten her yerden yorumlara baktim.yazilanlar hos degildi.bi de bastan soyledikleri tup bebek ücretine transfer dahil degil.ekstraymis o..bn istanbul fulyadaki bahceciye gittim.yumurta toplandi,transferi bekliyorumEvet ilk olacak. Cikolata kistlerim var. Aslinda kararsizim tam bilemiyorm cok zor. Siz gorustunz mu hic baska merkezler hakkinda fikriniz var mi