How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

rica ederim cnm benm ne demek :) evt sabret yavas yavas guzellescek burnun sislerin inicek. alci ciktigi anda burnun tombik gelicek sana sasirma genel olarak acisina ve sekline bak cunku o halinden sonra baya inicek ucu da kalkik gelebilir benm ooleydi nasil inicek bu die korkmustum ama cok guzel oturuo sonra merak etme gene. yani ilk anda gordugunde kocaman gelebilir alci cikinca hazirlikli ol sasirma kaydirigubbakcemile2 bir de bana masaj vermemisti cnm :) masaji da yannis yaparsan odem baska yere kayabilior ya da yannis masajdan da odem oalbiliomus sanirim bana vermedi serhat bey duruma ve kisiye gore deisir tabi soole o sana cnmcm. olumunekankayizsmile

evet zaten masajı duyunca bende bir korktum nasıl yapıcam yapamazsam ya diye :) peki senin resimlerini görme olanagım var mı canım ? =)

evet zaten masajı duyunca bende bir korktum nasıl yapıcam yapamazsam ya diye :) peki senin resimlerini görme olanagım var mı canım ? =)

evt cok hassas oluor burun elleyince acior ben de masaj olmamasina sevnmistim hihihi.
talep gonderdim cnmcm lkabul edersin albumumde var :)

evt cok hassas oluor burun elleyince acior ben de masaj olmamasina sevnmistim hihihi.
talep gonderdim cnmcm lkabul edersin albumumde var :)

cok güzel olmus bayıldım =) insallah benimkide böyle olur..tabi burnun dogal seklide cıkan sonucu etkiliyo bakalıımm artık geri dönüşü yok zaten :)

cok güzel olmus bayıldım =) insallah benimkide böyle olur..tabi burnun dogal seklide cıkan sonucu etkiliyo bakalıımm artık geri dönüşü yok zaten :)

olumunekankayizsmile tesekkur ederim cnm . iisalla icine sinicek seninde bayanssulusmile

canım bişey daha sorucam, bu dikişler kendinden eriyen mi yoksa onlarda mı cıkartılıyo ? ve öyleyse acı duyuyor musun ?:)

cnm soole oluor disardaki dikisler yani senin gorduklerin alinacak olanlar. yani eskiden oole yapiordu serhat bey. alciyi alirken dikisleri de almisti. iz kalmasin die cok uzun sure birakmiolar dikisleri. kontrole gidince alicak sorarsin sen gene de. dikis kismi biraz ic giciklayici olabilior benm icin ooleydi en azindan yani gene de hemen alior cabuk oluor ama burun hassas oldugu icin insan doktor da ellese bi cekinio. ama oole deli gibi acima fln durumu yok. sadece hassasliktan dolayi. bir de ic dikisler var sanirim onnar eriyenlerden oluor. cnm yannis hatirlamiorsam bu sekildeydi. ama benm dikislerim alindi ondan eminim cnm benm:hulya:

cnm soole oluor disardaki dikisler yani senin gorduklerin alinacak olanlar. yani eskiden oole yapiordu serhat bey. alciyi alirken dikisleri de almisti. iz kalmasin die cok uzun sure birakmiolar dikisleri. kontrole gidince alicak sorarsin sen gene de. dikis kismi biraz ic giciklayici olabilior benm icin ooleydi en azindan yani gene de hemen alior cabuk oluor ama burun hassas oldugu icin insan doktor da ellese bi cekinio. ama oole deli gibi acima fln durumu yok. sadece hassasliktan dolayi. bir de ic dikisler var sanirim onnar eriyenlerden oluor. cnm yannis hatirlamiorsam bu sekildeydi. ama benm dikislerim alindi ondan eminim cnm benm:hulya:

anladım canımm ama oof yaa !! =) yani bu kadar şeye razıydım tamam tampon bile okadar gözümü korkutmadı cıkarılırken ama bugüne kadar hic dikişim olmadı yani nasıl olcak ne hissedicem bilmiyorm bari bi uyusturucu falan sürse bişey yapsa yaa =)) bide 1 hafta erken diil mi alınması icin bide benim bi burun deligimin icinden dısına dogru cok az bi kan birikip kurudu onu temizlerkende acı veya gıcıklanma duyarmıyım sende hic böyle bişey oldumu canm ? cok soru soruyorum ama :)

anladım canımm ama oof yaa !! =) yani bu kadar şeye razıydım tamam tampon bile okadar gözümü korkutmadı cıkarılırken ama bugüne kadar hic dikişim olmadı yani nasıl olcak ne hissedicem bilmiyorm bari bi uyusturucu falan sürse bişey yapsa yaa =)) bide 1 hafta erken diil mi alınması icin bide benim bi burun deligimin icinden dısına dogru cok az bi kan birikip kurudu onu temizlerkende acı veya gıcıklanma duyarmıyım sende hic böyle bişey oldumu canm ? cok soru soruyorum ama :)

ay cnm ya olsun sor sor tabi :) tampondan ben de cekiniordum ama firt die aldi serhat bey hic bise hissetmedim valla zaten cok uzun bi tampon koymuor srhat bey ertesi gun alior senin de oole olmustur sanrim. dikislere gelince merak etme onu da hizlica alior gecicek yani buyutme gozunde cnm. bu arada bir haftada deil 10 gunden sonra alior dikisleri saniirm 10. gundu benm gittigim. zaten ilk kontrolunde sana soler ne zmn gitmen gerektigini. cnm ben oole kan fln olunca kulak pamugunu hafif sicak su ile islatip yavas yavas temizledim cok dikkatli ve cok deydirmeden rhatlatmisti beni kuruo cunku onnar insani rahatsiz edior ama cok iceri doru sokma tabi disariya dooru olup da rahatsiz eden varsa deneyebilirsin ama yavas davraninca acimior merak etme bastirmadan ustten usten yaapbilir ama gene de sen bilirisn yani yannis yonlendirmiyim seni ben serhat beye fln sor sen gene de ben dayanamayip yapmistim sempatiksalakcinni

