- 4 Aralık 2024
- 211
- 128
- 18
- 36
Estagfurulallah ne kusuru hiç önemli değil amin amin inşallah çok teşekkür ederim dilerim sizin ilk transferde pozitifi görürsünüz çok yorulmazsınız Amin yok canım nerde üç tüp bebeğimde embriyo donduramadık 1. Tüp bebeğim de hiç embriyo oluşmadı 2. Tüp bebeğim de sadece 2 adet embriyo oluştu transfer edildi ve ilk transferimde hamile kalmıştım tabi ki büyük süpriz oldu bana taki ilk ultrasona gittiğimiz gün bebeğin ana rahime değilde sağ tüpe yerleştiğini duyuna kadar o anda keşke hiç tutunmasaydı bu acıyı yaşamasaydım dedim çünkü pozitif olmuş ve 6 haftaya kadar onu hissetmişsiniz az bir sürede olsa işte elden ne gelir Rabbim böylesini hayırlı gördü ve ameliyat olmak zorunda kaldım daha sonra toparladım üçüncü tüp bebeğe yeni baştan başladım çünkü hiç embriyom yoktu bunda da sadece iki embriyo oluştu ve ikisi transfer edildi Buda tutunmadı inanırmısın hep diyordum tutunup kaybedeceksem daha kötüsünü yaşayacaksam başta negatif olsun ve öyle de oldu yani şimdi başlarsam sil baştan yine olucak ne diyelim Buda bizim imtihanımız Rabbim bu imtihandan hakkıyla çıkmayı nasip etsin öyle güzel hayırlı evlatlar nasip etsin ki hiç pişman olmayalım bugünlerimizi unutalımCok uzuldum sonucunuz icin kusura bakmayin yaranizi destiysem gece gece… endise etmenizi cok iyi anliyorum henuz hic transfer deneyimim olamamasina ragmen inanin. Ama cok pozitifsiniz masallah eninde sonunda bebeginize kavusacaksiniz insallah donmus embriyonuz kalmis miydi