Z zynppx Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 28 3 1 27 17 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #1 Merhaba kızlar moralim çok bozuldu muayeneden çıktım yumurta toplama yapılacaktı ama yumurtam 1 tane gözüküyor kalitede düşük gonalf vs kullanıyordum ama bir işe de yaramıyor sanırım. Bu durumu yaşayan var mı? Neler yaptınız?
Merhaba kızlar moralim çok bozuldu muayeneden çıktım yumurta toplama yapılacaktı ama yumurtam 1 tane gözüküyor kalitede düşük gonalf vs kullanıyordum ama bir işe de yaramıyor sanırım. Bu durumu yaşayan var mı? Neler yaptınız?
Switzerland Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2022 227 122 33 Cuma 22:41 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #2 Benimde bu ay 1 yumurta 2 küçük gördü Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Z zynppx Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 28 3 1 27 Cuma 23:09 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #3 Switzerland .!.: Benimde bu ay 1 yumurta 2 küçük gördü Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun kaçıncı gündesinşz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Switzerland .!.: Benimde bu ay 1 yumurta 2 küçük gördü Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun kaçıncı gündesinşz
Switzerland Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2022 227 122 33 Cuma 23:10 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #4 zynppx .!.: Çok geçmiş olsun kaçıncı gündesinşz Genişletmek için tıkla... Adetin 2. Günü şuan ama iptal oldu az yumurta var diye siz ne durumdasınız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zynppx .!.: Çok geçmiş olsun kaçıncı gündesinşz Genişletmek için tıkla... Adetin 2. Günü şuan ama iptal oldu az yumurta var diye siz ne durumdasınız
Z zynppx Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 28 3 1 27 Dün 11:17 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #5 Switzerland .!.: Adetin 2. Günü şuan ama iptal oldu az yumurta var diye siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Adetin 2. Günü ilaçlara başlamadılar mı? bende bir taneydi ama doktor devam etmek istedi ilaçlara birkaç tane daha gözüktü şu an 2-3 tane gibi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Switzerland .!.: Adetin 2. Günü şuan ama iptal oldu az yumurta var diye siz ne durumdasınız Genişletmek için tıkla... Adetin 2. Günü ilaçlara başlamadılar mı? bende bir taneydi ama doktor devam etmek istedi ilaçlara birkaç tane daha gözüktü şu an 2-3 tane gibi
Switzerland Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2022 227 122 33 Dün 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #6 zynppx .!.: Adetin 2. Günü ilaçlara başlamadılar mı? bende bir taneydi ama doktor devam etmek istedi ilaçlara birkaç tane daha gözüktü şu an 2-3 tane gibi Genişletmek için tıkla... Doktor bana bıraktı bir diğer ayda bakacağız. Sizin kaç mm oldular iğnelerin kaçıncı günündesiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zynppx .!.: Adetin 2. Günü ilaçlara başlamadılar mı? bende bir taneydi ama doktor devam etmek istedi ilaçlara birkaç tane daha gözüktü şu an 2-3 tane gibi Genişletmek için tıkla... Doktor bana bıraktı bir diğer ayda bakacağız. Sizin kaç mm oldular iğnelerin kaçıncı günündesiniz
Z zynppx Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2025 28 3 1 27 Dün 12:54 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppx #7 Switzerland .!.: Doktor bana bıraktı bir diğer ayda bakacağız. Sizin kaç mm oldular iğnelerin kaçıncı günündesiniz Genişletmek için tıkla... 13. Gün benim çok hızlı gelişmeselerde ilerleme vsr 14 mm 17 mm falan Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Switzerland .!.: Doktor bana bıraktı bir diğer ayda bakacağız. Sizin kaç mm oldular iğnelerin kaçıncı günündesiniz Genişletmek için tıkla... 13. Gün benim çok hızlı gelişmeselerde ilerleme vsr 14 mm 17 mm falan