How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

bambamcım çok soru sordum biliyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor :kedi: sen burun ameliyatı olmadan istediğin burnu nasıl tarif ettin Serhat Bey'e? en önemli konulardan biri bence bu, ne istediğini anlatabilmek ve karşındakinin seni anlayabilmesi bu soru mu da yanıtlarsan çoook mutlu olacağım :1hug:

Selam bende Serhat beye ameliyat oldum gecen haziranda benimde derim kalin ve kemigim genis oldugu icin fazla kucuk olmaz dedi vede oyle oldu ben amerikada yasiyorum onun icin ofisine gitme luksum yok kendisine msg attim ve anlattim dedi bir yili bulur degismesi eger begenmezsen tekrar ameliyat yaparim dedi simdide aklim karisti diyorum tekrar onami yaptirsam yoksa onur erola mi gitsem cunku petek dincoz ve deniz akkayalarin burnu bayagi bir sorunlu onlarinki nasil ufak oluyorda bizimki olmadi aklim karisti. Bu gidiste goguste buyutmek istiyorum bakalim artik.. Haber verirsen sevinirim ne yaptigin konusunda tesekkurler.

SarıŞekerUSA fotoların varsa görebilme ihtimalimiz var mı acaba. Sen galiba pek memnun kalmamışın burnundan:( benim de burnum geniş ve kalın derili profilden cok sorunum yok gülünce oluyor sadece:) ve ben çok küçük bir burun istemiyorum petek dinçöz ve deniz akkaya gibi... Sen daha küçük bir burun istediğin için mi revizyon düşünüyorsun. Belki senin burnun hoşuma gidecek bnm:)) Ben de Serhat Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum ve olabildiğince yapmış olduğu burunları görmek istiyorum. Özel mesaj atamıyorum umarım görürsün yazdıklarımı:utangac:

teşekkür ederim bambam cevap yazdığın için :1rolleyes: siteyi tamamen araştırdım nerdeyse:) Serhat beyden olumsuz yorum bir tane gördüm galiba revizyondu tam hatırlamıyorum.Forumda çok kişi olmamış galiba. Sen mutlaka serhat beyin yaptığı ameliyatları görmüşündür genel olarak canım nasıldı hatırlıyor musun? Bir de en büyük korkum morarmak:( çok morluk oluyor mu onu öğrenmek istiyorum. Serhat beyle görüşmeye gittiğimde senin ismini vermeyi düşünüyorum fotolarına bakıyorum da ameliyat olduktan sonraki ilk aylar da son aylar da çok çok güzel nazar deymesin :utangac:

cnm benm rica ederim ne demek bayanssulusmile aslinda ben ameliyat olduktan sonra gorustugum sanirim 1-2 kisi daha vardi forumda pek yoklar artik galiba. benden onnara soruordum oole mi olcak boole mi olcak die. hemen ameliyattin ardindandi bu. cnm ben de nerdeyse hic morluk olmadi. serhat beyin genelde sanirim hastalarinda morluk ya olmuor ya da cok az oluormus. eli hafif mi derler iste oole sanirim :) sadece goz altlarimda hafif bi sarilik olmustu o da 2-3 gune gitti ama tabi odem vardi. ama yuzumde hic morluk olmadi tabi bunyeye gore de deisiomus bu durum. cnm Serhat Beye adimi verebilirsin Banu ben. hatirlar diye umuorm ama baya da zmn oldu bilmiyorumkismile begenmene cok sevndm cnm genel olarak ameliyat sonrasinda da sekli ayniydi sadece daha tombikti odem vardi tek fark o suan ile.

bambamcım çok soru sordum biliyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor :kedi: sen burun ameliyatı olmadan istediğin burnu nasıl tarif ettin Serhat Bey'e? en önemli konulardan biri bence bu, ne istediğini anlatabilmek ve karşındakinin seni anlayabilmesi bu soru mu da yanıtlarsan çoook mutlu olacağım :1hug:

cnm ne demek hic cekinmeden sor aklindakileri ayni sureci ben de yasadim o yuzden biliorm boshayallersmile elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ben. kesinlikle bu konuda cok haklisin doktor ile hastanin iletisimi bence cok onemli. (zevklerin uyuusmasi gerekior gibi gelio bana) doktora iice annatmak gerekior kafamizdakini bence. ben aslinda ilk istedigim doal olmasi idi. ama aklimda da hep azicik kavis olmasi vardi. serhat bey ilk basta cok kavise yanasmamisti. kavis olmasi icin ucunu yukseltmek gerekio dedi. sonra azicik verebiliriz kavis dedi. ona oole karar verdik. kisalabilir mi dedim suratina kisa burun olmaz yapmam dedi. mantikliydi ben de vazgectim o sevdadan. bir de ben resim fln goturmedim hic orada resmimi cekti ustunde gosterdi bana yaptigi tasarimi cok begendim ama tasarimda kavis yoktu ben kavise 2. gorusmem de karar verdim kavise. biraz ona da biraktim ben sadece bunnari dedim. doal olmasi oncelikli tercihimdi. minicik olmasina illa gerek yok demistim olamiorsa. ki o da olmaz minicik burun sana dedi. ucu icin de kanatlari da doal olmasi icin ellemedi serhat bey kucultmedi. onu da soyledi ameliyattan once sordum cunku ucu ne sekilde olucak die o da ellemicem kesiye gerek yok gibi duruor dedi ameliyat esnasinda gerekirse yaparim demisti. ama gerekmemis yapmadi.
aklima gelenler bunnar simdilik cnm gecmis zmn unuttum azcik aklima baska bise gelirse ozelden atarim sana cnm. umarim yardimci olabildi bunnar. kaydirigubbakcemile4:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır burun ameliyatı için doktor araştırması içerisindeyim burda okuduğum ve gördüğüm burunlara göre benim en çok içime sinen (istanbul içinde) Serhat Tuncer Bey oldu,Bambam ve Glow'un burnunu çok beğendim tabi burnun yapısı da ameliyat için çok önemli.benim burnumda kemer yok denecek kadar az fakat ucu ve kemik genişliği beni rahatsız ediyor ve aynı zamanda da kalın derili:( yani zor bir ameliyat olcak gibi geliyor bana... Serhat Bey'e ameliyat olan başka arkadaşlar da var mı??? Yardım bekliyorum bu konuda Eylül başı gibi olmayı düşünüyorum...[/QUOe

sorularının cevaplarını sana serhat beyle yüzyüze görüştügünde kensdisi verebilir yani benim buyuk bir burnum yoktu dersi kalın diildi dolayısyle kolay bir sürec yaşadım diyebilrim

mrb cnm petek dinçöz ve deniz akkayadan bahsetmişsiniz deniz akkayanın burnu büyük olabilir ama 1 operasyonda büyük ölçüde küçülemez birden fazla operasyon geçirdikleri kesin. + zaten önemli olan küçük bir burun değil kişinin yüz hatlarına uygun ve sorunsuz bir burun elde etmek bence ve burun istediği kadar küçük olsun senin yüzüne yakışmıyorsa bunun bir önemi yok mesela babamcığımın burnu minik değil ama yüzüne çok yakışmış çok hoş duruyor yüz hatlarına uyumlu ve estetik olmuş diye kimse düşünmez hiç bilmese. + Bir başkasına yakışan burun her kişiye aynı ölcüde yakışmaz.Yüz hatları çok önemli kişinin ve bence serhat bey bu konuda başarılı ve benim güvenebileceğim başarısına inandığım iki doktor var biri emre ilhan diğer serhat bey.Bu arada ameliyat olmuş değilim karar aşamasındayım iki doktor arasında bunuda belirtmek istedim inş herkes istediği gibi bir buruna kavuşuropuyorumnanaktan olumunekankayizsmile hihoyyyt

merhaba sana katılıorum önemli olan dogal olmasıdır örnegin kimse bana burnun estetikmi demedi=)) serhat bey bu konuda cok başarılı dışardan esteik oldugu belli olan bir burnum olsaydı bunalıma girerdim heralde bazen sokakda görüorumda bu insanlar bu burunlarla nasıl yaşıolar diorum kocaman bir yuze mincik bir burun kişiyi feci cirkinleştiriyo yani bnlar benim görüşlerim tabii=))):hulya:

bambam2 acaba fotoğrafların burada yüklüyse görebilir miyim. başka arkadaşların da fotoğrafı varsa bilemiyorum eklemek gerekiyor sanırım görebilmek için. çok sevinirim çünkü bende onunla görüşmeye gideceğim gitmeden fikir sahibi olursam çok güzel olur.

sorularının cevaplarını sana serhat beyle yüzyüze görüştügünde kensdisi verebilir yani benim buyuk bir burnum yoktu dersi kalın diildi dolayısyle kolay bir sürec yaşadım diyebilrim

evt paschar hakli en guzel cevabi tabi ki doktor verecektir kizlar. gorusmeye gidin bence karar vermenizde yardimci olacaktir. kaydirigubbakcemile5

bambam2 acaba fotoğrafların burada yüklüyse görebilir miyim. başka arkadaşların da fotoğrafı varsa bilemiyorum eklemek gerekiyor sanırım görebilmek için. çok sevinirim çünkü bende onunla görüşmeye gideceğim gitmeden fikir sahibi olursam çok güzel olur.

cnm fotolarim var albumum de talep gondericem kabul edersen gorebilirsin albumu ozel album cunku bayanssulusmile

çok çok teşekkür ederim Bambam cevapların için ne kadar teşekkür etsem azdır 2 sene olmuş sen ameliyat olalı ve hala sorulan sorulara yanıt vermen çok nazikce:) çok mutlu ettin beni . Morluk oluşmama olayı içimi rahatlattı çünkü bazı doktorların nerdeyse bütün hastalarında oluşuyor cilt yapısı da önemli tabi ama doktorun da büyük rolü var gibi düşünüyorum:) Evet Paschar haklısın doktorla yuzyuze konusmak tabi ki daha mantıklı ama şuan çok sabırsız ve heycanlıyım ve şuan istanbula gidebilme ihtimalim yok sınavlardan dolayı Serhat Bey'e mail attım fakat yoğun olduğu için cevap veremedi diye düşünüyorum bu yüzden ön hazırlık yapayım istedim en azından kendimi rahatlatmak adına :kedi:

Son düzenleme:
çok çok teşekkür ederim Bambam cevapların için ne kadar teşekkür etsem azdır 2 sene olmuş sen ameliyat olalı ve hala sorulan sorulara yanıt vermen çok nazikce:) çok mutlu ettin beni . Morluk oluşmama olayı içimi rahatlattı çünkü bazı doktorların nerdeyse bütün hastalarında oluşuyor cilt yapısı da önemli tabi ama doktorun da büyük rolü var gibi düşünüyorum:) Evet Paschar haklısın doktorla yuzyuze konusmak tabi ki daha mantıklı ama şuan çok sabırsız ve heycanlıyım ve şuan istanbula gidebilme ihtimalim yok sınavlardan dolayı Serhat Bey'e mail attım fakat yoğun olduğu için cevap veremedi diye düşünüyorum bu yüzden ön hazırlık yapayım istedim en azından kendimi rahatlatmak adına :kedi:

cnm benm rica ederim ne demek.opuyorumnanaktan az da olsa yardimci olabildigime cok sevndm heycanini cok iyi anliorm. serhat beyle gorus cnm aklindaki sorulara en dooru cevaplari o verecektir. olumunekankayizsmile

bambam pascar vs hepinize teşekkür yardımlarınız için ama başka estetik olup foto koyabilecek yokmu ya ? serhat tuncere kafam yattı benim ama bir tane bile başarısız sonuç duymak geriyor insanı..

cnm benm rica ederim ne demek.opuyorumnanaktan az da olsa yardimci olabildigime cok sevndm heycanini cok iyi anliorm. serhat beyle gorus cnm aklindaki sorulara en dooru cevaplari o verecektir. olumunekankayizsmile

İnş bu haziran sonu görüşmeye gideceğim canım okulların kapanmasını kaydirigubbakcemile4

bambam pascar vs hepinize teşekkür yardımlarınız için ama başka estetik olup foto koyabilecek yokmu ya ? serhat tuncere kafam yattı benim ama bir tane bile başarısız sonuç duymak geriyor insanı..

cnm sen bu doktorlar başlıgı altındaki tum forumları okuyosun muhtemeln peki bana şimdi sölermisin hangi doktorun sayfasında yuzdeyuz herkes başarılı sonuc almış yaz cidden merak ediyorum tanımak istiyorum ben o doktoru bizzat gidp elini öpucem=))) artı burda bir arkadaşımız memun diil onunda fotolarını görsen emnim begenrisin şahsımadına konuşuyorum ben o buruna kötü diyemem burun benim nzarımda iyi yapılmış bir burundur en azından ben asimetri göremedim

tabi canım öyle %100 başarılı olunucak demiyorum ben ama kendimi arkadaşın yerine koyunca ya banada o küçük %lik dilim gelirse diyor insan..bütün burunarı mükemmel yapamayabilir ama insan düşünüyor yine de bana da denk gelirse diye..benim hiç bir şekilde ameliyattan korkum yok tek endişem istediğim gibi olurmu..herkes gibi =))

paschar mesaj sayım 50 olmadığından özel mesaj atamıyorum:( fotolarını görme imkanım var mı?

cnm sen bu doktorlar başlıgı altındaki tum forumları okuyosun muhtemeln peki bana şimdi sölermisin hangi doktorun sayfasında yuzdeyuz herkes başarılı sonuc almış yaz cidden merak ediyorum tanımak istiyorum ben o doktoru bizzat gidp elini öpucem=))) artı burda bir arkadaşımız memun diil onunda fotolarını görsen emnim begenrisin şahsımadına konuşuyorum ben o buruna kötü diyemem burun benim nzarımda iyi yapılmış bir burundur en azından ben asimetri göremedim

pascharcim tesekkur ederim. bana her zaman moral vermeye calisiyosun. ama burnum gercekten kotu ve ben cok ama cok mutsuzum. asimetri de var ayrica cunku sag ve sol profiller esit deyil. mecburen olacak. ama biliyosun ki beni asiil uzen asimetri deyil. burnumun ucunun buyuklugu.ve eskisi gibi olusu. neyse uzatmim. bana gore de cok bastan savma yapilmis bir burun. neler yasadigimi detayli olarak biliyosun. zaten 2 saat bile surmeyen revizyon ameliyatindan da fazlasi beklenemezdi. diger drlar ilk ameliyata bile saatler harciyo. neyse. ayrica fotolarimi gorup de burnumu tek beyenen sensin.gercek hayatta ise zaten kimse beyenmiyor. kimsenin beyenip beyenmemesi de soru deil. en basta ben beyenmiyorum. son olarak da ben kkdan burnundan memnun olmayan 3 kisi tanidim. ama eski forumda kaldilar. bu forumda yoklar.

Back