hihi ay cnm benm aynen dediklerinin hepsini yasadim ben de. bi de benm pek bi bilgim yoktu bu kdr sonrasinda ben de dedim herhalde boole balik surat kalicam ben sis sis yanaklar. hatta bunalima girdim yuzum duzelmicek sandim :p oolelikle googleda ararken fln KK yi buldum uye oldum burada arkdaslara sordum hep oole icim rahatladi :) insan gercekten oole kalcam sanio nedense. zmn daha zor gecio biliorm aynen yasadim merak etme dinnen bolca kendine zmn ver. ne biliyim dinnenmek icin bahane iste oole dusun. ilk zmnlar gulmek esnemek hapsirmak dis fircalamak evt haklisin biraz zor oluor. disimi yavas yavas yaptim hep ben 2. gunu dusa da girdim kafami arkaya dooru tutup yikadim sacimi insan rahatlior. ya herseyi yapabilirsin aslinda ama cok yavas ve dikkatli yap cnmcm guclubacismile merak etme 1 haftadan sonra daha iilesmeye baslio insan farkedeceksin. yanaklarin sisi birazcik daha suruo. benm 2 haftada baya duzelmisti bu tarz seyler. ama gene de tamamen gitmiorm. ust dudagin hareketi bir sure daha sonra rahatlior. uzun sure seklinde deisiklik farkedebilirsin o da normal. sonra tamamen eski haline gelicek korkma olumunekankayizsmile

kızlar hepimiz aynı korkuları yaşamışız =))) ama ben dişlerimi 2.gun sanırım fırcalamya başladım ama cok hafif benim alçım 5.gunde alınmıştı acaip şişdi kocaman şu andaki mevcut burnumun nerdeyse 3 katı gibiydi ama yavaş yavaş iniyoo cnm merak etme dikişler konusunda bende cok hassasım ustelik agrı eşigimde maksimum düşüktür ama inan hiç acımadı seninde zaten artık 5. gun falan olmuş bence burnunu düşünme hiç rahat olabilirsin cnm o buruna öle kolay kolay bişe olmuyo bizler biraz hassaslaşıyoruz sadece..

kızlar hepimiz aynı korkuları yaşamışız =))) ama ben dişlerimi 2.gun sanırım fırcalamya başladım ama cok hafif benim alçım 5.gunde alınmıştı acaip şişdi kocaman şu andaki mevcut burnumun nerdeyse 3 katı gibiydi ama yavaş yavaş iniyoo cnm merak etme dikişler konusunda bende cok hassasım ustelik agrı eşigimde maksimum düşüktür ama inan hiç acımadı seninde zaten artık 5. gun falan olmuş bence burnunu düşünme hiç rahat olabilirsin cnm o buruna öle kolay kolay bişe olmuyo bizler biraz hassaslaşıyoruz sadece..

suan 7. günüm alcılarım ve dikişlerim 9. gün alıncak , alcının altından birazcık görebiliyorum kaba taslak =) ama bu şiş hali mi yoksa alcılar cıkınca mı şiş gözükücek suan normal halimi, anlayamadıım :) evet canım insan bir baskasına rahat konusabiliyor ama konu kendisi olunca herşeyi panik yapıyo =) en cokta sonradan kemik cıkmasından korkuyorum oof yaptırmakla bitmiyo sorunlar yani bunu anladmm :)

suan 7. günüm alcılarım ve dikişlerim 9. gün alıncak , alcının altından birazcık görebiliyorum kaba taslak =) ama bu şiş hali mi yoksa alcılar cıkınca mı şiş gözükücek suan normal halimi, anlayamadıım :) evet canım insan bir baskasına rahat konusabiliyor ama konu kendisi olunca herşeyi panik yapıyo =) en cokta sonradan kemik cıkmasından korkuyorum oof yaptırmakla bitmiyo sorunlar yani bunu anladmm :)

cnm alçılı hali normal hali diiil cok şiş hali ve alçı cıktıgında da cok şiş olucak alçıdan sonra bant yapıştırıcak doktor 3-4 gun bantlı kalıcak sora bantı cıkardıgının ertesi gun muthiş şişicek korkma sakın =)))) daha sorada yavaş yavaş inicek merak etme=)))

Ben de teşekkür ederim canım, arkadaşlığa kabul ettiğin için a.s.

bambam2 gözlerine bayıldım canım çok güzeller hele kirpikler gözler lens mi ?

ay cnm tesekkur ederim ama tahmin ettigin gibi lensler :D ama kirpikleri icin ayrica tesekkur ederim onnar benm en azindan eahiuehauheua olumunekankayizsmile:1hug:

ben yeni resimler koyuyorum hep arkadaşlar benim 8 ay oldu ve çok memnunum inşallah hepinizin istediği gb olur

kızlaaarr ameliyattan sonra burnunun sırt kısmında kemik gibi bir tümsek kaldıgını hissettiniz mii :(

cnm ameliyat olanlar henuz yorum yapmamış görmemişlerdir msjını ben ameliyat olmadım henüz ama merak ettim hala var mı o tümseklik şişlik olabilir bence Serhat Bey'e bir görün için rahatlasın en azından ne olduğu açıklığa kavuşur.

Back