• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez opu surecim basliyor

Cok uzuldum sonucunuz icin kusura bakmayin yaranizi destiysem gece gece…😔 endise etmenizi cok iyi anliyorum henuz hic transfer deneyimim olamamasina ragmen inanin. Ama cok pozitifsiniz masallah eninde sonunda bebeginize kavusacaksiniz insallah❤️ donmus embriyonuz kalmis miydi
Estagfurulallah ne kusuru hiç önemli değil ☺️ amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim dilerim sizin ilk transferde pozitifi görürsünüz çok yorulmazsınız Amin 🤲 yok canım nerde üç tüp bebeğimde embriyo donduramadık 1. Tüp bebeğim de hiç embriyo oluşmadı 2. Tüp bebeğim de sadece 2 adet embriyo oluştu transfer edildi ve ilk transferimde hamile kalmıştım tabi ki büyük süpriz oldu bana taki ilk ultrasona gittiğimiz gün bebeğin ana rahime değilde sağ tüpe yerleştiğini duyuna kadar o anda keşke hiç tutunmasaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim çünkü pozitif olmuş ve 6 haftaya kadar onu hissetmişsiniz az bir sürede olsa işte elden ne gelir Rabbim böylesini hayırlı gördü ve ameliyat olmak zorunda kaldım daha sonra toparladım üçüncü tüp bebeğe yeni baştan başladım çünkü hiç embriyom yoktu bunda da sadece iki embriyo oluştu ve ikisi transfer edildi Buda tutunmadı inanırmısın hep diyordum tutunup kaybedeceksem daha kötüsünü yaşayacaksam başta negatif olsun ve öyle de oldu yani şimdi başlarsam sil baştan yine olucak ne diyelim Buda bizim imtihanımız Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip etsin öyle güzel hayırlı evlatlar nasip etsin ki hiç pişman olmayalım bugünlerimizi unutalım 🥰🤲

Estagfurulallah ne kusuru hiç önemli değil ☺️ amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim dilerim sizin ilk transferde pozitifi görürsünüz çok yorulmazsınız Amin 🤲 yok canım nerde üç tüp bebeğimde embriyo donduramadık 1. Tüp bebeğim de hiç embriyo oluşmadı 2. Tüp bebeğim de sadece 2 adet embriyo oluştu transfer edildi ve ilk transferimde hamile kalmıştım tabi ki büyük süpriz oldu bana taki ilk ultrasona gittiğimiz gün bebeğin ana rahime değilde sağ tüpe yerleştiğini duyuna kadar o anda keşke hiç tutunmasaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim çünkü pozitif olmuş ve 6 haftaya kadar onu hissetmişsiniz az bir sürede olsa işte elden ne gelir Rabbim böylesini hayırlı gördü ve ameliyat olmak zorunda kaldım daha sonra toparladım üçüncü tüp bebeğe yeni baştan başladım çünkü hiç embriyom yoktu bunda da sadece iki embriyo oluştu ve ikisi transfer edildi Buda tutunmadı inanırmışım hem diyordum tutunup kaybedeceksem daha kötüsünü yapacaksam başta negatif olsun ve öyle de oldu yani şimdi başlarsam sil baştan yine olucak ne diyelim Buda bizim imtihanımız Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip etsin öyle güzel hayırlı evlatlar nasip etsin ki hiç pişman olmayalım bugünlerimizi unutalım 🥰🤲
Bu yolda insanin basina neler gelebilecegini kestirebilsek onceden🥲herkesin tedavisi ve ilerleyisi de cok baska cok fazla etken var malesef, allah beterinden saklasin diyelim ne diyelim🙏🏼 umarim bu seferki embriyolarimiz bizi yari yolda birakmazlar❤️😊 bu sefer belki doktorunuz da onerirse pgt yaptirirsiniz daha temkinli ilerlemis ve belki daha az yipranmis olursunuz gunun sonunda🌸 yumurta ve sperm oldukca bir sekilde er gec olacak buna tutunuyorum hep ✨

