How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

saol canım :)bi an önce insn şunlar ya çok sinr bozucu uyuz oldum =/

=)) peki kaç zaman sonra burnundaki kocamanlık gitti ya bnm kocaman duruyo ya seninki öyle kocaman durmuyomşki gerçi önceki burnunda verdiği bişey vardır ama bnmki kcoaman ne zaman böyle daha çıtı pıtı olur 1 ay sonra şöyle bi küçülrmü ?

1 ay sonraya farkeder baya cnm bence. ama tabi tamamen tum odem ne zmn iner belli olmuo biliosun. 1 ay sonraa ile suan arasinda cok fark goruceksin diebilirim. ki en az 6 ay dior doktorlar. benm tam olarak ne zmnda indi o sisler cok net hatirlamiorm ama farkinda olmuo insan. :ecrin_bebek: benm hatta 1 sene sonrasi ile 6.ay arasinda bile fark var. hafifce bi fark ama tam oturuo iste zmnla.
tatlim benm eski burnumda minik deildi ki suanki burnumda minik deil kaydirigubbakcemile3 simdi senin kendi burnun sana daha sis gelior eminim bana da oole geliodu benm burnum. zaten kalin duruordu onden fln da. ama kavis farkini gormussundur fotodan daha duz duruordu zmnla odemler indince kavisi daha belirginlesti. acele etme cnm benm sonucta guzel olucak opuyorumnanaktan

saool cnm ya içim rahatlattn:) biliyorum aslında böyle olduğunu ama işte kendinde olunca insan eyvah diyo =)

ya cnm ben yine bişey sorucamm burrun delklerinin şekli aynn böyle kalıyomu yani acaba hani ucu şişip yukarı kalktığı içinmi deliklerr böyle biçimsiz yoksa deliklerin şeklimi bu ?? 1 ay sonra deliklerde ufalma düzelme vs olurmuki ..tüm gerçeklere hazırım =//

saool cnm ya içim rahatlattn:) biliyorum aslında böyle olduğunu ama işte kendinde olunca insan eyvah diyo =)

hihihi evt cnm insan tekrar duymak istior bilirim :D sureci bilsen de gene de tecrube etmis birinden duymak istio insan tekrar. icini azcik da olsa rahatlatabildimse ne mutlu :)

ya cnm ben yine bişey sorucamm burrun delklerinin şekli aynn böyle kalıyomu yani acaba hani ucu şişip yukarı kalktığı içinmi deliklerr böyle biçimsiz yoksa deliklerin şeklimi bu ?? 1 ay sonra deliklerde ufalma düzelme vs olurmuki ..tüm gerçeklere hazırım =//

cnm senin burun deliklerin burnun ucu daraltildi mi? benm ellenmemisti ondan cok bi sekil degisikligi yoktu burun deliklerimde. senin nasil oldu? kesi yapildimi?

Son düzenleme:
benim burun ucum sağa doğru kayıktı ..sol delikle sağ delik farklıydı onu düzeltmiş ama sol delik yine de bi garip duruyo eskisi gibi değil tabii düzelmiş baya ama böyle delikler daha kaba duruyo :( eskisi yamuktu ama daha inceydi

benim burun ucum sağa doğru kayıktı ..sol delikle sağ delik farklıydı onu düzeltmiş ama sol delik yine de bi garip duruyo eskisi gibi değil tabii düzelmiş baya ama böyle delikler daha kaba duruyo :( eskisi yamuktu ama daha inceydi

annadim cnm benm ama merak etme eskisinden daha kalin olmasina ihtimal yok doldurmuo ki icini kanatlarin :) odemden sis o ellendigi icin benm de genel olarak sisti ki benm kanatlar ellenmedigi halde. odem yayilio heryere. incelcek merak etme. sekli icin de acele etme oturmasi lazim simdi odem bi yerde fazla olabilir seklini etkiler suan o yuzden suanki sekline cok detayli takilma biraz zmn gecsin bayanssulusmile

kızlarr albümm yapıyorum isteyen bakabilir fikir edinmek icin..

cnm cok cok guzel olmus burnun harika cok doal sekli sahane sanki hic ameliyat olmus gibi deilsin. bayildim cok da guzelsin masalla :nazar: mutlulukla saglikla kullan cnm boshayallersmile

ecoli ben de görmeyi cok isterim albümünü ama ben de ne görebiliyorum ne de arkadaslık talebi yollayabiliyorumm...

ecoli ben basardim galiba arkadaslik talebi yollamayi guclubacismile
kabul edersen ben de bakmak istiyorum, serhat beyin yaptigi burunlari da cok begeniyorum :) gecmis olsun gule gule kullan

cnm cok cok guzel olmus burnun harika cok doal sekli sahane sanki hic ameliyat olmus gibi deilsin. bayildim cok da guzelsin masalla :nazar: mutlulukla saglikla kullan cnm boshayallersmile

cok tesekkür ederim canıım :) hala bazen özellikle sabah uyandıgımda cok şiş geliyo bana..ama daha 2. ayında bide yaz ayı olması dahada arttırıyo ödemleri ama begendigine cokk sevindm :)))

cok tesekkür ederim canıım :) hala bazen özellikle sabah uyandıgımda cok şiş geliyo bana..ama daha 2. ayında bide yaz ayı olması dahada arttırıyo ödemleri ama begendigine cokk sevindm :)))

ay cnm benm daha cok inicek o sisler merak etme simdiden bu kdr guzel daha da guzel olucak :) sabahlari benm hala daha daha sis oluo 2 seneden cok oldu. genelde sabahlari surat sisio burun da sisio sanirim ama ameliyattan sonra daha bi tombiklesio sabahlari o normal ;) yaz olmasi da sislik yapabilir tabi cok guneste kalmamaya calisiosundur zaten soylemistir doktor. masalla diyim cok guzel olmuss boshayallersmile

ecoli burnun cokguzel olmuş kavısınde superr :) hatta ben bırazda bambam ın burnuna benzettım. şişlikerın tam insin daha da hoş olucak inş gule gule kullan:)

ecoli cidden cok gusel ve doğal bi burna sahip olmuşun cnm her zmn soledim serhat tuncer favorim güle güle kullan cnm burnunu eski burnun nasıldı bilmorm ama yeni burnun ve sen cok guzelsin:):nazar:

Back