Bu yolda insanin basina neler gelebilecegini kestirebilsek onceden🥲herkesin tedavisi ve ilerleyisi de cok baska cok fazla etken var malesef, allah beterinden saklasin diyelim ne diyelim🙏🏼 umarim bu seferki embriyolarimiz bizi yari yolda birakmazlar❤️😊 bu sefer belki doktorunuz da onerirse pgt yaptirirsiniz daha temkinli ilerlemis ve belki daha az yipranmis olursunuz gunun sonunda🌸 yumurta ve sperm oldukca bir sekilde er gec olacak buna tutunuyorum hep ✨
Amin inşallah sagol canım benim aynen öyle insan bilmiyor başına ne gelecek nasıl olucak daha kötüsü de olabilirdi çok şükür yine güzel sağlıklı atlattım bugünleri işte bakalım 🤔 yeniden görüşeceğiz bakalım 4. Tüp bebekte nasıl bir yol izlenecek dilerim herşey gönlümüzce olur çok zor sancılı bir yol ama sonu dilerim güzel olsun siz pozitif her daim düşünün pozitif olsun inşallah güzel hayırlı haberlerinizi de alalım inan ki birisi dese benim pozitif çok mutlu oluyorum sanki kendim hamile kalmışım gibi insan içinde olunca ne kadar zor yorucu ve yıpratıcı olduğunu biliyor 🥹💐♥️🤲

Amin inşallah sagol canım benim aynen öyle insan bilmiyor başına ne gelecek nasıl olucak daha kötüsü de olabilirdi çok şükür yine güzel sağlıklı atlattım bugünleri işte bakalım 🤔 yeniden görüşeceğiz bakalım 4. Tüp bebekte nasıl bir yol izlenecek dilerim herşey gönlümüzce olur çok zor sancılı bir yol ama sonu dilerim güzel olsun siz pozitif her daim düşünün pozitif olsun inşallah güzel hayırlı haberlerinizi de alalım inan ki birisi dese benim pozitif çok mutlu oluyorum sanki kendim hamile kalmışım gibi insan içinde olunca ne kadar zor yorucu ve yıpratıcı olduğunu biliyor 🥹💐♥️🤲
Sureciniz icin siz de burayi guncellerseniz cok memnun olurum❤️ Ben de buradaki gebelik haberlerini gordukce hic tanimadigim hemcinslerim icin cok mutlu oluyorum,hem bana da umut vermis oluyorlar bilmeden 🙏🏼

Sureciniz icin siz de burayi guncellerseniz cok memnun olurum❤️ Ben de buradaki gebelik haberlerini gordukce hic tanimadigim hemcinslerim icin cok mutlu oluyorum,hem bana da umut vermis oluyorlar bilmeden 🙏🏼
Gerçekten öyle oluyor Tabi ki seve seve haberdar ederim bende bazen umutsuzluğa kapılıyorum sonra mucizeleri okuyunca yine bana bir moral umut oluyor 🤲😍 Allah’a emanet ol hayırlı geceler diliyorum umarım yarın adet olmuş olursunuz inşallah yada kendiliğinden belki gebelik olmuştur kim bilir Rabbim yeter ki Kün Fe Yekün desin oldurmayanı oldurur güzel mevlam neylerse güzel eyler inşallah 🫶🏻

Gerçekten öyle oluyor Tabi ki seve seve haberdar ederim bende bazen umutsuzluğa kapılıyorum sonra mucizeleri okuyunca yine bana bir moral umut oluyor 🤲😍 Allah’a emanet ol hayırlı geceler diliyorum umarım yarın adet olmuş olursunuz inşallah yada kendiliğinden belki gebelik olmuştur kim bilir Rabbim yeter ki Kün Fe Yekün desin oldurmayanı oldurur güzel mevlam neylerse güzel eyler inşallah 🫶🏻
Cok tatlisiniz❤️🌸 iyi geceler size de

Bugun hala regl olmayinca sirf merakimdan alakasizcs test yaptim rahat duramadim. Yine burada LH ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler oldugunu ogrenince ilk onlari yaptim, ikisi de cift cizgi cikti anlam da veremedim cunku dongumun 30.gunundeyim😟sonra evde stokladigim gebelik testlerinden yaptim tabii ki negatif🥹 doktoruma yazdim, bu hafta da regl olmazsam muayeneye cagirdi, umarim yeni bir kist vs eklenmemistir biraz endiselendim acikcasi. Tipki yumurtlama donemindeki gibi beyaz akintim da var ilk kez basima geldigi icin anlam veremiyorum hic. Benim dongulerim max 25/26 gun oldugu icin gecikmeyi opu ya bagladim ama test kafami kurcaladi. Benzer durum basina gelen var mi sormak istedim❤️

Bugun hala regl olmayinca sirf merakimdan alakasizcs test yaptim rahat duramadim. Yine burada LH ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler oldugunu ogrenince ilk onlari yaptim, ikisi de cift cizgi cikti anlam da veremedim cunku dongumun 30.gunundeyim😟sonra evde stokladigim gebelik testlerinden yaptim tabii ki negatif🥹 doktoruma yazdim, bu hafta da regl olmazsam muayeneye cagirdi, umarim yeni bir kist vs eklenmemistir biraz endiselendim acikcasi. Tipki yumurtlama donemindeki gibi beyaz akintim da var ilk kez basima geldigi icin anlam veremiyorum hic. Benim dongulerim max 25/26 gun oldugu icin gecikmeyi opu ya bagladim ama test kafami kurcaladi. Benzer durum basina gelen var mi sormak istedim❤️
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Yok hayir doktorum yine ayni igneleri mi verir bilmiyorum hic 🫠
Hımm anladım bizde önceden doktorum reçeteyi gönderiyor adetime birkaç gün kala ben gidip eczaneden alıyorum adet olunca hemen hazır olsun bazen o an ilaç yok sipariş veriyorlar çünkü adetin 2. Günü ben hep başlamıştım iğnelere

Hımm anladım bizde önceden doktorum reçeteyi gönderiyor adetime birkaç gün kala ben gidip eczaneden alıyorum adet olunca hemen hazır olsun bazen o an ilaç yok sipariş veriyorlar çünkü adetin 2. Günü ben hep başlamıştım iğnelere
Mantikliymis evet🙏🏼 ben de ikinci de baslamistim bu sefer nasil olur hic fikrim yok,olayim da ariyacagim hemen hangi gun geleyim diye🙏🏼🫠 bizim cok sukur ilac tedarik sorunumuz olmadi hic, klinigin kendisi temin etti hep igneleri. Duphaston ve antibiyotikleri eczaneden almistik yalnizca umarim yine sorun olmaz bir de igne ilac tedarigine gerilmek istemem 🤣

Mantikliymis evet🙏🏼 ben de ikinci de baslamistim bu sefer nasil olur hic fikrim yok,olayim da ariyacagim hemen hangi gun geleyim diye🙏🏼🫠 bizim cok sukur ilac tedarik sorunumuz olmadi hic, klinigin kendisi temin etti hep igneleri. Duphaston ve antibiyotikleri eczaneden almistik yalnizca umarim yine sorun olmaz bir de igne ilac tedarigine gerilmek istemem 🤣
Amin canım inşallah daha birşey olmadı mı yarın doktorla iletişime geçecekmisin

Bir iki gun daha bekleyeyim dedim, hafta ortasi hala olmazsam randevu alip gidicem. Umarim bir sorun yoktur artik endisem artmaya basladi 😟
İnşallah bir sorun yoktur evet yarın da gelmezse tekrar randevu al bakalım herşey yolunda mı en azından emin olursun umarım çok gecikmez tedavin aksamaz inşallah 🤲

İnşallah bir sorun yoktur evet yarın da gelmezse tekrar randevu al bakalım herşey yolunda mı en azından emin olursun umarım çok gecikmez tedavin aksamaz inşallah 🤲
Amin insallah, tedaviyi etkileyecek bir sey olmasin varsin on gun sonra basliyayim artik kac yil beklemisim diyorum🤓 benim adetlerim asiri saat gibi duzenlidir hayatimda ilk kez gecikiyorum ondan panikledim😔

Back
X